- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Или Против Тройките(+) Ли Сте и Правили Ли Сте Го?
Хайде да видим сега кой какъв палавник е бил![]()
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Да веднъж с една приятелка и гаджето и.
П.П.Свободен агент съм и приемам предложения. :P
Не съм правила и затова не мога да кажа дали съм твърдо "ЗА" или твърдо "ПРОТИВ". На тройка с двама мъже едва ли бих се навила, но виж аз, той и още 1 момиче по-може![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И аз съм така немога да кажа ЗА както и ПРОТИВ , не съм правил ,но пък никога не е късно за нещо ново))
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
За! Бих правила с две момчета![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
и аз съм за и предлагах с о6те едно моми4е, но моят приятел е против
За ,но когато хората са свободни по междо си и нямат никакви чувства.Правила съм с две момчетаПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
![]()
Против ,ако хората имат сериозна връзка и да се намесва трети човек
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Кифло, ти си некъф секс маняк, заклевам сеПървоначално написано от Princessani
правила съм с мъж и жена, но иначе и аз бих опитала с двама мъже да видя какво е
Аз ли бе?Първоначално написано от z1p0
![]()
Я недей така
Аз съм против тройките попринцип-с връзка,без връзка все тая..Не обичам да деля,а и ми се вижда...тъпо !
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
За,на някой им харесва
Пробвал съм,не ми хареса да деля с някого![]()
да веднъж с един стар прияте;л и някакав негов прител,втори път сега на никул ден с друг приятел и братов4ед му,и последно няколко п1ти с един друг приятел и едно момче ,с което ни запозна и зехме,че се харесахме хах за тези пъти се сещам сега
а то било дали сме за... ЗА съм хах
хахаха че аз никъде не съм казала ,че съм манячка за сексПървоначално написано от z1p0
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Моногамна съм.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз приятеля ми и още едно момиче да. С 2 момчетаАз и още 2 момичета
![]()
![]()
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Не съм правила. По едно време имах желание да го направя с двама неангажиращо, но вече имам връзка и не желая да си правя такива експерименти с нея. Все още ми е любопитно, но или ще чакам да станат сериозни нещата, че да не ги прецакаме с една 3ка, или ще чакам да се разделим, или няма да го направя никога. :P
ПРОТИВ .. не съм и няма да правя! ..![]()
п.п. има мног отакива теми можеше да потърсиш малко ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тройка бих правила при определеи обстоятелства.Но ако е с приятеля ми,то тогава приемам само тройка с двама мъже.Ако видя друга да го целува и докосва,ще й избода очичките.Но за момента нямам желание да пробвам такова нещо.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Той каза,че би правил тройка с две жени,аз казвам-с двама мъже.Извод-оставаме без тройка.Първоначално написано от vaseto0o0
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не съм пробвала, но съм ЗА само ако и 3-мата са свободни.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
И ние мислим по абсолютно същия начин...Първоначално написано от Extremescream
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Не съм имал възможност, но иначе - определено за.
И аз, и аз.Първоначално написано от rali4ka1
![]()
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Правил съм преди време с една приятелска двойка. Нямам против 3ките, стига това да не довежда до усложнения в отношенията между участниците.
Свободни агенти тук много, но не знам как стои въпроса с желанието на женската част за подобно упражнение.![]()