.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Теглото на тинейджарка

Аз съм на 15 и искам да попитам проглем ли е да тежа 55 килограма за годините си защото чух от приятелки че трябва да тежа поне четиресет и затова се поинтересувах за мъжко мнение.

Re: Теглото на тинейджарка

Цитирай Първоначално написано от kristal985
    Аз съм на 15 и искам да попитам проглем ли е да тежа 55 килограма за годините си защото чух от приятелки че трябва да тежа поне четиресет и затова се поинтересувах за мъжко мнение.
    Нормално е ,но е и хубаво на тази възраст да се спортува,а и по принцип .
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Виж тук http://www.bgstuff.net/content/view/3646/109/

Не си уцелила раздела. Местя темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Зависи висока ли си, едра ли си и т.н. И все пак наистина е добре да спортуваш, за по-добра физическа кондиция.

Мега фен Аватара на Infinity
    От тая информация , която си дала нищо не може да се прецени !!
    Нито си дала височина , нито нищо.
    To infinity and beyond.

Тия твойте прителки, ако са високи по 150 тогава може и да трябва да тежат 40 кг.
    Аз съм на 15, 50 килограма съм и съм висока 174... ако стана 40 килограма няма да съм жива, ееей.
    Зависи от височината и най - вече зависи от това как изглеждаш, остави килограмите, кво са те - цифри, тва са :P
    I still have feelings...
    you are my passion.

Супер фен Аватара на fuckme
    емии кво да ти кажа, им ахора с по - тежък кокал и т.н. така че не може да се пецени само от това, но не мисля, че 40 кила е нормално за 15 годишно момиче...

Нормално е, но зависи колко си висока Ако се чувстваш пълничка тичай, прави коремни преси (защото няма смисъл да си даваш парите за фитнес като можеш да правиш всичко нужно вкъщи или навън).

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Re: Теглото на тинейджарка

Цитирай Първоначално написано от kristal985
    40 килограма за 15 годишно момиче..не,не..само това не бях чула но наистина си зависи от височината, ако си някоя 1.50 нормално е да тежиш 40 кг,да..но ако си към 165-170 е напълно нормално да си 55 кила,тъй,че споко.. :P

На твоята възраст бях 62-3 килограма и бях 1.55 Бях едно голямо шомбенце След това тръгнах да играя баскетбол сега съм на 17 и съм 1.83, така че ще си порастнеш и като потренираш малко всичко ще е ок

абе какви са тези рамки за килограми ?!?!?!?!??? важното е ти да се чувсташ добре в тялото си !!! това че приятелките са ти казали чее примерно на 15 д/г трябва да си 40 кг. ми айде стани 40 кг. и после ходи по доктори ( пази боже ) ... СТИГА ГЛУПОСТИ !!! телосложенията на хората са различни !!! - по-тежки кости / ръст / ханш всеки е различен !!!!!!!!!!!!!!

Принципно, както казаха всички, килограмите се определят за нормални според височината, но и според годините също. Обикновено на тази възраст не е хубаво да прехвърляш 58 даже в някои случаи и това е много. Тонус може да поддържаш, и като увеличиш приема на течности и ходиш поне от 3-5 километра на ден.
    Щом си непостоянен човек, значи не знаеш какво искаш, а не знаеш ли какво искаш, губиш удоволствието от това да се бориш за нещо тъй желано !

Град
    around the world !
    Момиче, недей да слушаш какво говорят приятелките ти - ти ако си към 1.65-1.70 ще изглеждаш анорексично 40килограмова. Най-добре кажи колко си висока, за да преценим. Ако си 1.50-1.55 няма проблем да си 40 кг, но всичко зависи от височината. Все едно аз как съм 1.81 и да съм 40кг..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз от 14-годишна съм 178, не знам на какво щях да приличам ако бях 40 килограма

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от vIKToriYa
    абе какви са тези рамки за килограми ?!?!?!?!??? важното е ти да се чувсташ добре в тялото си !!! това че приятелките са ти казали чее примерно на 15 д/г трябва да си 40 кг. ми айде стани 40 кг. и после ходи по доктори ( пази боже ) ... СТИГА ГЛУПОСТИ !!! телосложенията на хората са различни !!! - по-тежки кости / ръст / ханш всеки е различен !!!!!!!!!!!!!!
    +3
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Пловдив :)))))
    Ами кажи им на тея от вашия клас не са наред....40 кг..те колко са ? 120см...Напълно нормална си си за годините,пък и незнаем колко си висока,,,

Зави си от височината, не от годините.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    емии кво да ти кажа, им ахора с по - тежък кокал и т.н. така че не може да се пецени само от това, но не мисля, че 40 кила е нормално за 15 годишно момиче...

аз пък съм 38 и пак съм на 15

Човек чувства ли се добре в тялото си,значи всичко е наред.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Всичко е до растежа неможе да си 1.90 и да си 40 килограма (казвам примерно) или да си 1.70 и да си 55

Супер фен Аватара на iPurple
    Важното е как ти стоят тези килограми, например има много хора, които изглеждат съвсем добре, а на килограми са доста.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    На стадиона за бягане.
    Глупости, трябва да си 35 кг.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    ку ку ти си луда .. как 40 кг. ЛЕЛЕ ! ..
    awerw

Супер фен Аватара на Djuff
    Боже, приятелките ти не са нормални .
    На 15 години 55 килограма са ПЕРФЕКТНИ.

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Аз от 14-годишна съм 178, не знам на какво щях да приличам ако бях 40 килограма
    Мале, много, бе..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си