- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грим и прическа - училище
Косата-или изправена с преса, или естествената, която е почти права, или начупена с плитки.. в много редки случаи-на опашка
Грим-спирала, гланц, коректор-само за някоя пъпка..
Общо взето това е-не се престаравам точно пък за училище![]()
Без грим,без прически. Просто си сресвам косата и тръгвам,ако е много топло я връзвам на най-обикновенна опашка.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Косата - в повечето случей изправена,.поняк0га си я правя с маша и на вафлички,. рядк0 я връзвам! доста често почнах да си връзвам така сам0 че с ластичка - http://www.theoriginalswinky.com/htm...s/styles/2.jpg![]()
Грим - основн0 : спирала, фдт, черен молив и руш п0някога!
![]()
Ох, аз пък супер рядко ходя с вързана коса на даскалоАко я вързвам, ще е на конска опашка, изправена или пък на леко разрошено кокче..принципно я изправям с обем, мачкам я, къдря я, абее..тормозя си я по най-всевъзможните начини ..
Грим..не бих казала, че слагам толкова много, има и дни, в които изобщо не слагам, щото ме е домързяло или съм нямала време..Та, обичайното-черен молив, спиралка, гланц, фд..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
омгггПървоначално написано от Qnkishhh
всичките ще ги пробвам!
Пф, не ходя с прическа, само си прибирам косата да не ми пречи и черен молив, спирала, коректор малко и балсамче или гланц.
Прическа - изправена, непипана, вързана, накъдрена... както реша.
Грим - ами най мн някоя спиралка, моливче... иначе много обичам модата и гримирането, така че обичам да изпробвам в/у себе си... и понякога става мн хубаво. Не обичам обаче тежкия грим, особено за даскало![]()
Грим:спирала,черен молив и много рядко гланц.
Прическа:пусната коса,понякога я изправям...
ами прическа :
изправена с пуснат или вдигнат бритон
начупена с пяна
начупена с пресата
прибрана с тея черните фибички :дд
изправена и с обем с вафлички
ии понякога си експериментирам с косата ...
грим :
балсам / гланц за устни
спирала
мноо рядко цветен молив за очи или сенки светъл цвят в тон с дрехите
и сега ще си взема един коректор![]()
Аз сутрин едвам се изкъртвам от леглото, пък за гримиране и изправяне дума да не става...
Ако съм в по-необичайно настроение.. Спирала, молив, изправя се с преса.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Грим: очна линия, спирала, молив
Прическа: изправена или накъдрена, вързана
Прическа - Вързана,изправена [с някоя фибичка или просто пусната]..накъдрена с пресата,с пяна.
Грим-фдт,молив,спирала...но през зимата наблягам главно на фдт и балсам за устни.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Грим - спирала, молив за очи, фдт, гланц и парфюм!
Прическа - начупена с пяна или някои път с маша, обем в корените с вафлички, вързана на опашка само когато имам фвс ;д :P
Грим:или нищо или малко спирала.
или връзвам.Първоначално написано от sunisup
косата начупена или вързана http://www.youtube.com/watch?v=xbg0p...eature=related
грима нещо подобно на това > http://www.youtube.com/watch?v=bm4j2aYjMIo
СУПЕРРПървоначално написано от Qnkishhh
![]()
![]()
![]()
awerw♥
Косата я изправям предимно
грим-сенки,молив,спирала,гланц
много се превземате ми се струва .. в крайна сметка т'ва е училище не модно ревю ..![]()
![]()
Колкото до грима и прическата .. не си ги правя по график, когато за каквото имам настроение .. ходила съм със силен грим, ходила съм и с една очна линия ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Косата изправена, вързана, правя си вафлички понякога, бретона вдигнат с фибичка.. Понякога си правя по една-две тънички плитки отстрани и си ходя с тях по седмица :P С грим не ни разрешават да ходим, пък и за даскало какво да се плескам, да не отивам на модно ревюИначе само гланц или балсамче за устни.. и парфюм..
![]()
С грим на училище не ходя, само балсам/гланц използвам. "Прическата" ми е конска опашка.Най - много ако предната вечер съм си правила косата за излизане така да ми остане и на училище.
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Моята коса си е толкова права, че чак ме нерви така, че понякога я мачкам с пяна или пък я изправям с преса и топирам.
За грим - ами не нося всеки ден. Балсам, гланц, спирала и очна линия ми е обичайното.