.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Правил съм само с 2 момичета ... Беше мн готино, но обвързан не си позволявъм такива работи + това е адски смотано да си обвързан и да ти предложат или ти да предложиш тройка ... според мен не е редно ... От психологическа гледна точка .

Голям фен
    за!
    love is gone!

Аз съм правила даже с три момчета много ми хареса. Пробвала съм и с жена но идеята че трябва да деля мъжа със жена не ми допада.

За много ясно ... По-добрия вариант е с две момчета но все пак с една приятелка сме си обещали да намерим девствен и да го "отракаме"

Цитирай Първоначално написано от dydka
    да веднъж с един стар прияте;л и някакав негов прител,втори път сега на никул ден с друг приятел и братов4ед му,и последно няколко п1ти с един друг приятел и едно момче ,с което ни запозна и зехме,че се харесахме хах за тези пъти се сещам сега
    щом плащат

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    За много ясно ... По-добрия вариант е с две момчета но все пак с една приятелка сме си обещали да намерим девствен и да го "отракаме"
    Той сaмо като му предложите ии ще свърши
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Аз не съм правила ,но бих опитала с две момчета.
    Да опиташ с 2 момчета?Момиче,ти си на 14 години,осъзнай се!На тия години би трябвало да си гледаш учението,а не да си чешаш оная работа!Ти нормална ли си?Направо се хващам за главата като ви чета коментарите,като ви гледам как изглеждате,как не може да пишете...Това ли е бъдещето на България...То прости,прости,ама чак толкова...Не ми се вярва...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Чакам ви ...
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o0
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Тройка бих правила при определеи обстоятелства.Но ако е с приятеля ми,то тогава приемам само тройка с двама мъже.Ако видя друга да го целува и докосва,ще й избода очичките.Но за момента нямам желание да пробвам такова нещо.
    Щото е много яко да видиш как някой ръга приятелката ти...
    Той каза,че би правил тройка с две жени,аз казвам-с двама мъже.Извод-оставаме без тройка.

Ааааабсолютно същото. Макар, че не сме го обмисляли сериозно само на бъзик. Ама такова беше заключението.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от ZvezdomiraKostova
    Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Аз не съм правила ,но бих опитала с две момчета.
    Да опиташ с 2 момчета?Момиче,ти си на 14 години,осъзнай се!На тия години би трябвало да си гледаш учението,а не да си чешаш оная работа!Ти нормална ли си?Направо се хващам за главата като ви чета коментарите,като ви гледам как изглеждате,как не може да пишете...Това ли е бъдещето на България...То прости,прости,ама чак толкова...Не ми се вярва...
    Тя каза ,че БИ ОПИТАЛА,а не, че е правила...какво се нахвърляте така на детето

Алекссс напредваш бейби..кога успя и с женско и защо не си се похвалила на моята милост
    Шофирай разумно - стигни жив!

Тука пълно с курвета Ебати пробитите боклуци, и ще станат родители след някоя година

Цитирай Първоначално написано от 6sense
    Цитирай Първоначално написано от dydka
    да веднъж с един стар прияте;л и някакав негов прител,втори път сега на никул ден с друг приятел и братов4ед му,и последно няколко п1ти с един друг приятел и едно момче ,с което ни запозна и зехме,че се харесахме хах за тези пъти се сещам сега
    щом плащат

точно точно те ако всички плащаха хич нямаше да ми е зле никак даже хаха

На този етап - против.
    Не, че нещо просто лични принципи
    Може и хубаво да е

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    На този етап - притив.
    Не, че нещо просто лични принципи
    Може и хубаво да е
    Ти си ебати човека има ли нещо с което да си съгласен?

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    Да веднъж с една приятелка и гаджето и.
    П.П.Свободен агент съм и приемам предложения. :P
    Вместо да се предлагаш в интернет,вземи се гръмни.
    Не съм праавила,не смятам и да правя,за мен това е нещо много лично и само за двама. Не съм на особено добро мнение за тройките,но не ми пречат,стига да не са в моето легло.Всеки има правото да прави каквото сметне за добре.
    +++
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не съм правила и нямам намерение да правя.

Град
    Някъде...
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Правил съм преди време с една приятелска двойка. Нямам против 3ките, стига това да не довежда до усложнения в отношенията между участниците.

Свободни агенти тук много, но не знам как стои въпроса с желанието на женската част за подобно упражнение.

+1
    Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !

Твърдо не, не съм правила и не мисля да правя. Дори не мога да кажа защо просто съзнанието ми го отхвърля като възможност, дори не мога да си го представя.
    [url=линка]

Защото държа на приятеля ми, той също на мене. За мен секса не е просто само някой да хване и с извинение да те натъпче, за да ти задоволи твоите и по-скоро неговите нужди. За мен секса е един процес който започва баво и постепенно с еротика с начин да стимулираш подсъзнанието на половинката си да се пренесем и двамата всеедно на друго място. Секса е едно много интимно изживяване за мен, което аз го отдавам на определен човек със чувство и желание и с въображение и то е отправено точно до определен човек. За мен секса е един вид да отдам не само мене си но и душата и когато правя секс го правя с пълна хармония на душата и тялото ми и това повярвайте ми ме кара да изпитвам изпепеляваща страст и вълнение. Затова не мога да се отдам на още един човек който не познавам, слабо познавам или нещо такова.
    [url=линка]

това е мн хубаво... и при мен беше трака ,но само веднъж когато бях решила да имам приятел и това беше сиг преди 3 години от тогава като започнах постоянно вечерните излизания най-вече летата ...5,10,20,30 човека като минаха вече няма такива романтики и т.н. ,но както знаем хора различни с различни желания.

ЗА тройките с две момичета... Друга пишка в близост до моята не ща
    Why care?

Град
    Испания.
    една чудна нощ.... две дебели момичета ми бяха много навити за троика... бяха две приятелки и много ме харесваха, и се бориха за мен... а пък аз глъмара изтърсих за троиката, едвам се измъкнах. не можа да им стане номера, и си заминаха намръщени до уши
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^изпуснал си една много дълга и романтична нощ, може би най-запомнящата се в живота ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си