- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Истинска приятелка ли е тя???
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Мойта "най-добра" приятелка написа във фейсбук че искам секс а това не е вярно...
Нейното изжинение беше че се била пошегувала
Да и вярвам ли?
Според мен не ти е истинска приятелка щом се шегува така,но може да поговориш с нея и дая попиташ защо се е пошегувала,и защо е написала точно такава шега.

Мерси много ще пробвам

1. Щом е написала такова нещо в твоя профил, значи не ти е истинска приятелка.
2. Ако не ти харесва първото най-добре си помисли дали имаш съмнения, че това ще се повтори.
Според мен, ако ти беше истинска приятелка въобще нямаше да пише такива глупости за тебе и то на място където цял свят има достъп!!! Поговори с нея и ако се сдобрите и тя направи отново нещо такова групаво значи си играе с теб и не те цени толкова много!

Стига си се превземала , това просто шега между приятелки , по спокойно. Знаеш ли колко по-зле има. Правят те на нищо и после ти казват с ехидна усмивка: ''Нали не ми се сърдиш?"
Напиши и ти нещо гадно на нейната стена, да види колко е приятно. Или го обърни на шега в твоя полза.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Тази идея мноо ме кефиПървоначално написано от ameli
Тази не ти е истинска приятелка ! Така беше с мен .. Моята "най-добра" приятелка ми каза че кат0 порасна ще живея на улицатаИ поради тази "шега" от нейна страна вече не си говорим
Повярвай ми ше си намериш по добра приятелка

Да но да не вземе тя да се ядоса и щом има достъп до профилата ти да не вземе да напише доста по-лоши работи и според мен не ти е истинска приятелка имам/имах вече не ми е приятелка дето ми правеше такива номеа но после разбрах че и други работи прави за да ме почерни. Но само ти знаеш не се вди по чуждие съвети щоо може и да греша поговори с нея и ако и кажеш че си се почувствала и тя изобщо не се заинтересува то това значи не ти е истинска приятелка поне така мисля.Първоначално написано от teenshit
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)
Това,че не ти е никаква приятелка е едно на ръка.Друг е въпросът,че сте такива лапета,че.....

значи 1-вото което е тя е лигава кучка и нестава за приятелка.. и 2-рото което е по-спокойно не е свършил светът.. има един бутон '' Премахни '' в фейсбуук с който лесно се оправят нещата : ))
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
И като е написала, че искаш секс, дай сега да се бесим, или кво? Не можеш да съдиш за това, дали ти е истинска приятелка, само защото се е пошегувала по този начин с теб. Хора, осъзнайте се бе, моля ви!
facebook.com/mrrrrrrr

ДА БЕ като съдиш отстрани ти е много лесно налиПървоначално написано от ntL
Ами за мен нямаше да е добра приятелка.
Но всеки различно приема шегите.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Абе хора, как може да съдите по един пост каква приятелка е?!
Според част от постовете, които съм чела за мен, аз съм е*аси обичания човек о.О
Та... идеята ми беше:
Не приемай това, което е написала на сериозно. Пошегувала се е, или поне се е опитала.
Говори с нея, кажи й че не ти е приятно да се шегува така и готово.
Защо трябва да превръщаш това в толкова голям приблем ?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't

И според мен това не означава, че не и е добра приятелка .. : )

Приятели!? Глупости в днешно време няма приятелиии има разни познати с които споделяш!

и аз съм на т'ва мнение..всеки рано или късно те предава .. :]Първоначално написано от kirokiro

Mersi eto za tova obicham tozi sait mojej da spodelish vsichko