.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100
    Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Аз обожавам женските крака много обичам да ги целувам...ммммммм разбира се само красивите и нежни и....

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Аз се възбуждам,когато ми шепнат разни мръсотийки
    + 1

Той обича да ме гледа как се гърча от удоволствие + сметанка навсякъде по тялото ми..
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Аз си падам доминатор.... обичам да заповядвам, да подчинявам, хихи любовни изтезания (т.е да го стимулирам по всевъзможни, любими за него методи и да не му давам да свърши с часове)
    Ти си направо момиче-мечта за мен
    Дано някой ден да намеря някоя като теб ...
    Би трябвало да се досетите какво ме възбужда от изявлението ми. :P

Също си падам и по хубавите краченца .... и по дългия маникюр

Любопитно ми е момичетата, които обичат да доминират само в леглото ли е или в цялата връзка. Ако е и в двете наистина ли ви харесва да командвате момче.. къде отиде мъжественосста.. нещо не мога да схване тука новите промени хах ;]

И друго. Според вас фетиша награда или проклятие е ? Питам, защото много често си падаш по фетиша в човек, когото не харесваш изобщо, но заради това, че притежава или си служи с фетиша ти, ти си привлечен/а към него

Град
    Пловдив
    Май няма да е лошо точно аз да ти отговоря, имайки предвид предните ми постове
    Да, аз се определям като доминатор, НО това не е цялостното ми сексуално поведение Не обичам момчето да ми казва , какво ще се прави под чаршафите,съответно и не изпълнявам заповеди
    Аз като човек съм властна и изключително самостоятелна, не обичам екипната работа, зависимостта от някого и решенията му. Сама си решавам проблемите и т.н ( влизам в графа мъжки момичета )
    Ама иначе изглеждам като някфо невинно хлапе Тук във форума си говоря свободно за секс и т.н, но момчетата, към които съм проявявала интерес доста в последствие са разбирали,че не съм толкова невинна, колкото изглеждам . Не искам някой да е с мен, заради единия секс, аз искам любов. Трудно се отпускам пред нов човек и не много бързо давам воля на примитивните си желания. Като пример ще дам това, че с бившия ми, бяхме заедно от хм....6-7 месеца (нонстоп разговори, смс-си, срещи) то на 4-я правихме секс, ох, та чак към 7-я поех пълния контрол по изцяло директен начин
    Относно мъжествеността, изпитвам отвращение към слабохарактерни типове. Аз съм директна и решителна, знам какво искам, очаквам това и от него, ако е лигльо....просто няма с какво да ме заинтригува. Малко ми е трудно да обесня.... Ако сме сходни характери е по-инересно, непредвидимо, има спор, динамика...
    В леглото доминирам аз, когато го играем по-диво. Когато съм разнежена, нещата са доста стандартни и симпатични
    Във връзката трябва разнообразие, решенията да са 50/50.

Иначе, точно защото някои момчета си търсят доминаторки, не говоря много, много за тези ми наклонности, а пк е есно да не ги споменавам, мясам на ангелче :Д Ако някой ме хареса като човек, има привличане към външността ми и аз към него, тогава нещата се развиват естествено
    Извинете за дългия пост, днес съм доста разговорлива
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса
    На открито, например покрай някой язовир или в гората
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

И друго. Според вас фетиша награда или проклятие е ? Питам, защото много често си падаш по фетиша в човек, когото не харесваш изобщо, но заради това, че притежава или си служи с фетиша ти, ти си привлечен/а към него
    Определено е хубаво да намериш някоя която знае как да си служи с това. Обаче няма да проработи ако не я харесвам. И дали е проклятие или не, не знам... но мисля че е готино че имам нещо, привидно незабележимо или нормално за някой хора, като крачетата на едно момиче примерно, което винаги може да ме възбуди лесно. От тая страна си е голям плюс.[/quote]

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ето го моя фетиш:

Предполагам че тва са мъжки крака за тва не ми се вижда секси

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тва са моите крака и акцентът определено не е върху тях.

Развали темата майна
    Айде някоя женска да си качи снимки на краката, цицките или нещо дам поне

Някои момичета намират черните лъскави прилепнали клинове, латексовите костюми и прекалено високите токчета за неподходящи и излишно неудобни, тройката-за отвращаваща (напр. най-добрата ми приятелка никога не би правила тройка), а "Истинска кръв" - за ужасен сериал, защото е пълен с вампирски секс (който включва ухапване, кръв и насилие).

