.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Ами за разлика от повечето празноглавки във форума момичето си е преценила,че не е готова за секс./Все пак е на 14-разбираемо/

Той е на 16,а ти си на 14.Да,само 2 год. са,но в тая възраст за вас са доста.Вярно е,че като цяло момчетата не търпиме на сухо за дълго,но ти си на 14!Това,че ще скъсате не е причина да му пунеш.

пп.Браво на авторката!Рядкост са момичетата,които на 14 още не са се дали. След 2-3г. ще правиш достатъчно секс.Изчакай!

Re: Да се сърдя ли ?

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Ти чуваш ли са? Да няма да си умираш девствена 3 години знаеш ли колко време е това ? Полувин ,максиму една година ,за сериозна връзка е нормалко,но 3-4-5
    за сериозна връзка
    хаха как може да си смятате "връзките" за сериони на 14-15год.?! Това е просто смешно.Леле след 3 год ще е на 17-трагедия ще бъде ако не са я минали поне 15-16 момчета,а?!

не се сърди щом се е извинил , но помни , че ако пита същото пак значи го мисли и би го направил
    успех мила

YouAteMyHeart - Подкрепям всичко, което каза !
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

юул ар шматка ;д
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Супер фен Аватара на Shia
    Няма да те изчака повече от 2г. със зор и то.Преценявай сама искаш ли го не го ли искаш.

Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Ти чуваш ли са? Да няма да си умираш девствена 3 години знаеш ли колко време е това ? Полувин ,максиму една година ,за сериозна връзка е нормалко,но 3-4-5
    за сериозна връзка
    хаха как може да си смятате "връзките" за сериони на 14-15год.?! Това е просто смешно.Леле след 3 год ще е на 17-трагедия ще бъде ако не са я минали поне 15-16 момчета,а?!
    Аз смятам ,че като е на 14 години за нея връзката е от доста голямо значение,защото съм била на 14 и знам какво е да си с първото си гадже и според мен той дори и полувин година няма да я дочака и ще се разделят (може би скоро) .Поне при мен стана така (аз бях на 14 ,а той на 18 ) аз не му пуснах за близките 2 месеца и той ме разкара и при тях ще е същото ,за това казах полувин ,максиму година е достатъчно да разбереш какъв човек има насреща ти )
    sleda ot lubovta

НЕ, не се е бъзикал, като е видял реакцията ти много ясно, че така ше каже

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Аз мисля,че просто е опипвал почвата да ти види кво ще му кажеш и много скоро ще ти кръшне!
    Абсолютно!Тоя въпрос,дето ти го е задал,трябва да те накара да се замислиш дали той изобщо има място до теб!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на ScarletBite

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Аз съм на 14, гаджето ми е на 16.Пределно ясно му е, че няма да му пусна в близките 3-4-5 години.Проблемът е, че ония ден в кафето ме целуна и после ме попита: " Нали няма да има проблем ако ходя при други да си задоволявам желанията ?" ... Казах " Няма, проблем" със сърказъм и след 1 час се разревах .. А той се просълзи, каза, че съжалявам и, че го е казал за да види реакция, но няма да го направи.
    Как да разбирам всичко това ?
    3-4-5 години?!
    И аз така мислех на 14, тоест преди година някъде.

А на бас, че ако се задържите, до 1 година макс ще му пуснеш! Физиологична нужда е и ще започнеш да я усещаш скоро под формата на чист сексуален порив, не просто възбуда. Затова недей да плашиш момчето с такива огромни срокове - при наличието на човек, когото обичаш, е малко вероятно е да ги спазиш, освен ако не си асексуална или пък някаква моралистка... или се заинатиш.

Той се е пошегувал, но нали знаеш, че във всяка шега има малко истина? Помислил си го е и още как! Но щом, вместо да те зареже директно или да ти постави ултиматум, те е попитал за такова нещо, значи държи на теб като на човек, не просто секс-играчка. Никой не може да издържи на сухо 3-4-5 години - дори и да е истинска любов. Затова му кажи така: "ще спя с теб, когато се почувствам сигурна и готова". И действително го направи, когато се почувстваш сигурна и готова (убедена съм, че няма да е много далеч това време), вместо да си поставяш някакви огромни срокове. Междувременно можете да започнете да задоволявате нуждите си с петинг и френска любов.

П.П. Ако ръката му се разрани от чекии, съвсем законно може да те съди, шъ знайш!
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен
    Град
    увас ;p

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Аз съм на 14, гаджето ми е на 16.Пределно ясно му е, че няма да му пусна в близките 3-4-5 години.Проблемът е, че ония ден в кафето ме целуна и после ме попита: " Нали няма да има проблем ако ходя при други да си задоволявам желанията ?" ... Казах " Няма, проблем" със сърказъм и след 1 час се разревах .. А той се просълзи, каза, че съжалявам и, че го е казал за да види реакция, но няма да го направи.
    Как да разбирам всичко това ?
    бахти егоистката! Ти мислиш ли, че въобще ще чака 5 години няква пикла да я досърби... сигурен съм че вече поне няколко е опрайл ти докат се опяваш във форума

