.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Лош дъх

Лош дъх

Здравейте,имам проблем!!Имам лош дъх,мия си зъбите редовно,често дъвча дъвки и какво ли не правя,но не мога да се оправя с лошия дъх!!Моля да ми помогнете!!

По принцип се мият не само зъбите ,а и езика,защото главно лошата миризма не идва от зъбите ти ,а от езика и гърлото.Тоест сутрин ,обед и вечер си мий зъбите и езика и ще е наред всичко.Ако нямаш тази възможност дъвчи дъвки след всяко хранене.Често ,ако се налага да се говори продължително време дъха става лош - това няма как да се избегне.А веднъж стане ли ти лош дъха - само пастата за зъби може да го оправи ,дъвките помагат ,но временно.
    Последния вариянт е най-лош.Може да имаш проблеми със зъбите или устата.Лошия дъх е симптом на някой заболявания.Ходи на зъболекар поне 2 пъти годишно.

Благодаря ти много,съветите ти са страхотни!!

Град
    София
    И ти си за манастир ;
    "Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
    ще вперя поглед в мрака да те видя.
    Когато се наситя да те гледам-
    ще те целуна и ще си отида."

И аз бях така но се оправих ето моите съвети

1.ползвай добра марка паста и четка за зъби по възможност еднакви ( без колгейт ужастни са )
    2. купи си четка за зъби с приложение за езика
    3. мий си зъбите 2 пъти на ден сутрин вечер
    4. мий ги правилно ( не по права черта) все едно рисуваш облачета в устата си

ТОВА ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ :P

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Абе хора,лошият дъх идва най-често от кариеси,плака,иди на зъболекар,пък после си харесвай пасти за зъби.Егати!
    • Обичай,за да те обичат! •

Може да е синозит. Отиди на Оши нос и гърло...също и на зъболекар. Синозит е проблем с носа.(аз да кажа)

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от SunSetBeach
    Може да е синозит. Отиди на Оши нос и гърло...също и на зъболекар. Синозит е проблем с носа.(аз да кажа)
    правописа ти кърти
    по темата > провери дали имаш някой развалн зъб,кариес или нещо такова

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SunSetBeach
    Може да е синозит. Отиди на Оши, нос и гърло...също и на зъболекар. Синозит е проблем с носа.(аз да кажа)
    Синузит е възпаление на лигавицата на синусите, момко!
    Авторе, махали ли са ти сливици? Проблеми със стомаха да имаш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами вероятно имаш някакво заболяване на гърлото [не съм експерт де xD така предполагам] Може да ти помогнат ментовите бонбони опитай надявам се да те оправят

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Синузитът причинява лош дъх,мдаааа също така може да е свързано с ошите му
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    Europe
    купи си паста за зъби - макс фреш или нещо от тоя сорт и дъвчи няква силна дъвка

Град
    Плевен
    що се подигравате на момичето
    'проблема' който имаш е норамлен и не трябва да обръщаш внимание :P
    тва неозначава че си болна от нещо и в повечето случаи е нормално .. със сигрнпст и те имат тоя 'проблем' но не зеабелязват

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    що се подигравате на момичето
    'проблема' който имаш е норамлен и не трябва да обръщаш внимание :P
    тва неозначава че си болна от нещо и в повечето случаи е нормално .. със сигрнпст и те имат тоя 'проблем' но не зеабелязват
    Ооо, не, моля те, не казвай, че е нормално, седяла съм до такъв с лош дъх и е ужасно.

Нямам идея от какво може да е, ама ходи на зъболекар ако искаш. Щом спазваш добра хигиена трябва да има нещо друго.

Бях на ръба на самоубийството, когато едно момиче се отказа да бъдем заедно. Сега разбирам, че проблемът не е бил в миризмата, но тогава лошият ми дъх ми беше истинско проклятие. Купих от пастите от доктор Харолд Кац от безизходица и без особена надежда, но какъв беше резултът!! Гадната миризма изчезна веднага, дори не повярвах!
    След това прочетох и за доктор Кац . Той всички тези пасти и води е изработил заради своята дъщеря която е имала същия проблем. Потърсете в google California Breath Хaролд Кац и Zona Vita, може да си направите поръчка и по тел 0882526298

ти к'во нещо реклама ли правиш на тоя фалшив доктор !?

+ това пасти и глупости няма да ти помогнат лошият дъх идва от кариеси,като цяло проблеми със зъбите/плака.Главният проблем са ВЕНЦИТЕ от остатъците от храна/тъкан или каквато и да е била материя се образуват болести наричани Fusobacterium и Actinomyces,а на тия болести обичайният им "дом" е езика/венците за това най-добре иди на зъболекар за предпочитане "частен" и утвърден (ако имаш повечко пари ) Тук във форума за такова нещо никой не може да ти помогне със съвети за пасти масти четки и подобни глупости казани на "рандом" принцип капиш !?
    това е от мен успех

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от VasilHad Виж мнението
    Бях на ръба на самоубийството, когато едно момиче се отказа да бъдем заедно. Сега разбирам, че проблемът не е бил в миризмата, но тогава лошият ми дъх ми беше истинско проклятие. Купих от пастите от доктор Харолд Кац от безизходица и без особена надежда, но какъв беше резултът!! Гадната миризма изчезна веднага, дори не повярвах!
    След това прочетох и за доктор Кац . Той всички тези пасти и води е изработил заради своята дъщеря която е имала същия проблем. Потърсете в google California Breath Хaролд Кац и Zona Vita, може да си направите поръчка и по тел 0882526298
    копих си тая паста и беши гадна слет нея даха ми беши ощи по лаинян
    n00bs

"guten morgen" аз какво ти казвам,че бай-хуй рекламира толкова силно и разпалено тоя продукт който е равен=боклук

Някъде бях чела, че жабуркането със сода бикарбонат, разтворена във вода помага, но не съм го пробвала.

Както те посъветваха по-горе отиди на зъболекар.. Един познат също имаше лош дъх и зъболекаря му каза, че това е заради мъдреца и му изписа някакви пасти ..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Може и да е от друг здравословен проблем, като болни сливици например.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си