Е, аз не съм от този тип момичета. Любимата ми дреха е такъв тип клин, обожавам мазохистки ултрависоки обувки, бих си взела латексов костюм, бих правила тройка с още едно момче/момиче и "Истинска кръв" е любимият ми сериал (Ерик е , както на външен вид /192см/, така и по характер).

Много момчета се заблуждават, защото ме гледат усмихната и весела и си мислят, че харесвам нежности и бла-бла, а аз изобщо не съм такава в това отношение.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от unusual89
    Любопитно ми е момичетата, които обичат да доминират само в леглото ли е или в цялата връзка. Ако е и в двете наистина ли ви харесва да командвате момче.. къде отиде мъжественосста.. нещо не мога да схване тука новите промени хах ;]

Аз не обичам да доминирам нито в секса,нито във връзката...Именно,защото не виждам мъжественост в мъжа,ако аз започна да изпълнявам и неговите функции образно казано...

Попринцип думата фетиш(или по-точно фетишизъм) булквално означава култ/привличане към неодушевени предмети...Тоест реално погледнато е да се кефиш на вещ Всеки си има гледна точка,аз попринцип съм си широооооооооооко скроен човек и не виждам нищо лошо в това човек да се възбужда от нестандартни неща...То ти е в природата и просто не можеш да обясниш защо това ти харесва,някак си ти допада вътрешно и това е Лично за мен фетишът е нещо много полезно,хубава награда,която внася разнообразие в секса и разчупва общоприетите стереотипи за мисисонерска и задна...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Садист съм , ако съм в депресия . А често съм ^ . Като пийна сама не си вярвам. Налитах последният път да убия приятеля ми, стисках го за гушата
    Иначе обичам разни лосиончета.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    ^Хаха лошо няма Щом има любов и оргазми,значи всичко е наред
    ПС:Внимавай да не го убиеш момчето без да искаш,че от кой ще получаваш оргазми?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    ^Хаха лошо няма Щом има любов и оргазми,значи всичко е наред
    ПС:Внимавай да не го убиеш момчето без да искаш,че от кой ще получаваш оргазми?
    И сама мога Сега тъкмо ми прави закуска, ей за това ще ми липсва

Цитирай Първоначално написано от TeenageDream
    Любимата ми дреха е такъв тип клин, обожавам мазохистки ултрависоки обувки, бих си взела латексов костюм, бих правила тройка с още едно момче/момиче
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Налитах последният път да убия приятеля ми, стисках го за гушата
    Кефите много

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от aciko

@ChalgaBoy - Едното е да те привличат стъпала,другото е да ти прават чекий с крака,ама ако питаш мен едното върви комплект с другото.
    Като жена и аз харесвам женските крака, особено на рамене на мъжа ми, това ме побърква. Той също мн си пада по краката ми и с татосчета ми, педикюристка съм и винаги се старая да изглеждат супер секси. Обичам да ми говори мръсотии, да ме шляпа да се държи грубо с мен, да ме удря един вид да се чувствам насилена, да хапя него и себе си.. с две думи груба игра

Голям фен Аватара на dami666
    аз харесвам ръце,мъжки добре оформени гръбчета,коремчето на мъжа го обожавам..оОбичам също да ме доминират...и bondage.
    Believe in yourself.

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от co0L_gIrL
    Не видях някой преди мен да е писал нещо за ръцете.. Обожавам ръцете му, хах.. От пръстите до рамената.. Ххх.. И гърба също..

Аз също

Ей вие много сте нахъсани повечето момичета тука,очудвам се.
    Обичате бурен и насилствен секс ... толко вече да ми се е*е на българите в 21 век,че от желание за нормален секс се получи нещо,като желание за животинско чифтосване с мечки.

Цитирай Първоначално написано от POKEMONFOREVER
    Ей вие много сте нахъсани повечето момичета тука,очудвам се.
    Обичате бурен и насилствен секс ... толко вече да ми се е*е на българите в 21 век,че от желание за нормален секс се получи нещо,като желание за животинско чифтосване с мечки.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    Петрич
    Обичам всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си