- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Или Против Аналния Секс Сте и Практикувате Ли Го?
След време може и да пробвам, но иначе не съм фен на аналния секс. Ако ще е секс да е нормален![]()
Като откача, откачам!
За, но само ако съм достатъчно възбудена и имам желание.
За това ли си се нагъзила толкова заплашително на тая снимка?Първоначално написано от Baby98
Първоначално написано от imamkrasivouho
![]()
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тръц, опа имам предвид , браво бе моме на 13 разпоретина! Жива и здрава. За кой пореден път се хвалиш на целия форум , че си опърдяла кочана?!Първоначално написано от Baby98
ПВ: Имам известни резерви ....
maDamn
Практикувал съм го. За жалост не е много лесно да склониш партньорката си.
Обичам да съм доминиращ по време на акта, затова и аналния ми доставя неимоверно удоволствие (такова, каквото никога не съм изпитвал при вагинален).
Respect my authoritah
Първоначално написано от imamkrasivouho
![]()
![]()
![]()
|
![]()
кажетеееее ми мъжеее какво е удоволствиета при аналния ... и моя приятел иска.. не мога да разбераа xaaxxa![]()
Кат му е малка пишката иска да е на тесно, затуй толкоз се кефят на анала повечето мъжеПървоначално написано от confidence
Толкова им е тясно, че става три пъти по-голямПървоначално написано от confidence
! Има и мъже които не ги кефи идеята за анален секс, но повявай ми физическото усещане за проникване е нещо тясно, няма как да не им хареса.
Иначе по темата, на който му харесва да го прави, на който не му харесва да не го прави. Въпрос на вкус...
Против.. Аве пичове, какво хубаво виждате да си вкарвате "мъжкия полов орган" в черво?така де..
![]()
аз съм против вагиналния секс, това сигурно отговаря на въпроса по темата...
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Това беше доста красноречивоПървоначално написано от Oy7ofCon7roL
![]()
Не съм пробвала, честно казано към конкретния момент нямам желание да пробвам. Радвам се, че мъжът ми е на същото мнение. Говорили сме на тази тема няколко пъти и стигнахме до заключението, че все още и на двамата не ни стиска да пробваме.
А и все пак мисля, че това е изход, а не вход....
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
То и устата е за ядене, ама ...
Всеки с мнението си... И все пак от устата не излизат толкова неприятни неща - поне не толкова честоПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
А на колко си години ако не е неква държавна тайна?Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
"If you look like an idiot it's probably punk."
тва ко общо има с тематаПървоначално написано от Sirius
![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Пробвахме веднъж с приятелят ми, но мен ме беше страх да не стане някой гаф и не се бях отпуснала достатъчно и ме заболя доста и спряхме..
но сега сме решили да пробваме пак, изчетохме доста неща как да се подготвим и т.н., а и двамата го искаме, та надявам се да нямаме проблеми![]()
преди бях много против, но сега съм "за". (но все пак всеки си решава за себе си, това е мое мнение)
Не съм, пък и мойта не иска, дори и най малкия намек за това я отвращава... така че едва ли ще пробвам скоро...![]()
![]()
Не съм против, но не практикувам. Не ми харесва![]()
Трагедията е пълна...