.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Фен Аватара на unknown7
    Град
    --

Как да вдъхна страхопочитание ...

Как да вдъхна страхопочитание на кучето ми, даже в момента го пуснах и реших да направя тема за това. Когато го пускам той тича радва се но трябва много занимавка понеже, когато реша да го хвана и да го вържа той дори не ме доближава как да го накарам когато кажа "тук" той просто да дойде наистина искам да ме слуша в това утношение имало е моменти, в които съм го изпускала и на улицата неоткриваем е и не ме доближава на 5 метра. Идва само при хора при които си мисли, че няма да го хванат ( мои приятелки, съседката и т.н. ) при мен и родителите ми не иска да припари .. някакъв съвет плс ?

ПС: Чудих се къде да постна темата и ако съм объркала съжалявам но мисля че тук е точното място понеже не намерих специален раздел
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    И това за тебе е Фън ?
    Ако е така - уцелила си раздела ..
    Дрън-дрън

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Не съм казала, че е фън просто не намерих друга подходяща тема
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Логично - за теб е фън..
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    nyxu заключи темата ..

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy
    nyxu заключи темата ..
    Не се подигравай !
    Дрън-дрън

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    както и да е мерси все пак, че се отнесохте сериозно към проблемът ми не съм мега фен за да знам кое къде да седи с точност. Яяяявно пък и вие нне приемате грешките на хората : ) have a nice day

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Ми помисли.. как може да постнеш ПРОБЛЕМА си в раздел ФЪН..

Колкото до темата - не знам. Нямала съм кучета.
    Успех!
    Дрън-дрън

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Ми само тук и в "всичко тийн накуп" не е определено за какво точно трябва да пишем. Но спокойно можеш да я заключих направих нова там където трябва : )

Голям фен Аватара на babyy123
    кучето ти на колко е ? Защото и мойто като беше малко (1-2годинки) също правеше така,но като порасна (сега е на 3) се научи и вече това не ми е проблем. Не знам как мога да ти помогна... изчакай или всеки път когато бяга от тебе му давай кучешка храна и като дойде да си я вземе го погали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си