Sham
какво ти е отношението към вещите? Жесток клип. Ами.. ако съдя по това какъв хаос цари обикновено в стаята ми, вещите не получават най-страхотното отношение, въпреки че не е чак толкова ужасно като в клипа. По-ценните предмети (не говоря за цена) си ги държа в шкафове, за да не прашасват, а и за по-сигурно. Например играчки, подарени от любими хора стоят по шкафовете вече, защото котката ми иначе ги дере и напада. Такова ми е отношението ...но не съвсем грижливо. Нито пък прекалено немърливо де. Има си сантиментална стойност всяка вещ иначе. И чужди вещи много пазя
Кои са нещата, които искаш да промениш в себе си? Отговорих на това
кои са нещата, които ти се иска да запазиш? Хм.. Като се замисля, кое ли искам да запазя? Надеждата сигурно Ценностите. Чувствителността към живота. Искам да не се покварявам, да не ставам прекалено прагматична. Мисля че тези неща ще си ги запазя де, (засега) не мога да си представя да водя начин на живот в разрез с тези ценности. Трудно ми е да отговоря на въпроса.
как се промени в рамките на последните няколко години? Положително, мисля. Преосмислих поведението ми, преосмислих какъв живот предпочитам да водя също. Ти помниш, че аз бях с проблеми, затова ти отговарям по този начин. Осъзнаване на един проблем -> решаването му. Като осъзнах много неща и анализирах в дълбочина личността си успях да се постигна с поне една идея повече Има неща, които ако не се преживеят, и да ти ги говорят, няма как да ги научиш - например тъп ое да ти казват да си позитивен, ако "времето вътре в теб" не ти го позволява. Научих се да се усмихвам без причина, просто защото и времето вътре в мен се промени. Осъзнах мои кусури и ги туширах или премахнах, де'а знам и аз. От само себе си стана тази промяна. За доста положително смятам това, че си върнах мотивацията и загърбих нихилистичните настроения, спрях да излизам с филмирани хора и да слушам филмираща (в негативен смисъл) музика.

без какво не можеш? Буквално без въздух Иначе не знам. В момента "мога" и не успявам да се сетя кои предпоставки са ми пречели преди, за да не съм "можела" тогава Но ако въпросът ти е за нещо ценно за мен ...предполагам, че без приятелска подкрепа, смисъл. Да.. Не мога без смисъл.
а без какво не искаш? Не искам без морална подкрепа. Страхотен въпрос. Кара ме да си мисля ..или по-скоро да се убеждавам, че няма нещо, без което човек "не може" да се справи, но има неща, които човек иска да има, за да му е по-лесно да се справи. Справи с каквото и да е. Не говоря конкретно.

EarthShaker
Ъъъ.. Ами примерно искам да преустановя някои отношения в класа ми, да създам нови връзки навън.. а иначе текущите ми приятели не искам да ги премахвам или нещо подобно! Просто написах това, за да се разбере, че искам да си направя реформа в средата. Започнала съм я от Ноември миналата година, но има още работа.

terrorclub
взимала ли си наркотици,някакви? Да, преди много време и не ми е било система. Трева няколко пъти, едно лекарство и попърс, като последните 2 единично съм ги употребявала за целия си живот

гледаш ли европейско кино? Ами по-скоро не. Гледала съм някои италиански филми, харесала съм си и имена. По-скоро ще ми е интересно да гледам и да стана почитателка евентуално.

от кой отбор си? а по света? Ник'ва ме няма във футбола. Като бях малка не знам защо бях решила, че съм за Левски. Не гледам футбол иначе, освен по световни, когато играят национални отбори от класни по-класни

пробвала ли си секс в дупето? и ако да - как беше? Не, и кой знае защо, идеята ме отблъсква.