.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 100
    Първо ти обясни защо се кефиш на космарлъци освен "заради първичния инстинкт". Щот и аз тва мога да кажа видиш ли.

Хмм...Както сама разбираш, всеки с фетишите си, на някои хора космите по гърдите са им противни.... (:

Иначе, разговорът е воден доста пъти в този форум, винаги стигаме до това, че става въпрос за момиче с красиви и подържани крачета. Какво харесваме - ами просто намираме за привлекателна тази част от тялото... Отделно, така показваш някакъв вид подчинение към момичето, ти й целуваш крачетата, тя е твоята принцеса...
    Кефа е и за двамата, защото по ходилата имаш много нервни окончания и на някои момичета даже са ерогенна зона...

И така...надявам се съм ти отговорил поне малко (:

Иначе, по темата, както си пролича - footfetish, също си падам по връзване, игри с восък и ледчета...такива неща :P
    Why care?

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    Харесвам косми по гърдите (не прекалено много, разбира се). Намирам го за мъжествено, първично, което поражда у мен чувство на сигурност, че до мен има силен мъжки, който да ме защитава. Животински инстинкт, предполагам.
    Тадаааам, сега чакам да ми обясните защо, аджеба, се кефите толкова на ходила (предимно женски)???

Oоо ето един бонус на космите по гърдите
    И аз немога да разбера как може да се възбуждат от ГЛЕЗЕН или от Стъпалото... някак си не е нормално (болни хора )
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Цитирай Първоначално написано от Fender
    Хмм...Както сама разбираш, всеки с фетишите си, на някои хора космите по гърдите са им противни.... (:

Иначе, разговорът е воден доста пъти в този форум, винаги стигаме до това, че става въпрос за момиче с красиви и подържани крачета. Какво харесваме - ами просто намираме за привлекателна тази част от тялото... Отделно, така показваш някакъв вид подчинение към момичето, ти й целуваш крачетата, тя е твоята принцеса...
    Кефа е и за двамата, защото по ходилата имаш много нервни окончания и на някои момичета даже са ерогенна зона...

И така...надявам се съм ти отговорил поне малко (:

Иначе, по темата, както си пролича - footfetish, също си падам по връзване, игри с восък и ледчета...такива неща :P

Ето от такова обяснение имах нужда. Мерси, Fender. Сега ще се опитам да се отнасям по-толерантно към хората с този фетиш.

^ Това изказване беше идиотско.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Харесвам косми по гърдите (не прекалено много, разбира се). Намирам го за мъжествено, първично, което поражда у мен чувство на сигурност, че до мен има силен мъжки, който да ме защитава. Животински инстинкт, предполагам.
    Тадаааам, сега чакам да ми обясните защо, аджеба, се кефите толкова на ходила (предимно женски)???

И аз немога да разбера как може да се възбуждат от ГЛЕЗЕН или от Стъпалото... някак си не е нормално (болни хора )
    Ние не сме болни, но за сметка на това ти си много глупав, не се мъчи да разсъждаваш по нещо в тоя форум, няма да ти се получи, както и вмомента. И да ти кажа, щом си толкова отворен, че колкото мъже фоот фетишисти има, толкова и ЖЕНИ, само че те са би/лесбийки. Но ти никога няма да го разбереш, защото хората се крият, заради такива ограничени идиоти като теб, които си мислят, че да биеш в путката и да гледаш цици е единственото при сексуалните отношения.
    МОМЧЕ

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    ^ Това изказване беше идиотско.

Добре де, няма да съм толерантна. Гадни фетишисти, извратеняци, ненормалници, болни, луди, мръднали, спрели, психясали, особняци, странни... Ох, изморих се.
    Колкото и да ми обяснявате какво толкова намирате в женските ходила, за мен си остава непонятно вашето странно влечение.

Он топик: освен косми по гърдите, се кефя на белзници/колани, сметана и мъжки прашки..

пп: за последното се шегувам

белезниците, коланите и сметаната ме карат да мисля, че въпреки, че не ни разбираш, не си толкова лоша
    Why care?

Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy

и на мен не ми допада това за краката
    sleda ot lubovta

Както на мен твоето с пишкането

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    И аз харесвам пляскането по дупето А за част от тялото определено избирам мъжките гърди... Това е зоната която ми харесва най-много. И гърбът не е за пренебрегване, но е на 2ро място...

Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    Както на мен твоето с пишкането
    sleda ot lubovta

Голям фен Аватара на xinfamous

Ето от такова обяснение имах нужда. Мерси, Fender. Сега ще се опитам да се отнасям по-толерантно към хората с този фетиш.
    Пyткa майна,хората с фетиши да не са спинозни или педераси че да си толерантна с тях омг! Тва си е нещо хипер нормално и всеки човек има нещо по-конкретно което го привлича сексуално и както каза 1 над мен,ако си мислиш че всичко в секса е да дъниш в пyткaтa и да бараш циците тва показва само колко си ограничена,аман от такива изтърсаци като тебе.
    Can It All Be So Simple ?

Грубичък си, но си прав.
    Why care?

Цитирай Първоначално написано от xinfamous

Пyткa майна,хората с фетиши да не са спинозни или педераси че да си толерантна с тях омг! Тва си е нещо хипер нормално и всеки човек има нещо по-конкретно което го привлича сексуално и както каза 1 над мен,ако си мислиш че всичко в секса е да дъниш в пyткaтa и да бараш циците тва показва само колко си ограничена,аман от такива изтърсаци като тебе.
    Гадни фетишисти, извратеняци, ненормалници, болни, луди, мръднали, спрели, психясали, особняци, странни... Ох, изморих се.
    Сега умри хейтър гаден!
    Пък както казах в един от постовете си:
    Пък може и да съм консервативна, сдухана, ограничена.. пък и комплексарка даже, знае ли човек..

Град
    Чирпан
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Foot Fetish > ALL
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

doublet твойта приятелка сигурно има много готини крачета като я гледам така на вид

Моята и тя е супер, нежни и красиви, каквото е цялото и тяло... голям кеф е за гледане. И връщам тая тема щото искам да чета още коментари за по-интересни неща от обикновеното тъпкане.

лед, восък, крачета, въжета, белезници, ягоди, шоколади и сметана..

белезници малко шоколадче мраснишко бельо лед плодове мраснишко поведение другите са мн извратени за да ги споделя

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Мен ме възбужда дърпането на косата, когато сме на задна .. другите неща ме е срам да ги споделям А приятелят ми обича да оставя по някоя дреха върху мен, например да ми дръпне прашките настрани, без да ги сваля.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Град
    Пловдив
    Не се бях замисляла за моите лични досега.... Аз си падам доминатор.... обичам да заповядвам, да подчинявам, хихи любовни изтезания (т.е да го стимулирам по всевъзможни, любими за него методи и да не му давам да свърши с часове) НО да подчертая, че не си падам по камшици, шамари (само хапане (май вампир ще ставам) )
    Да кажа и ,че никога, ама никога не позволявам някой да ми заповядва и да ме контролира О, отделно и дрехите...секси прилепнали дрехи по време на секс, корсетите са ми любими
    На бившия ми фетиш му беше сатенът...всичко сатенено го побъркваше просто.
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Аз си падам доминатор.... обичам да заповядвам, да подчинявам, хихи любовни изтезания (т.е да го стимулирам по всевъзможни, любими за него методи и да не му давам да свърши с часове)
    Любимия ми тип.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    Аз си падам доминатор.... обичам да заповядвам, да подчинявам, хихи любовни изтезания (т.е да го стимулирам по всевъзможни, любими за него методи и да не му давам да свърши с часове)
    Любимия ми тип.
    Обнадежди ме, явно има хора, които харесват мои себеподобни, йеее
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Аз мислех че доста хора харесват твоеподобни .....

Град
    Пловдив
    ами уж, говорят си, правят се, ама после мрън-мрън,че имал следи от зъби по тялото Явно моите не са били достатъчно издържливи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си