- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва и двамата да го искат
На какво мнение сте.. винаги ли когато в 1 семейство или връзка ,когато мъжът поиска секс жената е длъжна да му направи кефа дори тя да не го иска толковаАз съм на мнение ,че и 2-те страни трябва да го искат,но това момчето да притиска момичето ,когато тя няма желание е като изнасилване.Вие как смятате и как действате във вашата връзка?
Ми според мен ,когато не го искат и двамата няма смисъл да го правят, както съм казвала много пъти една връзка не е само да се чукат ,едва много сериозна връзка трябва да се основава и на разбиране междо полувинките и това да насилваш приятелката си незнам какъв мъж трябва да еПървоначално написано от Titanic_baby
,лично аз не бих правила секс ,само защото той иска
,има и много други неща които можем да правим .(Ще му направя една свирка да му мине и толкова
)
sleda ot lubovta
Повече трябва да зимат пример от тебеПървоначално написано от Princessani
по темата: ами тъпо е да насилваш приятелката ти за секс и т.н. Когато тя не желае нещо ,не бива да го правиш (за жалост сме малко хората които се интересуват от това какво желае и харесва отсрещната страна) Когато на мен ми се е правело секс , винаги съм намеквал или съм бил директен с момичето отсреща и като получа отрицателен отговор не се натискам за моето. Кво му е лошото да теглиш една ръчна сам в къщи...
Gentelman завинаги !
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
хахах по -добре да не земат пример от мен ,че на много лошо ще се научатПървоначално написано от ChalgaBoy
,ми така де това ,че два души са заедно неозначава ,че не може да си направи една ръчна сам понякога или тя един скреч понякога (самозадоволяване)
![]()
sleda ot lubovta
Правилно ,че може по сяко време (да не говорим ,че и на всяко място) но след време играта СОЛО писва ,а и самия полов акт си е по ви висше изживяванеПървоначално написано от Princessani
))
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
така си еПървоначално написано от ChalgaBoy
sleda ot lubovta
То зависи колко % НЕ го искам. Ако са много, няма да го правим. Ако не знам искам ли не искам ли, може би ще го направя. Ако нещо ме боли и въобще не ми се прави, пак го правя, щото от секса много болежки минаватАко не ми се прави секс, няма да ми се прави и свирка, пък и ако са нек'ви прищевки, по-добре удоволствие и за двамата, отколкото само за него. :P
Имам едно допитване към тебе... как преценяваш колко % не ти се прави секс... искам да знам може да ми се наложи някой път да пресметнаПървоначално написано от kremen4eto
![]()
![]()
![]()
Ако желанието не е и от двете страни, не бива да се прави каквото и да било. Нечестно е, спрямо едната половинка, която прави нещо, едва ли не, против волята си, само за да угоди на партньора си.
До сега обаче не ми се е случвала подобно нещо. Дори да съм в анти-секс настроение, не знам как, но успява да ме накара, сама да го искам, едва ли не да си го прося..
пп: това е да си млад и разгонен..![]()
ChalgaBoy, виж сега, то не е за всеки :P Ми как бе? Понякога не ти се прави защото нямаш настроение, друг път направо не можеш да се мръднеш от леглото (примерно от умора). Иначе аз си имам специален калкулатор. :P :P
Аз тъкмо мислех, че съм написала нещо смислено, ти се бъзикаш с мен.![]()
Първоначално написано от kremen4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
който си го може си го може
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Относно коментара на FreakBitch : Дори да съм в анти-секс настроение, не знам как, но успява да ме накара, сама да го искам, едва ли не да си го прося..
Това е лесно когато познаваш половинката си и знаеш какво и харесва![]()
Случвало ми се е както на мен да не ми се прави, така и на половинката ми. И в двата случай обикновено играе компромиса в името на секса и взаимното удоволствие.![]()
И на мен така. Естествено, че трябва да има желание и от двете страни. Иначе не е особено яко освен ако не си падате по изнасилвания.Случвало ми се е както на мен да не ми се прави, така и на половинката ми.
Е, то това е ясно.Има случаи обаче,когато просто на мен не ми се прави,но приятеля ми много иска и тогава нямам нищо против да се `жертвам` за неговия кеф.Като се понатискаме малко и на мен ми идва диво желание ;d
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
от къде знаеш може и да има някой изнасилвачи някъде тукПървоначално написано от JakesInsanity
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
секс без желание не се получава
В сериозна връзка секса не е просто секс.
Животът си е твой и никой не трябва да те кара да правиш нещо,което не желаеш...Ако не ти се прави просто няма да правиш...
Иначе,понякога и на мен хич не ми се прави,ама като той дойде да ма разгони и гледай к'во става![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!