.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Не мога да отслабна...

Здравейте!
    Значии проблема ми е с килограмите...Не мога да свалям килограми защото имам много здравословни проблеми. Имам астма заради която всъщност надебелях както повечето знаете лекарствата за астмата причиняват много странични ефекти е при мен стана така, че надебелях...Когато спортувам аз започвам да се задъхвам и за това ми трябват лекарствата а от тях качвам кила...Не само спортуването е проблем не мога да пазя диета защото имам нарушен глюкозен толеранс (захарта ми или е много висока или е много ниска) заради което трябва да ям по-малко през 2 часа (не че го правя де ама ) имам и остър гастрит заради което не бива да ям определени храни такаче до тук отпадат и диетата и спортуването моля ви помогнете ми не искам да съм такава !
    Ако ви интересува аз съм 63кг и съм висока 170см...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Аз ти препоръчвам диета с канела и мед. Ето тук - http://tq-jenata.com/index.php?optio...ieta&Itemid=12 можеш да прочетеш за нея.

Edit: Щом хапчетата ще навредят, го махам това.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не посягай към ЛиДа! Астмата не ти ли стига, та искаш да си докараш и други проблеми?! Глюкозният толеранс е нарушен заради кортикостероидите /по начало те имат такъв страничен ефект- от тях нивата на глюкозата скачат/, така че не посягай към рафинирана захар и шоколад! Редуцирай малко калорийния прием, съобразявайки се какво трябва и не трябва да ядеш заради гастрита.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Йога плюс лишаване от прекомерното ядене на въглехидрати и мазнини

Супер фен Аватара на spopi
    Отиди при специалист.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си