Супер фен Аватара на ScarletBite

Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy

бахти егоистката! Ти мислиш ли, че въобще ще чака 5 години няква пикла да я досърби... сигурен съм че вече поне няколко е опрайл ти докат се опяваш във форума ако бях на него, да съм ти бил шута вече :P
    Ето едно мнение на типично загоряло момче (но ъфенс). Мислиш ли, че твоят приятел е по-различен? Заговори ли пенисът, сърцето мълчи.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен
    Град
    увас ;p

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy

бахти егоистката! Ти мислиш ли, че въобще ще чака 5 години няква пикла да я досърби... сигурен съм че вече поне няколко е опрайл ти докат се опяваш във форума ако бях на него, да съм ти бил шута вече :P
    Ето едно мнение на типично загоряло момче (но ъфенс). Мислиш ли, че твоят приятел е по-различен? Заговори ли пенисът, сърцето мълчи.
    дам, тва последното вече го махнах, защото прицених, че хич не съм такъв... и все пак за останалото се придържам към казаното

Приятеля ти е голям глупак да се изкаже така ..
    Бургас

Град
    Русе, Rousse
    Лошо е, че в тия форуми всеки се прави на такъв какъвто не е. Имаше няколко много точни коментари, прецени си сама кои са. Ти си на 14 години осъзнай се, то е ясно, че ще пуснеш на някого по-рано от колкото си мислиш. И е ясно, че на тези години сериозна връзка малко хора могат да имат. Да знаем ти си тинейджър, с тях никой не може да спори за каквото и да е и разбира се, че приятеля ти го е казал понеже му се иска. Каквото и да правиш то си е за теб, но бъди сигурна, че доверие не трябва да имаш на никого.
    Спорта пречи на цигарите :P

Ясно е че те е проверявал и се е опитал по някакъв психологически начин да те притисне, който дефакто би трябвало да подейства със закаснение, за да му пуснеш по-рано отколкото си мислиш. Както казах проверявал те е за реакция дали ще се потдадеш, хич не е толкова глупав, колкото изглежда

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Няма да те изчака повече от 2г. със зор и то.Преценявай сама искаш ли го не го ли искаш.
    Къде 2 години е ? Той 2 месеца дали ще я изчака..кво говориш ти...

По темата...ае мойто момиче за каква се имаш не мога да разбера?С това самочувствие (така като четох и другите ти теми) ... Момчето няма да те чака с години напред.Ако държи на теб най-много година да те изчака,но до тук.Много ясно,че ще иска да ти кръшка...не му ли даваш нужното ще си го взема от друга. Много е хубаво това,че не смяташ да го направиш в близките години...защото днешно време на по 10 години се чукат на ляво и на дясно,което е адски гнусно!Само,че ти гарантирам,че ще ти е адски трудно да издържиш на изкушението,защото в много моменти ще имаш възможността да го направиш и ще казваш - НЕ (това от личен опит),искайки ти се да изкрещиш - ДА!Станеш ли на 16г. още повече ще ти се иска да го направиш... но ти си знаеш.Съветът ми е-изчакай още 2 години поне до тогава съм сигурна,че ще смениш доста момчета. Намериш ли точния-знаеш какво да правиш.
    Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!

Град
    Roma, Italia
    Не се сърди - говори с него ИСКРЕНО - това е най-добрият вариант според мен.
    Сигурно хормоните яко го шибат и две не вижда,а ти искаш да чака 5 години. Като не иска да те чака да си хваща пътя!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

и аз мисля като гия сена моно. пази си девствеността, а ако те притиска, си намери друг, който повече те разбира. морето е пълно с риби
    „Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    За к'ви 3-4-5 години говориш,момиче?
    Ти няма да си с него след 3-4-5 месеца/седмици.
    Мхъм, не си мисли,че ще се задържите и година с твоето мислене, и неговите нужди :Р
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Ти беше пуснала подобна тема пак .. и ще ти кажа ,че ти си НАЙ-ЗАБЛУДЕНОТО същество на тая земя..той се прави на загрижен и си прави кефа и те чака за ебането .. а ти му се връзваш..късай го ..

тряя да му се разсърдиш много ясно... ако му простиж кво му пречи да отиде да го напрае с някоя друга- той ше знае, че ти пак ше му простиж
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Цитирай Първоначално написано от EritYy
    тряя да му се разсърдиш много ясно... ако му простиж кво му пречи да отиде да го напрае с някоя друга- той ше знае, че ти пак ше му простиж
    За неграмотните никаква проЖка
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

а за ТЪпиТе най- огромна проЖка ... пфф Бавно загряващаА
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Както казаха и преди мен,той едновременно
    е казал и истината,и се е "бъзикал"..
    Но пък ако си мислиш,че той ще те чака толкова
    години - жестоко се лъжеш..
    На него рано или късно ще му омръзне това
    чакане,все пак и той си има нужди...
    И ще го направи с друга..
    Така,че той нищо не губи,освен теб
    П.С - Защо нападнахте авторката...
    Всеки сам решава кога да го направи..
    Ако ще и девствена да си умре - нейна си работа..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си