.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Град
    Петрич
    Аз съм ЗА!
    Беше неописуемо изживяване, с бившата ми приятелка и нейна съученичка. Прекарах си може би най-яката вечер в живота ми!

Не съм за, нито против. Но мисля че ако примерно аз сега имах сериозна връзка нямаше да искам да има и 3-ти човек.
    Бургас

Град
    Русе, Rousse
    Разбира се, това е просто забавление не мисля, че между такива хора може да има нещо повече от секс. Аз също бих пробвал, но чувства между нас 3ма ни не искам да има
    Спорта пречи на цигарите :P

Не съм пробвала тройка,но искам да пробвам и с двама мъже и със муж и жена.И съм за тройката.

Не съм склонна да деля момчето, с което съм, ама никак даже! Което поставя доста голяма дилема, защото от друга страна тройката ми се вижда нещо много интересно...

Цитирай Първоначално написано от sexypetia91
    Защото държа на приятеля ми, той също на мене. За мен секса не е просто само някой да хване и с извинение да те натъпче, за да ти задоволи твоите и по-скоро неговите нужди. За мен секса е един процес който започва баво и постепенно с еротика с начин да стимулираш подсъзнанието на половинката си да се пренесем и двамата всеедно на друго място. Секса е едно много интимно изживяване за мен, което аз го отдавам на определен човек със чувство и желание и с въображение и то е отправено точно до определен човек. За мен секса е един вид да отдам не само мене си но и душата и когато правя секс го правя с пълна хармония на душата и тялото ми и това повярвайте ми ме кара да изпитвам изпепеляваща страст и вълнение. Затова не мога да се отдам на още един човек който не познавам, слабо познавам или нещо такова.
    Ето от такива филмирани пу*ки като теб... БЯГАМ НАДАЛЕЧ!
    Можеш да си снимаш циците по снимките,форумите и фейсбук, ама вътре в главата си тясно-скроена като 15-годишна девственица,а ?
    Да позная ли колко сексуални партниори си имала- 1,2? Сефтето на 18-19 ли го направи ? Защото чакаше "правилния" ; "единствения" и така нататък ? Чакаше си филма за "любов" ?
    Не мога да разбера, кога ще се научите , че на този свят "СЕКС" и "ЛЮБОВ" са две НАПЪЛНО различни неща, които нямат АБСОЛЮТНО нищо общо едно с друго? Тук ще помоля колегите, които са преживяли и двете и са съгласни с мен да ме подкрепят, за да не започнем пак старата война
    По темата : Правил съм, бяхме 2 момчета. Истината е , че го направихме не толкова от нужда, колкото за простотията. И честно казано, не беше нищо кой знае какво , като удоволствие, но спомена и веселбата ще си останат за цял живот. А и като се видим с пича, няма по-голям кеф от т'ва да си кажем "К'во става , баджо"

Не съм го правила,но ми е любопитно

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Нямам такива намерения.
    Обичам да сме си само аз и той.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав