- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Здравейте бих искал съвет?
Момичета,аз съм момче,бих искал мнението ви.Кви момчета предпочитате?Харесвате ли чувствителни момчета но също така агресивни.Които гледат да не се държат като тарикати,но и не се държат смотано?Питам защото аз съм такъв.Аз всъщност не обичам да хода по дискотеки но харесвам да излизам.Обичам да се държа възпитано.Не съм арогантен и гледам да съм истински,не да играя роля на някво лошо момче.Но иначе лесно избухвам,защото имам семейни проблеми,и нямам голям портфейл!!!
Харесвам ги стига да е в границите на допустимото ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Харесвам типа който описа, но не обичам много да ми хленчат, всичко трябва да е умерено...![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Спрете да се нагаждате на другите, бъдете себе си.
С прекалено много комплексари се напълни света. БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ, ОБИЧАЙТЕ СЕ КАКВИТО СТЕ
ЕБахти
Темата е за раздел ЛЮБОВ...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
+ вече има такива теми.. Поразрови се малко...Първоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
ChalgaBoy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
ах така както си описваш типаж... влюбих се направо!!![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Човече, точно като тебе бях на 14, ама напрао със същото описание.Първоначално написано от JaRule113
Браво.![]()
Schhh! Hear the silence...
Хаха току що ме описа, като мога да вметна туй онуй към описанието и все едно аз съм я направил тая темаПървоначално написано от JaRule113
![]()
според мен, ако наистина си това което казваш!!! приемаш ли предложения за брак![]()
![]()
базик
просто бъди себе си, всеки влак си им пътници
![]()
Автобиография а ? Къвто си такъв за всеки влак си има пътници едни ще те харесват други не .. Ако искаш всички да те харесват и уважават дори обичат дръж се като боклук с тях .. Разчитай помагай и уважавай само хората който обичаш !
Първоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Ветър !Първоначално написано от ChalgaBoy
Стига... тоя вятър ,взе та ме сабори от стола и ся ме боли дупетоПървоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Аз лично съм твърдо за такива ерудирани момчета като тебе, с които винаги може да намериш обща и интересна тема на разговор, да са истински и да те разбират. А не такива селски ергени като ЧалгаБой с кръчмарски речник, които се надуват като пуяк пред майка си.