- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Какви деца искате да имате?
И аз съм си мислила същото. Накрая стигнах до генералния извод, че просто да създам потомство не ми е в приоритетите.Първоначално написано от YouDontKnowMe
Въпреки, че тези неща се случват, без да се подчиняват на нечии планове.
Каквито и да са ще ги обичам но.. искам 2 деца или 3
първото да е МОМЧЕ да им е батко а другите две момиченца или само едно момиченце![]()
Винаги съм искала момиче и момче. Но каквото дойде![]()
Момче
Искам първото да е момче, после искам близначета /по възможност 2 момиченца или момче и момиче/ и накрая за десерт, ако са останали пари, нерви, желание и т.н. искам още едно момиченце. Искам 4 деца по принцип, но най-малко три ще бъдат. Четвъртото е малко под въпрос. /не съм намерила все още мъж, който да не се е ужасил от мисълта да имаме повече от 2 деца![]()
/
Да, и аз мечтая за две: момче и момиче, може и близнаци.Първоначално написано от unique93
Като комбинация най-много ми харесва две момчета, а ако са и близнаци - още по-добре.![]()
м0мчее и след това момичее![]()
Ак0 няк0га в живота падна искам да знам,че сЪм скочила,а не че някой ме е бутнал...
Аз искам момиченце или две момичета , но тва си е божа работа , квото и да е ще го обичам с цялото си сърце и ще му давам всичко от което има нужда![]()
едно момиче
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Момченце![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Момиче и момче![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Живи, здрави и щастливи. По възможност, човешкиШегата настрана, ако имам деца, бих искала първо момче, после момиче, за да може момчето да пази сестра си
![]()
![]()
![]()
![]()
Не разрешавай на никого да подронва самочувствието ти, справяш се прекрасно и сам =)
http://www.obektiv.info/?cat=2&article=2421
^
Whatever they said =)