Цитирай Първоначално написано от iloves3x
Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Лично на мен един път ми се случи този гаф и изпих едно и после отидох на гинеколог и той ми каза да изпия още едно..За два дена изпих 2 и ни олекна джоба с приятеля със 70 лв И да "чукам на дърво" помогна - нямаше бебе Интересно ми е момичета,които са пили само едно дали им е помогнало,имали ли са странични ефекти и т.н?Иначе аз странични ефекти нямах-даже цикълът ми стана по-редовен от всякога в продължение на няколко месеца
Абе ти си много тъпа п***а! Първо пускаш някакви теми за тройки, ерогенни зони, анални шитове, а сега за Ескапел. Ако съдя по изражението на мутрата ти, бих си помислила, че си някаква уроспия (пък може и да си).Като те гледам колко си ограмотена на тема секс чак ми се изприщва езикът. А и друго нещо- е какъв е тоя гинеколог бе? Явно е някакъв мега неграмотен като теб, щом ти е казъл да изпиеш още едно хапче. Според мен са ти малко две, трябват ти още четири! Ей аман от прости п**** заспали! А и последно- цикълът и бил редовен? Това ше го разправяш на баба си! П.С. Не се заяждам, нито ти завиждам, живей си живота както намериш за добре, просто много се дразня на такива курветини като тебе, който си мислят, че са голямата работа като пускат подобни теми, но всъщност не осъзнават колко големи парцали и измети са!
Toва ,че момичето се интересува от това-онова не я прави ТЪПА... а напротив доста умна защото се интересува от това-онова.. такива като тебе ХЕЙТЪРЧЕТА не тряя въобще да се обаждате за хората ,които са любопитни и искат да научат по още нещо.