.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от RalittyYy
    Цитирай Първоначално написано от gabito1995
    Успех на всички отслабващи.Дано да станем фиданки
    Ехее.. докато станеме фиданки всички диети и упражнения ще сме ги научили наизуст Между другото що не си купиш кантар? Хем за тонос, хем ще си следиш колко си отслабнала. Аз другата или по - пругата седмица ще си купя Ей така за да следя колко ми остава до „Фиданството“
    Да.. тва па е най-полезното. Да стоиш цял ден да се качваш и слизаш от кантара. Виж, ако баба ти, леля ти, съседката от долния етаж имат и се тегли веднъж седмично.

А за физическата активност съвета от рода на '' не ги слушай бла бла'' не ни слушай, следващите 3 дни вместо да си праиш упражнения ще се чудиш как да станеш..

Аспирина свърши
    Смятам да я правя,защото ще постигна по-бързо резултати пък и от нея съм чувала добри отзиви.Като е гарга да е рошава.С упражнения и диета .

Ще пиша тука,надявам се и другите,който споменаха,че ще я правят или че имат да отслабват и правят диета или ограничения от вредна храна

дано дано хаха мен от 13 сега ме чака глада ноември свалих за 1 месец 17 кг от тогава задържам мързи ме пак да почна ,но от 13 започвам имам още 10 кг иначе от 1 година ще стане септември не съм яла сладко,тестяно,но от безалкохолното не се отказах.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от dydka
    Аспирина свърши
    Смятам да я правя,защото ще постигна по-бързо резултати пък и от нея съм чувала добри отзиви.Като е гарга да е рошава.С упражнения и диета .

Ще пиша тука,надявам се и другите,който споменаха,че ще я правят или че имат да отслабват и правят диета или ограничения от вредна храна

дано дано хаха мен от 13 сега ме чака глада ноември свалих за 1 месец 17 кг от тогава задържам мързи ме пак да почна ,но от 13 започвам имам още 10 кг иначе от 1 година ще стане септември не съм яла сладко,тестяно,но от безалкохолното не се отказах.
    ОООМГ тва е супер вредно зА един месец толкова

колко си била,колко си сега??????
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Аспирина свърши

ОООМГ тва е супер вредно зА един месец толкова

колко си била,колко си сега??????
    то,че е вредно вредно е щях да издържа два месеца но издържах месец и 3 дена и ме приеха в спешното всеки божи ден фитнес и пълен глад кафета и цигари и сокове.Така ме и оперираха после и от тогава задържам а не питай колко съм била смао ще кажа ,че 60 трябва да стана . никога не бих позвлолила да надебелея пак нз но.... имам здравословни причини ,но не е там работата ,който казва ааа едиси кой имал проблем (Всичко е до мозъка) излизам на кафе сега като се прибера ще пиша

dydka, не те познавам, но трябва да си тъпа като теле.
    С глад, диети и простащини си се вкарала в болница, оперирали са те и нищичко не ти е влезнало в миличката главица щом пак ще се подлагаш на такова нещо. И 17 килограма за 1 месец - както и да го погледнеш ще дойде момента, в който няма да можеш да караш само на кафе и сок и ще има да си ги взимаш обратно.
    Като имате нужда да отслабнете поне го правете постепенно и нормално.
    I still have feelings...
    you are my passion.

Ами като нямаш обръч здраве да е и без него може , потърси в гугъл упражнения за корем , крака и тн . Коремните преси по-добре ги прави сутрин , но важното е да са поне 3 вида , защото класическите не са най-доброто решение , ако правиш само тях . ХИЙТ тренировка представлява следното , значи можеш да я използваш за трениране по много начини , най-ефикасно е тичането и скачането на въже . За начало скачаш 3 мин. с нормално темпо след тези три минути започваш : 30 сек. даваш всичко от себе си просто максимума от възможностите си след това 30 сек. нормално темпо и така 10 пъти , накрая след като нали си изкараш 10те серии скачаш 2 мин. за нормализиране на пулса , сърдечната дейност и дишането . Същото е с бягането и тн. Тази тренировка , като цяло се използва от спортистите и активно занимаващите се със спорт , защото не е лесна за изпълнение и може да е опасна , ако не си в добро физическо здраве . Ти ще усетиш как се чувстваш след нея , а и ако ти е мн. изморително не е нужно да са точно 30 сек . може да са 20 или 10 сек. , а пък ако много напреднеш можеш да си ги увеличиш на 1 мин. и така .
    Но наистина дава резултат и стопява много бързо подкожните мазнини , който не могат да се стопят само с упражнения . ДАно да разбереш нещо от обяснението ми
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Цитирай Първоначално написано от Lovegood
    С глад, диети и простащини си се вкарала в болница, оперирали са те и нищичко не ти е влезнало в миличката главица щом пак ще се подлагаш на такова нещо. И 17 килограма за 1 месец - както и да го погледнеш ще дойде момента, в който няма да можеш да караш само на кафе и сок и ще има да си ги взимаш обратно.
    тъпа или умна повярвай не съжалявам хората с месеци свалят толкова кг нямам време да се влача толкова време ...вредно е да ,но... всеки сам си избира.сега на 13 понеже се местя в шумен да уча почвам за последно и после спирам ще съм изпълнила това,което 19 години се тутках и тутках.това е

