- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ВИПУСК 2011 : )
в моето училище било традиция (уж) винаги на едно място да се прави бала, обаче датата се променя (а уж и тя винаги била 25...)
знам само, че нашия бал закрива баловете, т.е. последни сме![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Аз предлагам да започнеме да коментираме кой с какво ще е облечен..Да разменяме идеи съвети ако може,защото аз съм много объркана и нямам никаква представа просто![]()
![]()
И моя е на 26, но не съм от София. ;DПървоначално написано от Sasha2k8
При нас за сега е решено по 7 външни на клас и по цял ден се караме. ;D
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не беПървоначално написано от Sasha2k8
![]()
бала ни е последен от баловете на другите училища![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
пижама и джапанкиПървоначално написано от Vikichkaa
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Даа защо не ? Аз мисля,че даже пижамата е излишна![]()
Избирайки как да изживеем един миг,си чертаем бъдещето без да осъзнаем..
Сега всички момичета сте в голяма депресия, как ще изглеждате. Като ги слушам от моя клас, смея им се много яко.![]()
А си представям другите как са.. ужас някъв.![]()
Вафла..
лелее аз още нз дали ще завърша вие вече рокли пробвате![]()
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
мда бала помня че имах много скъп костюм за меню платихме 60лв а беше... не ставаше чаша уиски 10лв(за тва трябваше да се оплача в Хага)
и в един момент слагат 4 бутилки вино на масата
третата ми я взеха по средата после отидохме в няква долнопробна кръчма напихме се като свине
на сутринта се събудих на една пейка и един коферман ме гледаше втренчено после пих една бира за изтрезняване
ОДИН!!!
Sasha2k8 не е ли още много рано да си взимаш рокля?? След няколко месеца ще излезнат много повече модели и ако си харесаш нещо друго,какво ще я правиш тази рокля..Ще си я удряш в главатаПървоначално написано от Sasha2k8
Изчакай малко :P
много тъпо са го направили с тая компресирана програма ... имам 25 предмета и не ми остава време да дишам! .... за кво гоо махнаха тоя 13-ти клас...и са ни затрупали с доклади и проекти... и тези държавни изпити по специалността
ще се мре
![]()
А така даИ аз мисля скоро да отида да поразгледам може да има нещо хубаво
![]()
Хайде да не отварям нова тема, а ще питам в тази:
-кой ще кандидатства в някой ИУ с ДЗИ по БЕЛ или с конкурсен изпит по БЕЛ !? Споделете повече инфо по въпроса ми - кой, какво, къде и т.н. Много ми е интересно.Аз ще опитам във Свищов и Варна, но съм най-навита за Варна.Е ?!
Big or small, lies are lies!
хах.. аз нямам търпение да се махна от училище..![]()
Готвите ли се за матурите?
Аз лично още не съм отворил учебник за матурата, наблягам си главно на кандидат-студентския изпит, ама това е малко лошо. От януари започвам.
По български си чета всички произведения, хубаво че от 11 клас ги четох доста през миналата учебна година и знам за какво става на въпрос, но все пак трябва да ги повторя.
Впрочем до кой автор сте стигнали?![]()
Вафла..
Аз пък не съм чел още нищо допълнително.Само каквото учим за матурата от училище.То няма и време ,баси тъпите даскали вместо да ни оставят да учим за матурата и кандидат-студентския изпит ни заливат почти все ден с контролни по всички предмети,които са ни ненужни за кандидатстването и така никакво време не ни остава.
^ И нас тъй.. мани и къпанарите дето са, не ми трябва въобще шибаната история и география ама те ни блъскат с тея простотии
За матура по бел знам за Ботев, Христо Смирненски, Гео Милев и Атанас Далчев .. другите са ми малко в мъгла, ама ще почна да ги уча... Почнах да чета граматиката, но ми е като допълнително четиво за определени раздели... (куца ми членуването, слято, полуслято и разделно писане, и главни и малки букви в производните на имената )
Литературната теория я знам доло горе.. Ще се явявам на ДЗИ по руски език, не се подготвям.. обмислям 3то ДЗИ по математика, ще се явявам на кандидат-студентски изпит по математика![]()
И аз съм 12ти клас!
Абе хора всички знаете какво искате да учите! Браво! Това с което искам аз да се занимавам за жалост не се учи, а не искам да уча нещо ей така колкото да се каже, че съм студентка..
За вторта матура се колебаех между английски и география. В крайна сметка реших английски, защото по география е много материал, въпреки че от 9ти клас насам имам само 5 и 6. Госпожата ми е класна и има големи изисвания, но все пак реших английски и сама се готвя.
Хем се радвам, че завършвам, хем ми е тъжно. Сега на 23ти се събрахме класа на кръчма и извикахме фотографа да ни снима и за 1ви път брояхме от 1 до 12, после ни пуснаха и "Един неразделен клас" и се поразревахме всички.. Много емоционална вечер беше..
Иначе за гаджетата на бала решихме без, пък и приятелят ми каза, че дори и с придружители да ни е балът, няма да идва, защото това си е вечерта на класа.
За рокля ще ходя утреИзбрала съм си пробвала съм, даже я сънувах и реших, че ще я тя!
Та това е от мен, малко много писах, обаче много теми сте отворили и затова![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз реших да си купя костюм в последния момент, щото пролетта пак почвам тренировки по гребане и ще порасна настрани и нагоре отново![]()
за сега само си правя тестове по БЕЛ и английски, обаче след месец- два ще започна по - здраво да чета![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Аз на подготовката в училище ВЪОБЩЕ не разчитам.Нищо не ни преподават.Говорим си общи неща.Просто е много зле.Разчитам единствено на зип-а по биология, в който се подгатвяме хипер добре и съм много доволна, че поне по това няма да уча сама.Матура биология ще държа.По български език -научихме нещата още в 10кл, защото ни сложиха един супер взискателен господин.А литературата - както казах в у-ще сме писали само по 2-3 реда за 2-3 автора и затова сама си чета сега всички произведения и сама си се оправям с ученето по тях.Прочела съм Гео Милев,Атанас Далчев,Елисавета Багряна,Никола Въпцаров,Пенчо Славейков и любимият ми Йордан Йовков.Правя си матурите по БЕЛ и влизам над 4.70.Малко е, но имайки предвид малката ми подготовка - е добре, мисля.Продължавам да се готвя естествено.![]()
Big or small, lies are lies!
Ама вие яко сте започнали да учите![]()
Аз по БЕЛ не съм бутвал нищо, надявам се 4+ на ДЗИ-то.
По математика като си нямам работа решавам някоя примерна матура и туй то. (като цяло от математиката само 1 раздел ми куца - комбинаториката)