- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Заздравител за нокти
Здравейте туко що една приятелка ми препоръча ето този заздравител http://www.izgodnobg.com/ceni/178469...itel-nokti.php. Малко е скъпичък, но съм виждала ефекта върху нея. преди ноктите и бяха чупличи и меки, а сека са дълги и много хубави. Принципно не си пускам маникюр, но за бала искам да си оправя ноктите. Мислях да слагам ноктопластика, но къде къде е по-добре да съм си с мойте нокти. Те са чупливи и много меки та за това ми се иска да пробват този заздравите. Тя каза, че трудно се намира, но щяла да ми го вземе. Ако вие можете да ми препоръчате някакъв друг ще се радвам![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Аз също си търся заздравител...а този за който казваш ти откъде и аз мога да си го взема??![]()
Аз използвам маслото за нокти на Икаров.Вече не са ми толкова меки ноктите и не се цепят. Покрай бала си ги пусках по-дългички и много хора ме питаха дали съм си слагалла ноктопластика (половината момичета от класа си бяха сложили)![]()
Аз ти препоръчвам заздравителя на Пърфект-лилавия..не знам дали не си го ползвала,но аз лично съм много много доволна!А и е евтин-2 лева.
Маслото на Икаров също е мн добро-така съм чувала,но не съм го ползвала защото мн си харесвам ноктите(въпреки че ги гризах близо 7-8 години)..![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
galet0 еми нз тя мацката ми кажа, че ще ми вземе и че трудно се намирало![]()
girl91 а къде мога да намеря това масло на Икаров и г/д колко пари струва? Мерси предварително![]()
before nia711
Ето това,което ползвам аз http://www.framar.bg/%D0%B8%D0%BA%D0...d30000221.html
А иначе за Пърфект мисля,че също не е лошо.
Моето струва 2,20. В аптеките трябва да го има. Пробвай го, пък ако не си доволна от него... поне няма да си си дала парите за нещо друго, което е по-скъпо.
Лесен е за нанасяне - като лак за нокти е, с четчица. Стои се известно време с него и след това се измива от ноктите.
мерси многоОпределено ще го пробвам преди да дам сума ти пари за онзи които ми казаха на мен преди това
И както казваш найстина няма да ме е яд ако не съм доволна после
![]()
before nia711
И аз смятам да пробвам на Икаров? а в аптеките ли се продава ?![]()
Първоначално написано от galet0
Моето струва 2,20. В аптеките трябва да го има.![]()
before nia711
Опитай маслото за нокти на Икаров. Сестра ми преди бала понеже нейните нокти се чупеха, деляха се и т.н. си го взе и имаше ефект заздравява и ги подхранва спомага за растежа. Не знам колко пари беше, но в аптеките го има !ето снимка. Аз също го пробвах и доста голяма разлика имаше
![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Аз ще препоръчам крем Макси за здрави нокти, дерматолог ми го предписа.
Взех си това масло на Икаров. Ще стискам палци да ми подействаМерс много за съвета
![]()
before nia711
Колкото и да ги хвалят тези заздравители на Перфект и т.н. според мен са си лак.После го сваляш с лакочитител,което пак се отразява на ноктите.
Така,че маслата по-добре според мен.Този на Мавала казват,че действително имал ефект и бил хубав![]()