- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Или Против Тройките(+) Ли Сте и Правили Ли Сте Го?
Правил съм само с 2 момичета ... Беше мн готино, но обвързан не си позволявъм такива работи + това е адски смотано да си обвързан и да ти предложат или ти да предложиш тройка ... според мен не е редно ... От психологическа гледна точка .
за!
love is gone!
Аз съм правила даже с три момчета много ми хареса. Пробвала съм и с жена но идеята че трябва да деля мъжа със жена не ми допада.
За много ясно ... По-добрия вариант е с две момчетано все пак с една приятелка сме си обещали да намерим девствен и да го "отракаме"
![]()
![]()
щом плащатПървоначално написано от dydka
![]()
Той сaмо като му предложите ии ще свършиПървоначално написано от miminka__94
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Да опиташ с 2 момчета?Момиче,ти си на 14 години,осъзнай се!На тия години би трябвало да си гледаш учението,а не да си чешаш оная работа!Ти нормална ли си?Направо се хващам за главата като ви чета коментарите,като ви гледам как изглеждате,как не може да пишете...Това ли е бъдещето на България...То прости,прости,ама чак толкова...Не ми се вярва...Първоначално написано от Maceto96
Чакам ви ...Първоначално написано от miminka__94
![]()
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Първоначално написано от Extremescream
Ааааабсолютно същото. Макар, че не сме го обмисляли сериозно само на бъзик.![]()
Ама такова беше заключението.
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Тя каза ,че БИ ОПИТАЛА,а не, че е правила...какво се нахвърляте така на дететоПървоначално написано от ZvezdomiraKostova
![]()
Алекссс напредваш бейби..кога успя и с женско и защо не си се похвалила на моята милост![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Тука пълно с курветаЕбати пробитите боклуци, и ще станат родители след някоя година
![]()
Първоначално написано от 6sense
точно точно те ако всички плащаха хич нямаше да ми е зле никак даже хаха
На този етап - против.
Не, че нещо просто лични принципи
Може и хубаво да е
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ти си ебати човека има ли нещо с което да си съгласен?Първоначално написано от sladkish_14
+++Първоначално написано от miminko
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Не съм правила и нямам намерение да правя.
Първоначално написано от DarkTemplar
+1![]()
Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !
Твърдо не, не съм правила и не мисля да правя. Дори не мога да кажа защо просто съзнанието ми го отхвърля като възможност, дори не мога да си го представя.
[url=линка]
Защото държа на приятеля ми, той също на мене. За мен секса не е просто само някой да хване и с извинение да те натъпче, за да ти задоволи твоите и по-скоро неговите нужди. За мен секса е един процес който започва баво и постепенно с еротика с начин да стимулираш подсъзнанието на половинката си да се пренесем и двамата всеедно на друго място. Секса е едно много интимно изживяване за мен, което аз го отдавам на определен човек със чувство и желание и с въображение и то е отправено точно до определен човек. За мен секса е един вид да отдам не само мене си но и душата и когато правя секс го правя с пълна хармония на душата и тялото ми и това повярвайте ми ме кара да изпитвам изпепеляваща страст и вълнение. Затова не мога да се отдам на още един човек който не познавам, слабо познавам или нещо такова.
[url=линка]
това е мн хубаво... и при мен беше трака ,но само веднъж когато бях решила да имам приятел и това беше сиг преди 3 години от тогава като започнах постоянно вечерните излизания най-вече летата ...5,10,20,30 човека като минаха вече няма такива романтики и т.н. ,но както знаем хора различни с различни желания.
..
ЗА тройките с две момичета... Друга пишка в близост до моята не ща![]()
Why care?
една чудна нощ.... две дебели момичета ми бяха много навити за троика...![]()
бяха две приятелки и много ме харесваха, и се бориха за мен... а пък аз глъмара изтърсих за троиката, едвам се измъкнах.
![]()
не можа да им стане номера, и си заминаха намръщени до уши
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
^изпуснал си една много дълга и романтична нощ, може би най-запомнящата се в живота ти.![]()
![]()