strave
Ще посетиш ли концерта на Placebo в София? Възможно е да го пропусна :/
Вярваш ли в Бог? Напоследък повече, отколкото преди, но не мисля често по този въпрос
Кое свое качество харесваш най-много и защо? Добродушна съм, точна. Може човек да се разбере лесно с мен, може да ми разчита. Състрадателна съм, умна . . . малко ми е некомфортно сама да го казвам. Също имам чувство за справедливост, овладяла съм прямотата.. Защо си ги харесвам тея качества ли? Защото мисля, че си струват, че ме правят по-човек.
Политически убеждения?Интересуваш ли се изобщо от политика? В процес на изграждане са. Да, интересувам се от политика, но като цяло, не толкова от текущите събития от нашата полит.сцена
Какви са най-честите определения от хората,които си чувала за теб?Тоест за да не общ въпроса като каква те възриемат хората с които общуваш? Като интересна личност и може би малко притеснителна. Странна съм им на някои, но като че ли в + смисъл.
Влюбвала ли си се? Да
Колко е най-дългата ти връзка с момче?И какво научи от нея? 3 месеца. Научих, че е кофти да се самонавиваш и да правиш прекалено много компромиси, както и че хората не се променят по твое усмотрение и е добре да приключиш такава връзка, а не само да се надяваш на нещо по-различно.

semantics
Приемаш ли подкупи, да ме сложиш на стола? Неподкупна съм. Ще се радвам да те видя на стола, но имам и друго предложение на ЛС. Може да си по-следващия.
Предлагам сухи домашни суджуци и едро мляна 'ютеница... Съблазнително, нали? Ами че хубавичко си е, да, само дето повече бих се зарадвала на нещо СЛАД-КО!
В тази връзка, кога целта оправдава средствата? Ами никога. Това като го чуя и винаги си представям нахален и безскрупулен човек, който жертва ВСИЧКО заради своята цел. За егоиста ще си струва винаги, когато постига някакво лично щастие. Отстрани погледнато е друго обаче.
Базисната основа фундаментална ли е? Или е по-скоро имагинерна абстракция? Питай ме на български и ще ти отговоря (или разясни)
А мусака правиш ли? Да

Deadlock, да, много.