- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се сърдя ли ?
Абе , теб не те ли зарязаха вечеТемата май не е много актуална
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Може би го е казал, за да те пробва как би приела подобно нещо - видял е, че не ти се нрави и се е извинил. Ако не си се разплакала нищо чудно и насериозно да е взел отговора ти, знае ли човек... Но съм почти 100% сигурна, че това, което си му казала, че няма да му пуснеш в близките 3-4-5 години, го е уплашило доста. Мъж е все пак и си има ниждиНе казвам, че трябва да се насилваш и да спиш с него само, за да му угодиш - напротив, изчакай докато се почувстваш готова, но недей много да се надяваш, че той няма да ти изневери. Ако те обича истинска и държи на теб може би ще е склонен да почака известно време, но чак 3+ години
едва ли ще стои на сухо толкова време
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не мисля, че се е базикал... Пък и не вярвам до +20 години да си стой детствен. Предполагам ме разбираш.
Аз съм си аз
ти да не си мислиш,че в близките 3-4-5 години той ще издържи без секс? дори и да те обичалъжеш се, жестоко
може и да се е бъзикал, може и да не се е. По-вероятно, според мен е да го прави с други без да ти казва, за да не те нарани, ако е някой playboy.. но зависи. :P
Срещаш някой.Харесвате се.Яко ви е заедно.И на двамата ви се прави секс.Ти го караш да чака.Той чака.И чака,и чака.Накрая когато решиш да му пуснеш и му се отдадеш изцяло той ти казва да си ебеш майката щото му е писнало да ти чака керливия guz да се нагласи.
'Пределно му е ясно че няма да му пусна в следващите 3-4-5 ГОДИНИ '
Ебаси улигофренското детско мислене майна,айде пробвай ПЪРВО да издържите толкова пък да видим дали няма сама да почнеш да искаш.
Най-правилното мнение в темата.Първоначално написано от reoffender
Can It All Be So Simple ?
Той е говорел сериозно, след твоята реакция те е излъгал, ти си му повярвала и сега той знае, колко лесно може да те залъгва![]()
Щом е на 16, няма как да издържи до твоите 5 години. Ако се задържите толкова време заедно, което ме съмнява, то бъди сигурна, че рано или късно ще ти изневери. А сега като има и твоето разрешение.. добре му е на момчето. Поздравления![]()
И спря да се върти за миг земята..
Той я заряза май вече ;дПървоначално написано от xoxi
Шофирай разумно - стигни жив!
Сега остава и тя да направи сефтето с друг и проблемът ще е решен.Първоначално написано от Biskfitka
![]()
Офф то човек не може да се избазика...споко няма причина да му се сърдиш,сигурен съм че е било само на базик![]()
>>DjBelev<<
Може и да се е базикал , но понякога колкото и банално да е във всеки базик има доза истина.. Може да е искал да види как ще реагираш. И това , че няма да му пуснеш близките 5 години е смешно. Той е момче , а това са нужди..
Самата тя ще ги усети тези нужди много преди да минат 5 години.
Нали се разделиха вече,темата малко се изчерпа.
Не знам,всякакви такива 'няма да ти пусна не-знам-си-колко години' ми се вижда тъпо.
'Ако ме обича,ще ме чака колкото кажа.'
Да,но може и да пробваме тази логика:'Ако ти го обичаш,ще искаш да го задоволиш по всеки начин.'
Нищо,че съм момиче,но на мен ако ми бяха казали подобно нещо,сериозно щях да се замисля какво бъдеще има тази връзка.Не иска такава интимност,кой знае какво още няма да иска след време...![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
На нея й е под нивото да прави сексПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Пак ли ти... не е тук мястото за тия глупости, бягай горе в раздел " Боза" (Любов)
е недей се сърди.. смисъл щом се е майтапил само : ))) и браво за това че се пазиш
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”