.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

трябва ли да се вземе escapelle ако е дошъл цикъла

трябва ли да се вземе escapelle ако е дошъл цикъла преди да минат
    72 часа половия акт ?

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Ескапел се взима, за да се предотврати нежелана бременност, след рисков сексуален акт.
    Менструация = no baby (освен, ако не говорим за цветна бременност, но това е рядкост)

Трбява да си пълен идиот да за вземеш Ескапел, след като менструацията ти е на лице!

пп:Научете разликата м/у цикъл и менструация!!

Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    Ескапел се взима, за да се предотврати нежелана бременност, след рисков сексуален акт.
    Менструация = no baby (освен, ако не говорим за цветна бременност, но това е рядкост)

Трбява да си пълен идиот да за вземеш Ескапел, след като менструацията ти е на лице!

пп:Научете разликата м/у цикъл и менструация!!
    `````````````````````````````````````````````````` ```````

знам но днеска питах в аптеката ми казаха да чакам до утре и ако не ми бил нормален
    цикъла да съм пила понеже утре стават 72 часа

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не, не взимай.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не, не взимай.
    мерси за съвета ...понеже ми беше доста притеснено

Re: трябва ли да се вземе escapelle ако е дошъл цикъла

Цитирай Първоначално написано от shalqlqlq
    трябва ли да се вземе escapelle ако е дошъл цикъла преди да минат
    72 часа половия акт ?
    Не е необходимо.
    sleda ot lubovta

Тая тема е нещо като ... Ъъъ извинете май си отговорих сам ?!

Цитирай Първоначално написано от AllenWalkerr
    Тая тема е нещо като ... Ъъъ извинете май си отговорих сам ?!
    ... Ъъъ не тая тема е нещо като ...ако на някой му се е случвало да даде съвет ...

Ъъъъ ... нали се сещаш, че имаш нещо като мозак с който да комуникиръш ?!?..... Помисли малко дали има логика да зимаш хапче анти-бебе при положение че е в цикъл ...

Ъъъъ ... нали се сещаш, че имаш нещо като мозак с който да комуникиръш ?!?..... Помисли малко дали има логика да зимаш хапче анти-бебе при положение че е в цикъл ...

Ъъъъ ... браво много си умен товаа че има цикъл не дава 100% гаранция понеже има и така наречената цветна бременност което явно не си чувал това е когато си бремена и пак имаш цикъл.. така че си придаваи важност когато си напълно наясно ..

Ми тогава какво чакаш и се занимаваш с форума води я на генеколог .... Джиизъс, пак забрави врузката с мозъка

Ми тогава какво чакаш и се занимаваш с форума води я на генеколог .... Джиизъс, пак забрави врузката с мозъка

пак говориш неподготвен от къде знаеш че не съм се съветвала с лекар или фармацевт ..просто пуснах темата защото и някой друг съвет на някое по опитно момиче в тия неща няма да ми навреди .. с извинение ``господин аз съм най умния ``

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    А защо требе да си толко тъпа ?

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    А защо требе да си толко тъпа ?

за разнообразие комплексар такъв това не ти е като другите форуми
    в които влизат да спориш и да наричат хора които не познаваш тъпи с надежда някой да те помисли за по интелигентен и да не би да си момиче? защото очевидно е женска тема ...обяснявам ти нещата простичко без да обиждам щото само най глупавите хора които няма какво друго да кажат псуват и обиждат ....!!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    според теб?
    Станислава

Мега фен Аватара на Hilary_
    Сама си оговаряш на въпроса ..

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    за да не правя нова тема ще питам тук.. пих ескапеле дойде ми 3-4 дни след това... вървя ми горе долу седмица .. но след като ми свърши след нямаше и 5дни пак ми дойде... нормално ли е .. и нужно ли е да си правя тест,защото в аптеката жената ми каза след няколко дни си вземи тест за да си по-сигурна..след като ми е дошло значи хапчето е подействало не е ли така??!

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    за да не правя нова тема ще питам тук.. пих ескапеле дойде ми 3-4 дни след това... вървя ми горе долу седмица .. но след като ми свърши след нямаше и 5дни пак ми дойде... нормално ли е .. и нужно ли е да си правя тест,защото в аптеката жената ми каза след няколко дни си вземи тест за да си по-сигурна..след като ми е дошло значи хапчето е подействало не е ли така??!
    Най-вероятно хапчето си е свършило работата, но нали знаеш, че Ескапел си е хормонална бомба и е нормално да повлияе върху цикъла ти. Тоест не се притеснявай, заради ескапела ти е дошло 2 пъти за 1 месец, с времето ще се нормализират нещата.
    А за да си 100% сигурна че всичко е ок, винаги можеш да си направиш един тест за бременност

но няма смисъл да правя тест.. след като ми е дошло дори 2пъти... ако имаше нещо нямаше .да ми дойде

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    но няма смисъл да правя тест.. след като ми е дошло дори 2пъти... ако имаше нещо нямаше .да ми дойде
    Принципно си права, затова казвам ако искаш

Благодаря за отговорчетата

anonymous708973
    Guest
    Имам чувството, че грам не разбираш принципа на действие на тялото си?
    Ще пробвам да го обясня.

Менструацията (най-грубо казано, периодът, в който кървиш) съществува, за да се изхвърли неоплодената яйцеклетка от тялото ти. Следователно - ако имаш менструация, не си бременна, защото по същото време в тялото ти не би трябвало да има друга яйцеклетка.

Нещо подобно казах и аз просто ме учуди факта,че аптекарката ме накара да си купя тест

Голям фен Аватара на dami666
    НЕ!
    Believe in yourself.

Според мен е време за аборт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си