.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Абе , теб не те ли зарязаха вече Темата май не е много актуална

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Може би го е казал, за да те пробва как би приела подобно нещо - видял е, че не ти се нрави и се е извинил. Ако не си се разплакала нищо чудно и насериозно да е взел отговора ти, знае ли човек... Но съм почти 100% сигурна, че това, което си му казала, че няма да му пуснеш в близките 3-4-5 години, го е уплашило доста. Мъж е все пак и си има нижди Не казвам, че трябва да се насилваш и да спиш с него само, за да му угодиш - напротив, изчакай докато се почувстваш готова, но недей много да се надяваш, че той няма да ти изневери. Ако те обича истинска и държи на теб може би ще е склонен да почака известно време, но чак 3+ години едва ли ще стои на сухо толкова време
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Не мисля, че се е базикал... Пък и не вярвам до +20 години да си стой детствен. Предполагам ме разбираш.
    Аз съм си аз

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    ти да не си мислиш,че в близките 3-4-5 години той ще издържи без секс? дори и да те обича лъжеш се, жестоко може и да се е бъзикал, може и да не се е. По-вероятно, според мен е да го прави с други без да ти казва, за да не те нарани, ако е някой playboy.. но зависи. :P

Голям фен Аватара на xinfamous
    Срещаш някой.Харесвате се.Яко ви е заедно.И на двамата ви се прави секс.Ти го караш да чака.Той чака.И чака,и чака.Накрая когато решиш да му пуснеш и му се отдадеш изцяло той ти казва да си ебеш майката щото му е писнало да ти чака керливия guz да се нагласи.
    'Пределно му е ясно че няма да му пусна в следващите 3-4-5 ГОДИНИ '
    Ебаси улигофренското детско мислене майна,айде пробвай ПЪРВО да издържите толкова пък да видим дали няма сама да почнеш да искаш.

Цитирай Първоначално написано от reoffender
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    За к'ви 3-4-5 години говориш,момиче?
    Ти няма да си с него след 3-4-5 месеца/седмици.
    Мхъм, не си мисли,че ще се задържите и година с твоето мислене, и неговите нужди :Р
    Най-правилното мнение в темата.
    Can It All Be So Simple ?

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Глупости въобще не се е бъзикал и няма да бъдете нищо друго освен приятели така че и да ревеш и да не ревеш по-хубаво няма да стане и той като е решил, че иска секс дали ще е с теб или с някой друг ще го направи.
    +1

Мега фен Аватара на xoxi
    Той е говорел сериозно, след твоята реакция те е излъгал, ти си му повярвала и сега той знае, колко лесно може да те залъгва
    Щом е на 16, няма как да издържи до твоите 5 години. Ако се задържите толкова време заедно, което ме съмнява, то бъди сигурна, че рано или късно ще ти изневери. А сега като има и твоето разрешение.. добре му е на момчето. Поздравления
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Той е говорел сериозно, след твоята реакция те е излъгал, ти си му повярвала и сега той знае, колко лесно може да те залъгва
    Щом е на 16, няма как да издържи до твоите 5 години. Ако се задържите толкова време заедно, което ме съмнява, то бъди сигурна, че рано или късно ще ти изневери. А сега като има и твоето разрешение.. добре му е на момчето. Поздравления
    Той я заряза май вече ;д
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Той я заряза май вече ;д
    Сега остава и тя да направи сефтето с друг и проблемът ще е решен.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Офф то човек не може да се избазика...споко няма причина да му се сърдиш,сигурен съм че е било само на базик
    >>DjBelev<<

Може и да се е базикал , но понякога колкото и банално да е във всеки базик има доза истина.. Може да е искал да види как ще реагираш. И това , че няма да му пуснеш близките 5 години е смешно. Той е момче , а това са нужди..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Самата тя ще ги усети тези нужди много преди да минат 5 години.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Нали се разделиха вече,темата малко се изчерпа.
    Не знам,всякакви такива 'няма да ти пусна не-знам-си-колко години' ми се вижда тъпо.
    'Ако ме обича,ще ме чака колкото кажа.'
    Да,но може и да пробваме тази логика:'Ако ти го обичаш,ще искаш да го задоволиш по всеки начин.'
    Нищо,че съм момиче,но на мен ако ми бяха казали подобно нещо,сериозно щях да се замисля какво бъдеще има тази връзка.Не иска такава интимност,кой знае какво още няма да иска след време...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Той я заряза май вече ;д
    Сега остава и тя да направи сефтето с друг и проблемът ще е решен.
    На нея й е под нивото да прави секс
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Rousse

Re: Да се сърдя ли ?

Пак ли ти... не е тук мястото за тия глупости, бягай горе в раздел " Боза" (Любов)

Град
    Lyon
    е недей се сърди.. смисъл щом се е майтапил само : ))) и браво за това че се пазиш
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

ти си ревла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си