Би трябвало да има ефект :Р можеш да пробаш и с каланетиката , тя е за конкретни мускулни групи и можеш да си я правиш вкъщи ... има и филм4ета и статии колкото искаш сравнително бързо по4ва да има резултат .
    относно яденето по-добре не по4вай да изпробваш разни диети ами просто малко намали порциите и се постарай да не пиеш много газирано , да не ядеш много мазно и сладко и ще има ефект :P

Цитирай Първоначално написано от Lovegood
    тъпа или умна повярвай не съжалявам хората с месеци свалят толкова кг нямам време да се влача толкова време ...вредно е да ,но... всеки сам си избира.сега на 13 понеже се местя в шумен да уча почвам за последно и после спирам ще съм изпълнила това,което 19 години се тутках и тутках.това е
    А дали няма да съжалиш, ако пак влезнеш в болница и не излезеш жива от там? Кой ще те гледа тогава колко си свалила и кой ще ти вика "евалата"?
    Махайте се с тия диети, яжте и се движете...
    I still have feelings...
    you are my passion.

И аз мисля да се присъединя към теб. От днес и аз започвам със свалянето на килограми. Успех.

Успех на авторката и всички останали.Аз също се присъединявам към вас и се надявам да постигна желаното.

Град
    Europe
    прави 3 пъти седмично Тае Бо

Голям фен Аватара на akinom
    Ох.. Всичко най- добро е най- трудно постижимо.. Най- голям ефект има само едно единствено не6то и. повяржай ми адски е трудно. Трябва да имаш страшно силна воля, за да издържиш или да си много стриктен човек с подреден график и всичко ще ти се нареди..
    та.. говоря за метода, при който изгаряш същото количество калории, колкото приемаш.. да се храниш по малко, но по често ( така правят много манекенки ) и естествено най- късно до 19:00.. какво да ти кажа, ако имаш желание, воля и ВЯРА ще се справиш..
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

аз съм чувала че ако изядеш еда паржола ще надебелееш по малко от колкото ако изядеш 1 филия хляб така съм чувала

Цитирай Първоначално написано от BabySun
    аз съм чувала че ако изядеш еда паржола ще надебелееш по малко от колкото ако изядеш 1 филия хляб така съм чувала
    майка ми пита ,а ако изядеш една пържола с една филия хляб тогава какво ще стане понеже чета тука на глас форуми хах

Голям фен Аватара на RalittyYy
    Цитирай Първоначално написано от BabySun
    майка ми пита ,а ако изядеш една пържола с една филия хляб тогава какво ще стане понеже чета тука на глас форуми хах
    Ми тогава ще ги изядеш на половина и Все едно нищо не си яла
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Мисля, че ако правим това http://zamunda.net/details.php?id=110669&hit=1 + коремни преси + клакания + ядене но по малко, колкото да се заситиш,а не колкото да преядеш - ще е = на е не точно като нея, но почти и БЕЗ корем, но с малко стрии Но тях ще ги криете като се мажете със свинска мас ( така съм чувала ) или кремове против стрии или пък със фон дьо тен или пудра и др глупости, ако се притеснявате, че ги имате, ама след като отслабнеш така се получава ( и след като надебелееш пак същото се получава) Та УСПЕХ От утре почвам та ги правя тия работи, та Дано има ефект
    The most truly song ever

Цитирай Първоначално написано от sladkotykate
    Успех на авторката и всички останали.Аз също се присъединявам към вас и се надявам да постигна желаното.
    Ще го мъчим заедно, пък най- вероятно ще стане.

О, определено ще си го мъчем заедно, и най важното е да има резултат
    The most truly song ever

една приятелка за един месец отслабна много .. след всяко хранене [сутрин,обяд,вечер] ядеше по една зелена ябълка,НО задължително зелена и се опитваше след 18 часа да не яде нищо и наистина имаше ефект

браво на теб, че си решила да се стегнеш и да свалиш излишните кг. аз лично от доста време мисля да започна диета, но нямам нужната воля .. аз съм 160 и 52кг, искам да стана поне 49, но с моя мързел няма да е скоро ..

Цитирай Първоначално написано от RalittyYy
    О, определено ще си го мъчем заедно, и най важното е да има резултат
    Дано да има. Аз вече 2-ри ден си ям нискокалорични храни, започнах с фитнеса и си взех добавки. А ти до къде си? :P

ще ти пусна,кажи къде и кога само. Ще се радвам да отслабнем заедно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си