.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    пари щом има добре е било
    иначе си нямаш най - малка представа колко нерви, колко чудесии сега малко са ми дали почивка, след малко сигурно пак ще ме викнат да го гледам направо ще стана културистка да го разнасям вече върви де, ама като го мързи иска на ръце

успех с четенето, мъка си е
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз съм се насочила за право в НБУ,журналистика в СУ и още нещо в УНСС.Отделно ще имам около 6-7 изпита в училище Някой ми каза,че съм се побъркала

Причината е,че много,много искам право!Но нямам да имам време да се подготвя хубава за СУ
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен
    Привет на всички.
    И аз съм последна година и не смятам, че даскалото ще ми липсва особено. Така де, наситих му се за 11 години, но това не пречи тази година да се изкефя като за последно.
    LadyV, и аз ще държа миниум 6 матури както и 2 отделни кандидатсктудентски, щото по някакви незнайни причини преди 2 месеца ми просветна, че искам да следвам медицина и че ако случайно не ме приемат в Г-я, трябва да имам резервен вариант. Така че, има и други побъркани. Иначе на теб нищо не ти пречи поне да се пробваш на изпитите в СУ, ако толкова искаш там. Все пак никога нищо не се знае.
    Приятна година ни желая, както и да не се впрягаме прекалено.
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    защото ми трябва математика и рисуване (графики). Мразя математиката от дъното на душата си, а рисуването не ми е развито изобщо..
    Хаха ! Точно като мен
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Привет на всички.
    И аз съм последна година и не смятам, че даскалото ще ми липсва особено. Така де, наситих му се за 11 години, но това не пречи тази година да се изкефя като за последно.
    LadyV, и аз ще държа миниум 6 матури както и 2 отделни кандидатсктудентски, щото по някакви незнайни причини преди 2 месеца ми просветна, че искам да следвам медицина и че ако случайно не ме приемат в Г-я, трябва да имам резервен вариант. Така че, има и други побъркани. Иначе на теб нищо не ти пречи поне да се пробваш на изпитите в СУ, ако толкова искаш там. Все пак никога нищо не се знае.
    Приятна година ни желая, както и да не се впрягаме прекалено.
    Така е!
    Имам приятелка,която сега завърши и искаше много медицина.Кандидатства в СУ и я приеха за био-нещо си Казва,че имало много хубави специалности и много нови и интересни специалности.Кандидатства и в медицинския,но не я взеха.Там всички се набутвали и било много трудно.А изкара и хабиви оценки,но пак не й стигна.

Пожелавам ти успех!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

И аз съм вече 12 кл. От плд съм и смятам да кандидатствам в ПУ приложна лингвистика с фр. и англ. език ; лингвистика с инф.технологии (пак ФЕ и АЕ) или в краен случай френска филология.Ако не успея тази година ще пропусна 1 год. , защото не искам да уча нещо колкото да има.... Смятам тази година доста да наблегна на ученето (особено по ФЕ,щот ще държа матура и изпит) .... А в тази тема вълненията около бала ще се обсъждат ли ???

Аз съм 93 набор,но и аз сега ще съм 12 клас...предполагам че училището ще ми липсва,защото това си е един голям и доста важен етап от живота на всеки,но да се надявам че ще се справя.За по-нататък искам да кандидатствам в СУ с биология,подготвям се още от 11 клас,но не не съм наблегнала все още колкото трябва на темите. За матурите..мисля втората да е по английски... Ще бъде трудно,но няма как

Град
    Балът ми е най-малкият проблем

Последната година училище мисля че ще мине супер бързо/иначе главната ми цел е велико търново.Ще има здраво учене/частни уроци/започване на тренировки за да съм във форма и така...Училището няма да ми липсва/нямам търпение да се махна от там

Аз реших , че ще вляза да уча при сестра ми. Нея я приеха в колеца по туризъм в Бургас . Управление и организация на хотели. Трябва ми география.Тази година ще си повишавам оценките от 9 и 10 клас и съм готова. Поне знам от сега какво ще уча. Докато сестра ми до последно се вайкаше и чудеше и повишаваше някви супер изшлини предмети, които не и потрябваха. И така..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Хайде и аз да се запиша. В момента си мисля за матурите, кандидат-студентските изпити и другите простотии.
    Иначе съм се насочил с фармация във Варна и София, а къде ще ходя ще видим от резултатите.
    Аз все още се двуумя по какво да ми е матурата, по химия или география. И в двете дисциплини съм сравнително добър и мога да се похваля с отлични успехи, но на матурата е различно, въпреки че по география ми изглежда лесничка, но това си е мое мнение.
    Вафла..

Голям фен
    LadyV, благодаря ти. Че има нови интересни специалности, има. Всъщност първоначално и аз се бях насочила към нещо подобно (молекулярна биология). Като казах на майка ми, реакцията и беше нещо от сорта на: " и мислиш да работиш в БАН за 300 лв?", след което се пренасочих към Германия. Все пак, за момента медицината е първото ми желание. За да стане още по-заплетено, голямата ми любов са езиците, дори за момент исках да следвам скандинавска филология... Така че, възможности бол, все ще остане нещо и за мен. Спирам, че станах досадна.
    ПП За бал, честно казано, не съм се замисляла толкова, ама предполагам, че и него ще го избутаме някак.
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    Хайде къде се изгубихте..
    Вафла..

