- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Или Против Тройките(+) Ли Сте и Правили Ли Сте Го?
Аз съм ЗА!![]()
Беше неописуемо изживяване, с бившата ми приятелка и нейна съученичка. Прекарах си може би най-яката вечер в живота ми!![]()
Не съм за, нито против. Но мисля че ако примерно аз сега имах сериозна връзка нямаше да искам да има и 3-ти човек.
Бургас
![]()
Разбира се, това е просто забавлениене мисля, че между такива хора може да има нещо повече от секс. Аз също бих пробвал, но чувства между нас 3ма ни не искам да има
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Не съм пробвала тройка,но искам да пробвам и с двама мъже и със муж и жена.И съм за тройката.![]()
![]()
![]()
Не съм склонна да деля момчето, с което съм, ама никак даже! Което поставя доста голяма дилема, защото от друга страна тройката ми се вижда нещо много интересно...
Ето от такива филмирани пу*ки като теб... БЯГАМ НАДАЛЕЧ!Първоначално написано от sexypetia91
![]()
Можеш да си снимаш циците по снимките,форумите и фейсбук, ама вътре в главата си тясно-скроена като 15-годишна девственица,а ?![]()
Да позная ли колко сексуални партниори си имала- 1,2? Сефтето на 18-19 ли го направи ? Защото чакаше "правилния" ; "единствения" и така нататък ? Чакаше си филма за "любов" ?
Не мога да разбера, кога ще се научите , че на този свят "СЕКС" и "ЛЮБОВ" са две НАПЪЛНО различни неща, които нямат АБСОЛЮТНО нищо общо едно с друго? Тук ще помоля колегите, които са преживяли и двете и са съгласни с мен да ме подкрепят, за да не започнем пак старата война![]()
По темата : Правил съм, бяхме 2 момчета. Истината е , че го направихме не толкова от нужда, колкото за простотията. И честно казано, не беше нищо кой знае какво , като удоволствие, но спомена и веселбата ще си останат за цял живот. А и като се видим с пича, няма по-голям кеф от т'ва да си кажем "К'во става , баджо"![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам такива намерения.![]()
Обичам да сме си само аз и той.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ммм нямам намерение даправя тройка .