.
Затворена тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 248
    ЗА !!! Болката е уникално яка =)

Цитирай Първоначално написано от Jeannie
    А като Беладона можеш ли?
    Буалки?
    Две ръчички?
    А?
    а?
    ...

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Буалки?
    Две ръчички?
    А?
    а?
    Пи4 не питай Беладона няма равна ...
    [img=http://fragfactory.info/forum//images/ranks/administrator.png]

Фен
    Град
    pernik
    А бе некак мога да приема, че некоя на 17 си дава дупето. Ама некви мърли на по 14 ... за какво си говориме просто?! Още незнае пикае ли и се или и се ебе ама давай в гъза. Ако имах малко власт да ви изкарам всичките на един стадион и с една права лопата... ше правите анален ама друг път!
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

Много моралист тук бе.Най-големите моралисти са се проебали на по 13-14 години,но юетат морал на другите.Шсеки си отгошарч за него.Ако някой на 18 е девствен му се присмивате,но ако е почнал да се пръца на 14 не било морално как може.Айде спрете се.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Цитирай Първоначално написано от HouseR1
    Буалки?
    Две ръчички?
    А?
    а?
    Пи4 не питай Беладона няма равна ...
    ххаха бая път има да измина още докато стигна Беладона или Sasha Knox ама.... Иначе имах предвид болка в рамките на нормалното а не....

не и не бих искала

Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Практикувал съм го с Алеханда1993 и Мацето 96. Ass2mouth

Всъщност тия двете и с на Джъстин Бибър пишката няма да ги пипна, но да им вдигна малко акциите
    Мечтите са безплатни,а надеждата умира последна
    СПИН-а е безсмъртен, малката.
    ...

Да и то с удоволствие !

Цитирай Първоначално написано от facethepro
    Да и то с удоволствие !
    skype; football_951

Не! Това е мазохизъм.На момчето може и да му харесва,но за момичето е страшно болезнено и вредно!

ми аз съм против,защото предназначението на тази дупка е друго.Иначе съм пробвала и болката е ужасна.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Много за

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Re: :\

Цитирай Първоначално написано от 3adniK
    За секс сам още фъстък обаче ми се струва много гнусно т'ва И не, няма да пробвам
    Що да е гнусно,ако моми4ето спази хигиената за това място..КОЯТО Е МНОГО ВАЖНА!!!Аз правя анален и е страшно яко..но да ти хареса трябва време,и на мен в началото първите 10 пъти сигорно не ми е беше хубаво,но после си е мн яко.Не е задалжително да праиш анален..това си зависи от теб и приятеля ти,аз го направих първият път само зарад него щот много искаше,предпочитах аз да му го дам отколкото да иде да си го иска от друга!

Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    ...предпочитах аз да му го дам отколкото да иде да си го иска от друга!
    Много правилно мислиш

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от korpin
    Не! Това е мазохизъм.На момчето може и да му харесва,но за момичето е страшно болезнено и вредно!
    Болезнено и вредно е, ако не го правиш както трябва.

Град
    Ловеч/В.Търново

Цитирай Първоначално написано от vank03d
    ...предпочитах аз да му го дам отколкото да иде да си го иска от друга!
    Много правилно мислиш
    ми тъка е..един мъж ако не получава всичко и му липсва нещо ..знаеш кво прави,както и жените.Затова му дадох щото много го искаше

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това не е точно така. Ако ще задържаш мъжа до себе си с единия анален секс и ако заради него е способен да ти изневери, мани я тая любов и връзка.
    На нас с моя ни беше интересно. Правили сме за 3 години (преди долу-горе толкова се решихме) не повече от 10-тина пъти и то по моя инициатива, защото искам да е нещо по-специално. Но не ми допада. По-скоро съм на мнението, че не е болка за умиране, но не е и нещо, по което да въздишам. Ако реша аз - ще го направим. Ако не- може и година да не стане. Не го правя обаче с идеята да го задържа или да не ми изневери, а защото в дадения момент ми се е приискало да сме мнооого интимни. За мен това си е висша форма на интимност и доверие.

Град
    Ловеч/В.Търново
    kremen4et0 моя приятел с който съм ми каза още като се запознахме че бившата му не му давала отзад(той до тогава не е бил правил)той я е карал и настоявал мн пъти поне да опитат..нищо повече,и тя все отказвала,и на него в един момент му писнало не от др. а от ината и,и при първия удобен момент и изневерил,затова още от началото като ми е разказвал за това и реших да му дам..не щот ме е страх толкова да не го иска от друга,ами заради това че когато се влюбих и го заобичах бях на мнението че когато обичаш би направил всичко на другия да му е добре,той ми каза ако те боли и има проблем спираме..и го направихме и 1вия път ме болеше 2рия също..и той спря да ме кара,аз веднъж когато правехме го питах иска ли без той да ме кара..!Просто аз самата ми е много по-хубаво когато знам че имам до себе си мъж на който не му липсва нищо,както и на мен съответноМного момичета ги е страх и си мислят че аналния секс е гаден и много боляло,и аз самата си мислех тъка,но с повече търпение от страна и на двамата и като ползвате повечко овлажнители ти е даже хубаво!

kremen4et0 моя приятел с който съм ми каза още като се запознахме че бившата му не му давала отзад(той до тогава не е бил правил)той я е карал и настоявал мн пъти поне да опитат..нищо повече,и тя все отказвала,и на него в един момент му писнало не от др. а от ината и,и при първия удобен момент и изневерил,затова още от началото като ми е разказвал за това и реших да му дам..не щот ме е страх толкова да не го иска от друга,ами заради това че когато се влюбих и го заобичах бях на мнението че когато обичаш би направил всичко на другия да му е добре,той ми каза ако те боли и има проблем спираме..и го направихме и 1вия път ме болеше 2рия също..и той спря да ме кара,аз веднъж когато правехме го питах иска ли без той да ме кара..!Просто аз самата ми е много по-хубаво когато знам че имам до себе си мъж на който не му липсва нищо,както и на мен съответноМного момичета ги е страх и си мислят че аналния секс е гаден и много боляло,и аз самата си мислех тъка,но с повече търпение от страна и на двамата и като ползвате повечко овлажнители ти е даже хубаво!
    Дано повечето да мислят така ..

Град
    Русе
    Аз лично смятам,че болката е найстина голяма...иначе не го практикувам
    Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    kiki1991, а ако приятелят ти поиска СКАТ? Всичко си има граници...така мисля.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз мисля,че си права!Бях писала по назад в темата,че много зависи от момчето аналния.Тоест,че има мерак и му дам и не остана очарована,едва ли ще повторя ,колкото и да иска,както преди един ме отказа от аналния за дълъг период от време.Мисля,че все пак и компромисите си имат известна граница.
    Fashion and Styling

Цитирай Първоначално написано от Stela94
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз мисля,че си права!Бях писала по назад в темата,че много зависи от момчето аналния.Тоест,че има мерак и му дам и не остана очарована,едва ли ще повторя ,колкото и да иска,както преди един ме отказа от аналния за дълъг период от време.Мисля,че все пак и компромисите си имат известна граница.
    Абе така е, момчето с което съм как ли не се опитва да ме навие, ама първо, не е стабилен, не мога да му се доверя какво ще му тумне утре и какво ще направи, и второ нямам желание. А като нямам желание квото и да кажи и да направи не може да ме накара. Така трябва да а при всички като става дума за секс. Ако с нещо не сте комфортни не го правете. Освен телефонния секс, страннен е от начало ама после е яко
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си