Супер фен Аватара на rosencetooo
    И аз съм последна година.. и няма да ми липсва даскалото ;д даже се радвам...После ще уча разбира се , но още не съм решила къде и какво точно
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Цитирай Първоначално написано от todor92
    Последната година училище мисля че ще мине супер бързо/иначе главната ми цел е велико търново.Ще има здраво учене/частни уроци/започване на тренировки за да съм във форма и така...Училището няма да ми липсва/нямам търпение да се махна от там
    Пич,във Велико Търново военното училище ли?И аз се замислих за там.От Пловдив съм.Баща ми е военен и каза,че там се учи всичко и военни и цивилни професии като всеки голям университет,само,че има физическа подготовка и стреляне.Аз искам политология да уча.

И аз съм 12 клас. (: Училището изобщо няма да ми липсва, даже искам по-бързо да се отърва от него. ;D Втората матура ще ми е по Английски език. Не ходя на никакви уроци, сама се готвя, а след това ще кандидатствам в НБУ - Психология.
    Балът не ми е много важен, а на училище само за това се говори и се разваля учебния процес... ;D При нас има голям спор за външни придружители и стават големи разправии. При вас има ли такива чудесии? xD
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    И аз съм 12 клас. (: Училището изобщо няма да ми липсва, даже искам по-бързо да се отърва от него. ;D Втората матура ще ми е по Английски език. Не ходя на никакви уроци, сама се готвя, а след това ще кандидатствам в НБУ - Психология.
    Балът не ми е много важен, а на училище само за това се говори и се разваля учебния процес... ;D При нас има голям спор за външни придружители и стават големи разправии. При вас има ли такива чудесии? xD
    При нас класния каза, до ресторанта бъдете с когото си искате, но след това сами. Имаше и притенции, но бахти това ти е последната вечер с класа, с гаджето си можеш да се видиш на следващия ден. Адски е глупаво, но всеки си знае..
    Вафла..

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    и аз съм се ориентирала към матура английски, записала съм се на СИП, уж за подготовка за матурата и за изпити други, ако ми се наложи
    а сега декември съм на изпит, който е на нивото на матурата
    стискайте ми палци!
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Цитирай Първоначално написано от mrtn
    с гаджето си можеш да се видиш на следващия ден. Адски е глупаво
    Знаеш ли, преди бях на абсолютно същото мнение! Но после срещнах приятеля ми... Сега сме толкова близки, че едва ли не не мога да дишам без него. xD Той ми е и най-добрият приятел и бих искала да споделя с него тази вечер. А в класа сме разделени на някакви групички и всеки си говори само с хората около него. Учиме заедно вече пета година, а изобщо не се познаваме... Много е глупаво и имам чувството, че ако не съм с приятеля ми на бала, ще ми бъде доста скучно...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    с гаджето си можеш да се видиш на следващия ден. Адски е глупаво
    Знаеш ли, преди бях на абсолютно същото мнение! Но после срещнах приятеля ми... Сега сме толкова близки, че едва ли не не мога да дишам без него. xD Той ми е и най-добрият приятел и бих искала да споделя с него тази вечер. А в класа сме разделени на някакви групички и всеки си говори само с хората около него. Учиме заедно вече пета година, а изобщо не се познаваме... Много е глупаво и имам чувството, че ако не сам с приятеля ми на бала, ще ми бъде доста скучно...
    Лошо, затова имаш такова мнение и щом си намерила подходящия, няма лошо. И моя клас не е от идеалните, също има групички, но седнем ли на маса заедно, не ни пука особено и всеки си говори с всеки и става весело, но само на маса..
    Иначе къде сте се ориентирали да ходите на екскурзия? От моя клас има доста различни мнения, дано достигнем до някакво решение.
    Вафла..

Ние чак до екскурзии не сме стигнали. Знаеме само в кой ресторант ще сме и нищо друго - караме се за външни кавалери. ;D

Мега фен Аватара на vagarious
    И аз съм 12кл. Съвсем малко ще ми липсва у-щето.
    Сега в главата ми има мисли, само за матурите и кандидатстването после.Ще държа матура биология и с нея ще се пробвам в Медицинския Колеж в София - за "Помощник-фармацевт".За Пловдив мисля също, но съм на кантар.Все пак ще опитам и в Свищов с матурата по Бел и евентуално някакви конкурсни изпити.Та това е.Има ли някой друг желаеш за Помощник фармацевт??
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    И аз съм 12 клас тази година. От София съм. И сега като се замисля, че ми остават тоно 5 месеца и ми става толкова тъжно... Вече определихме датата за бала и къде ще сме. Остава са си резервираме само дискотеката. В момента вече в главата са ми само матурите и кандидат-студентските изпити.
    Мисля да кандидатствам в УНСС (политически науки) или СУ (английска филология). Или в краен случай в Италия - в Перуджа (международни отношения). Иии така.
    Някой да има за УНСС - политически науки освен мен?
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    Ние чак до екскурзии не сме стигнали. Знаеме само в кой ресторант ще сме и нищо друго - караме се за външни кавалери. ;D
    Класния/ата, на какво мнение е ?
    Вафла..

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Решихте ли вече кога и къде ще ви е бала? Ние ще сме на 26 май в Шератон. Още някой да има на тази дата?
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си