.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Истинска приятелка ли е тя???

Мойта "най-добра" приятелка написа във фейсбук че искам секс а това не е вярно...
    Нейното изжинение беше че се била пошегувала
    Да и вярвам ли?

Според мен не ти е истинска приятелка щом се шегува така,но може да поговориш с нея и дая попиташ защо се е пошегувала,и защо е написала точно такава шега.

Мерси много ще пробвам

1. Щом е написала такова нещо в твоя профил, значи не ти е истинска приятелка.
    2. Ако не ти харесва първото най-добре си помисли дали имаш съмнения, че това ще се повтори.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Според мен, ако ти беше истинска приятелка въобще нямаше да пише такива глупости за тебе и то на място където цял свят има достъп!!! Поговори с нея и ако се сдобрите и тя направи отново нещо такова групаво значи си играе с теб и не те цени толкова много!

Стига си се превземала , това просто шега между приятелки , по спокойно. Знаеш ли колко по-зле има. Правят те на нищо и после ти казват с ехидна усмивка: ''Нали не ми се сърдиш?"

Мега фен Аватара на ameli
    Напиши и ти нещо гадно на нейната стена, да види колко е приятно. Или го обърни на шега в твоя полза.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Напиши и ти нещо гадно на нейната стена, да види колко е приятно. Или го обърни на шега в твоя полза.
    Тази идея мноо ме кефи

Тази не ти е истинска приятелка ! Така беше с мен .. Моята "най-добра" приятелка ми каза че кат0 порасна ще живея на улицата И поради тази "шега" от нейна страна вече не си говорим Повярвай ми ше си намериш по добра приятелка

Повече от фен Аватара на kotetyyyy
    Цитирай Първоначално написано от teenshit
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Тази идея мноо ме кефи
    Да но да не вземе тя да се ядоса и щом има достъп до профилата ти да не вземе да напише доста по-лоши работи и според мен не ти е истинска приятелка имам/имах вече не ми е приятелка дето ми правеше такива номеа но после разбрах че и други работи прави за да ме почерни. Но само ти знаеш не се вди по чуждие съвети щоо може и да греша поговори с нея и ако и кажеш че си се почувствала и тя изобщо не се заинтересува то това значи не ти е истинска приятелка поне така мисля.
    Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
    Damon Salvatore (h)(h)(h)
    Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Това,че не ти е никаква приятелка е едно на ръка.Друг е въпросът,че сте такива лапета,че.....

Re: Истинска приятелка ли е тя???

Цитирай Първоначално написано от teenshit
    Мойта "най-добра" приятелка написа във фейсбук че искам секс а това не е вярно...
    Нейното изжинение беше че се била пошегувала
    Да и вярвам ли?
    за пръв път ли се бъзика така гадно или не и е за 1-ви път

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Фен
    Град
    Костинброд
    значи 1-вото което е тя е лигава кучка и нестава за приятелка.. и 2-рото което е по-спокойно не е свършил светът.. има един бутон '' Премахни '' в фейсбуук с който лесно се оправят нещата : ))
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Град
    Велико Търново
    И като е написала, че искаш секс, дай сега да се бесим, или кво? Не можеш да съдиш за това, дали ти е истинска приятелка, само защото се е пошегувала по този начин с теб. Хора, осъзнайте се бе, моля ви!
    facebook.com/mrrrrrrr

Цитирай Първоначално написано от ntL
    И като е написала, че искаш секс, дай сега да се бесим, или кво? Не можеш да съдиш за това, дали ти е истинска приятелка, само защото се е пошегувала по този начин с теб. Хора, осъзнайте се бе, моля ви!
    ДА БЕ като съдиш отстрани ти е много лесно нали

Ами за мен нямаше да е добра приятелка.
    Но всеки различно приема шегите.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Абе хора, как може да съдите по един пост каква приятелка е?!
    Според част от постовете, които съм чела за мен, аз съм е*аси обичания човек о.О
    Та... идеята ми беше:
    Не приемай това, което е написала на сериозно. Пошегувала се е, или поне се е опитала.
    Говори с нея, кажи й че не ти е приятно да се шегува така и готово.
    Защо трябва да превръщаш това в толкова голям приблем ?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

ebahti priqtelkata mn stranna 6ega za priqtelka...

И според мен това не означава, че не и е добра приятелка .. : )

Приятели!? Глупости в днешно време няма приятелиии има разни познати с които споделяш!

Цитирай Първоначално написано от kirokiro
    Приятели!? Глупости в днешно време няма приятелиии има разни познати с които споделяш!
    и аз съм на т'ва мнение..всеки рано или късно те предава .. :]

Mersi eto za tova obicham tozi sait mojej da spodelish vsichko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си