.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Град
    Плевен
    прическа: нямам. връзвам си косата на две плитки . поняккога ако има случеи я изправам топирам или оставам къдрава
    грим: спирала,сенки и молив

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Зависи в какво настроение стана и дали имам време. Ходила съм и оправена и без нищо.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

всякакви неща правя с косата си.. изправям.. къдря с плитки или маша.. вафлички рядко.. плитки.. кок.. на опашка.. на 2 опашки.. каквото и да е.. : ))

грим.. малко коректор.. ако имам нужда.. спирала, черен молив.. ии гланц.. : ))
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Град
    Пловдив
    косата зависи от времето ако е влажно я правя на коко или евентуално с машата;ако е сухо си я изправям .

грима - слагам 10000% червило или гланц,спирала ако трябва някъде ФДТ и рядко молив,че много се размазва като заспивам в час
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    очна линия, спирала, бял молив на вътрешната страна на очите + коректор и пудра ако имам нужда.
    косата ми е пусната.
    така съм най-често, както и със някви светло кафяви сенки понякога.

Косата - както ми падне, най-често си хващам бретона отгоре с фибичка. Но сега есента смятам да си отрежа косата малко над раменете и с прав бретон. Ще си я изправям само сутринта и тук-там някоя фиба. Грим - досега сенки,молив,очна линия,спирала, гланц , но от тази години ще нямаля до молив и спирала или хич .

Причски- ще я изправям връзвам на опашка или с щипка. ПЪ како се науча да си я начупвам хубаво и така може.
    Грим както обикновено- спирала, малко коректор, гланц и малко молив

Ще си ходя на училище както съмси обикновено. Големи вълнения покрай това даскало...

На училище попринцип ходя само с гланц, случва се понякога да сложа спирала, ама е рядко.
    Иначе за прическата - зависи в какво настроение съм, дали ме мързи и т.н. Обикновено гледам да й направя нещо, обаче не ми пречи само да се нареша и да й сложа една фиба. Особено като съм първа смяна

грим-или спирала, или молив (понякого и двете :д), сенки 2-3 пъти в месеца, пудра, и балсам мн мн рядко
    прическа- изправям кичурите покрай ушите (че се къдрат и ме нервят) и ако някой друг кичур стърчи, връзвам конска опашка, бретона с фиба нагоре или настрани, мн рядко къдра с плитки или кокче, а понякога ми скимват и др дивотии за косата

косата си е правя според настроението ми т.е. всеки път различно
    грим - най-много гланц, защото не ми се занимава да се цапам с други работи рано сутрин
    tell me what i wanna hear . .

За косата-преса,ластик,естествената ми(начупена)
    лице-фон дьо тен,очна линия/молив,сенки(рядко),балсам за устни
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

прическа - вързана с вдигнат/пуснат бретон, пусната с вдигнат бретон, пусната и изправена с преса със спуснат бретон, понякога на плитки
    грим - черен молив и спирала, някакъв гланц, понякога и коректор
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

прическа- най-често се изправям (без вафли и глупости) или се къдря с маша, рядко се връзвам високо
    грим- фдт или пудра(ако имам нужда) , спирала и балсам за устни

Най- често си изправям косата ,а понякога й правя и вафлички в корените , може и да хвана част от нея с малка шнола , а в останалите случаи я връзвам на опашка. А относно грима най - често слагам спирала и перли , а понякога фдт или пудра и очна линия ако ми се занимава.

Изправям се, къдря се от време на време...
    Грим - само фдт, рядко черен молив и спирала.
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си