- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ФЕТИШИТЕ На Вас И Партньора Ви в Секса...?
ВСЕКИ човек има някои и други малко по-нестандартни желания в секса..Не се плашете от думата фетиши,това не значи,че сте извратениСподелете
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
аз си падам по белезниците .... чустваш се толкова безпомощен![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
И аз си падам по белезниците,а приятелката ми пък харесва течен шоколад при любовната игра.![]()
Белезници мисля, че почти всеки харесва. Да си безпомощно завързан пред своята половинка и според мене е супер възбуждащо.И харесвам крачета, то е ясно. Нежни и красиви, а не гадни и груби.
Foot Fetish > ALL
Аз обичам да ме пласкат по дупетоПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
![]()
![]()
![]()
връзвания , и накаразния и за двата пола ,пишкане и да не изброявам още
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Тава си е истината !Foot Fetish > ALL
Първоначално написано от Princessani
![]()
![]()
![]()
И аз харесвам ''пляскането по дупето''...такова едно грубо..х0х0 ;д ама не го мисля за фетиш...
Шофирай разумно - стигни жив!
СтъпълцаПървоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
![]()
Can It All Be So Simple ?
Неговият фетиш са жартиерите
Аз се възбуждам,когато ми шепнат разни мръсотийки
Мръсотийки, белезници, шоколад, сметана, пиене на алкохол (най-често бяло вино или шампанско) от пъпа. Отворен съм и към нови и неизпробвани неща.
Къса, тясна пола/пу*ка покривало/ и секс с нея - абе като цяло секс с различни дрехи има и други неща ноооооо ще ви се сгади ако ви опиша![]()
Обикновенно моя любим фетиш е просто бельо-то ... Сотиен и прашки, но обичам и дантелки общо взето това ми е достатачно, ноо ... отворен съм и за нови неща))
Не знам за какво става вапрос , но нали не е свързано с FOOT JOB ?!?Първоначално написано от JustMe92
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Foot job - Момиче да ти прави чикия но не с ръка а с крака.
Foot fetish - Привличане към стъпала, английския термин.
![]()
![]()
@ChalgaBoy - Едното е да те привличат стъпала,другото е да ти прават чекий с крака,ама ако питаш мен едното върви комплект с другото.
И азПървоначално написано от JustMe92
![]()
МОМЧЕ
Само аз ли не разбирам къде се крие сексапила на ходилата, та всички сте се хванали за този FootFetish.
Пък може и да съм консервативна, сдухана, ограничена.. пък и комплексарка даже, знае ли човек..![]()
мен за мъже ме побъркват войници, скинове,мъжки парфюми, и големи гЪрбове![]()
иначе за жени жартиери и крака и талий и големи ........... очи![]()
Как се нареди сама без даже никой нищо да й е казъл,хаха баси злето..Първоначално написано от FreakBitch
Can It All Be So Simple ?
Всеки човек го влекат различни неща - един хора от същия пол, друг от двата, трети от противоположния, четвърти определена част от тялото(не че и другите не го привличат, но най-много), това е в нашата природа и е необяснимо, кажи теб какво те влече и се пробвай да обясниш защо, ще видиш, че няма да успееш. То просто ти харесва.Първоначално написано от FreakBitch
МОМЧЕ
Добре казано.кажи теб какво те влече и се пробвай да обясниш защо, ще видиш, че няма да успееш. То просто ти харесва.
+ + +Първоначално написано от JakesInsanity
Съгласна !
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Първоначално написано от dunce
Харесвам косми по гърдите (не прекалено много, разбира се). Намирам го за мъжествено, първично, което поражда у мен чувство на сигурност, че до мен има силен мъжки, който да ме защитава. Животински инстинкт, предполагам.
Тадаааам, сега чакам да ми обясните защо, аджеба, се кефите толкова на ходила (предимно женски)???