- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да отслабнем заедно!
Да.. тва па е най-полезното. Да стоиш цял ден да се качваш и слизаш от кантара. Виж, ако баба ти, леля ти, съседката от долния етаж имат и се тегли веднъж седмично.Първоначално написано от RalittyYy
А за физическата активност съвета от рода на '' не ги слушай бла бла'' не ни слушай, следващите 3 дни вместо да си праиш упражнения ще се чудиш как да станеш..
Първоначално написано от gabito1995
дано дано хаха мен от 13 сега ме чака глада ноември свалих за 1 месец 17 кг от тогава задържам мързи ме пак да почна ,но от 13 започвам имам още 10 кг иначе от 1 година ще стане септември не съм яла сладко,тестяно,но от безалкохолното не се отказах.
ОООМГ тва е супер вредно зА един месец толковаПървоначално написано от dydka
![]()
![]()
![]()
![]()
колко си била,колко си сега??????
то,че е вредно вредно е щях да издържа два месеца но издържах месец и 3 дена и ме приеха в спешното всеки божи ден фитнес и пълен глад кафета и цигари и сокове.Така ме и оперираха после и от тогава задържам а не питай колко съм била смао ще кажа ,че 60 трябва да стана . никога не бих позвлолила да надебелея пак нз но.... имам здравословни причини ,но не е там работата ,който казва ааа едиси кой имал проблем (Всичко е до мозъка) излизам на кафе сега като се прибера ще пишаПървоначално написано от britzy
dydka, не те познавам, но трябва да си тъпа като теле.
С глад, диети и простащини си се вкарала в болница, оперирали са те и нищичко не ти е влезнало в миличката главица щом пак ще се подлагаш на такова нещо. И 17 килограма за 1 месец - както и да го погледнеш ще дойде момента, в който няма да можеш да караш само на кафе и сок и ще има да си ги взимаш обратно.
Като имате нужда да отслабнете поне го правете постепенно и нормално.![]()
I still have feelings...
you are my passion.
Ами като нямаш обръч здраве да е и без него може , потърси в гугъл упражнения за корем , крака и тн . Коремните преси по-добре ги прави сутрин , но важното е да са поне 3 вида , защото класическите не са най-доброто решение , ако правиш само тях . ХИЙТ тренировка представлява следното , значи можеш да я използваш за трениране по много начини , най-ефикасно е тичането и скачането на въже . За начало скачаш 3 мин. с нормално темпо след тези три минути започваш : 30 сек. даваш всичко от себе си просто максимума от възможностите си след това 30 сек. нормално темпо и така 10 пъти , накрая след като нали си изкараш 10те серии скачаш 2 мин. за нормализиране на пулса , сърдечната дейност и дишането . Същото е с бягането и тн. Тази тренировка , като цяло се използва от спортистите и активно занимаващите се със спорт , защото не е лесна за изпълнение и може да е опасна , ако не си в добро физическо здраве . Ти ще усетиш как се чувстваш след нея , а и ако ти е мн. изморително не е нужно да са точно 30 сек . може да са 20 или 10 сек. , а пък ако много напреднеш можеш да си ги увеличиш на 1 мин. и така .
Но наистина дава резултат и стопява много бързо подкожните мазнини , който не могат да се стопят само с упражнения . ДАно да разбереш нещо от обяснението ми![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
тъпа или умна повярвай не съжалявам хората с месеци свалят толкова кг нямам време да се влача толкова време ...вредно е да ,но... всеки сам си избира.сега на 13 понеже се местя в шумен да уча почвам за последно и после спирам ще съм изпълнила това,което 19 години се тутках и тутках.това еПървоначално написано от Lovegood
Би трябвало да има ефект :Р можеш да пробаш и с каланетиката , тя е за конкретни мускулни групи и можеш да си я правиш вкъщи ... има и филм4ета и статии колкото искашсравнително бързо по4ва да има резултат .
относно яденето по-добре не по4вай да изпробваш разни диети ами просто малко намали порциите и се постарай да не пиеш много газирано , да не ядеш много мазно и сладко и ще има ефект :P
А дали няма да съжалиш, ако пак влезнеш в болница и не излезеш жива от там? Кой ще те гледа тогава колко си свалила и кой ще ти вика "евалата"?Първоначално написано от dydka
![]()
Махайте се с тия диети, яжте и се движете...
I still have feelings...
you are my passion.
Успех на авторката и всички останали.Аз също се присъединявам към вас и се надявам да постигна желаното.
Ох.. Всичко най- добро е най- трудно постижимо.. Най- голям ефект има само едно единствено не6то и. повяржай ми адски е трудно. Трябва да имаш страшно силна воля, за да издържиш или да си много стриктен човек с подреден график и всичко ще ти се нареди..
та.. говоря за метода, при който изгаряш същото количество калории, колкото приемаш.. да се храниш по малко, но по често ( така правят много манекенки ) и естествено най- късно до 19:00..какво да ти кажа, ако имаш желание, воля и ВЯРА ще се справиш..
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
аз съм чувала че ако изядеш еда паржола ще надебелееш по малко от колкото ако изядеш 1 филия хлябтака съм чувала
![]()
майка ми пита ,а ако изядеш една пържола с една филия хляб тогава какво ще станеПървоначално написано от BabySun
понеже чета тука на глас форуми хах
Ми тогава ще ги изядеш на половинаПървоначално написано от dydka
и Все едно нищо не си яла
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Мисля, че ако правим това http://zamunda.net/details.php?id=110669&hit=1 + коремни преси + клакания + ядене но по малко, колкото да се заситиш,а не колкото да преядеш - ще е = нае не точно като нея, но почти и БЕЗ корем, но с малко стрии
Но тях ще ги криете като се мажете със свинска мас ( така съм чувала )
или кремове против стрии или пък със фон дьо тен или пудра и др глупости, ако се притеснявате, че ги имате, ама след като отслабнеш така се получава ( и след като надебелееш пак същото се получава)
![]()
Та УСПЕХ
От утре почвам та ги правя тия работи, та Дано има ефект
![]()
![]()
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
О, определено ще си го мъчем заедно, и най важното е да има резултат![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
една приятелка за един месец отслабна много .. след всяко хранене [сутрин,обяд,вечер] ядеше по една зелена ябълка,НО задължително зелена и се опитваше след 18 часа да не яде нищо и наистина имаше ефект![]()
браво на теб, че си решила да се стегнеш и да свалиш излишните кг. аз лично от доста време мисля да започна диета, но нямам нужната воля ..аз съм 160 и 52кг, искам да стана поне 49, но с моя мързел няма да е скоро ..
![]()
ще ти пусна,кажи къде и кога само. Ще се радвам да отслабнем заедно![]()
![]()