.
Отговор в тема
Страница 10 от 24 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 593
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от ClemencePoesy
    Тази Витамино-протеиновата не мога да я правя-ставам към 10 и 30;на училище съм и не става стриктно.....На обяд изядох 2 кюфтетаи ся за вечера предполагам 1 кюфте или нещо подобно(на 90 дневната ще бъда).За утре става ли царевица в копнсерва Ами пюре??
    Царевица от консерва - в никакъв случай!Все пак има захар в нея.
    Пюре - зависи как го правиш.Някои слагат мляко/майонеза в него и естествено няма да е режимно.А ако просто си намачкаш картофите и ги овкусиш с малко сол,както правя аз - всичко е ОК.

Me4encety,след всяка "бърза диета" трябва да направиш захранване.В твоя случай след тези 6 дена е трябвало да се захранваш поне още 6 за да успееш да си запазиш килограмите.

Здравейте всички ! Извинявам се ако въпросът ми се повтаря,защото не съм разглеждала темата , обаче от вчера започнах диетата Bad cat ...и искам да ви питам дали някой от вас я е спазвал преди....и ако може да каже какви резултати е постигнал

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^За пръв път чувам за тая диета.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Titinkaa,това е другото име на 90 дневната

cottoncandy,повечето мнения в темата са за въпросната диета - поразрови се малко.

Град
    Пловдив
    Ааа добре,мерси за разяснението.

aaa мерси много, не знаех,че става дума за една и съща диета ;дд

Мега фен Аватара на iiordanova
    Някой ще лунува ли с мен ?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Аз.
    Доволна съм от Лунната и ще я правя всеки месец.
    =]
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз.
    Доволна съм от Лунната и ще я правя всеки месец.
    =]
    Аз ще я правя за първи път.
    Значи кога ще мога да ям ? В неделя ли ?

Град
    Карлово
    Аз за 3-ти
    Ами тя зяпочва тази нощ...тоест утре цял ден караш на течности, а в събота можеш да си ядеш.
    Ето тва пише в сайта, който проверявам 15 октомври 2010, 00:27

Да и аз гледах такива данни. ((:
    А ти колко отслабна от тази диета ? И като кг , и като см Б

Баси, аз винаги съм искала да съм 50 килограма и до сега съм стигала до 53 и нито грам надолу. Преди 2 седмици бях 53, после бях на почивка 3 дена и се върнах 55 [да, знам] Чудя се дали да не почна 90 дневната, но винаги когато реша да пазя диета е точно преди да ми дойде цикъла, а тогава меко казано поглъщам всяка храна, изпречила се на пътя ми. Общо- взето обаче нямам много време да ям. В даскалото ям плодове и/ или мляко, излъжа се някой път с някое зрънче, на обяд хапвам квото има и после не ям, и противно на коментари от предишните страници, ем, аз след 3 не ям, обаче не свалям..
    Сигурно ще почна 90 дневната от утре, то аз съм си казала, че ако ще е диета, или ще е тая, или никоя
    дам, от утре- 90 дневната
    Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..

Град
    Карлово
    Да и аз гледах такива данни. ((:
    А ти колко отслабна от тази диета ? И като кг , и като см Б
    Като кг. нз, имам фобия от кантари вече.
    Но свалих 4 см. от талията, което е добре...за мене е по-важно см. да свалям., кг. не ме интересуват много.

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от tonittaaaa
    В даскалото ям плодове и/ или мляко, излъжа се някой път с някое зрънче, на обяд хапвам квото има и после не ям, и противно на коментари от предишните страници, ем, аз след 3 не ям, обаче не свалям..
    Сигурно ще почна 90 дневната от утре, то аз съм си казала, че ако ще е диета, или ще е тая, или никоя
    дам, от утре- 90 дневната
    Значи като караш цял живот (айде някакъв период от време)на определен режим организмът ти привиква към него и няма как да свалиш.. в такъъв случай просто „сменяш тактиката „
    примерно почваш да ядеш по няколко пъти на ден или там прецени си.. имам една позната и тя кат се оплаква че само овесени ядки ядяла, но не отслабвала .. ами като ядеш нон стоп само това и то се явява нормалната порция храна за стомаха и не е нито повече нито по-малко от обикновено и следователно не сваляш кг, а си запазваш килата само. има го и момента, в който човек е бил на диета и намалявал, намалявал храната .. започнал да яде по 1 ябълка и една активия примерно и също стига до определено ниво и до там..

айде кратко лирическо отклонение

Град
    Сливен
    Здравейте! Имам спешна нужда от помощ!
    Аз съм на 12 години и съм висока 1.60. Обаче имам СЕРИОЗЕН проблем с теглото. Преди не се замислях и не полагах усилия, но това лято сестра ми отслабна с 15 килограма с 90 дневната диета и се вдъхнових така да се каже. Просто видях как животът й се промени и поисках и аз да съм така.
    Тежа 66 килограма (знам, че е шокиращо!). Обичам сладкото, пърженото и белия хляб, но знам, че мога да се откажа от тях. Нямам против пълнозърнестия хляб. Хапвам вечерта и то много, но мога и от това да се откажа. Търсех някакви диети за по-малки в интернет, но всички ми се струват прекалено нездравословни. Не искам да съм на някаква диета, която да е само на вода и чай или пък някаква като 90 дневната. Не мисля, че ще мога да издържа цял ден бе храна, а не искам мама да знае, че съм на някаква диета и въобще че отслабвам. Не ме питайте защо и аз не знам точно, просто не искам да знае.
    Моля ви, помогнете ми! Не очаквам бързи резултати. Три месеца поне. Просто искам да добия навик и да отслабна качествено и трайно. Целта ми е 50 килограма. Просто ми кажете някакъв режим. По колко да ям, какво да ям... Някакво примерно меню за седмица... Моля ви, умолявам ви! Готова съм да приема всякакви предложения! Това е единственото нещо, което не харесвам в себе си и си нямате и на идея клко много искам да го оправя.
    JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!

^ Защо не посетиш диетолог?

Аз нали лунувам , няма кво да ви кажа.
    Пих вода , фреш от портокал ..

Абе тая лунна диета някоя поредна глупост ли е? Отдавна съм чела за нея, обаче не знам, струав ми се някакво мъчение, въпраки че е само 1 ден.. Обяснете по-подробно.

Град
    Пловдив
    От вчера съм на диетата с плодове и чай с мед,днес се претеглих и съм свалила 800гр.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    От вчера съм на диетата с плодове и чай с мед,днес се претеглих и съм свалила 800гр.
    и утре ако си хапнеш нещо друго ще си ги втрнеш моментално
    mim4enceto00 откажи се от късната вечеря, закусвай пълнозърнеста филия с шунка и кашкавал, или кисело мляко с плод, на обяд нещо сготвено, но не пържено и мазно и без никакъв хляб или салати/без дресинги, майонези и т.н / като шопска салата, зеле с морков, маруля може пилешко, телешко и риба, подслаждай си чая или кафето с мед, за вечеря кисело мляко или плодове, щом ти се дояде сладко яж мед и запиши се на някакъв спорт ли ходи много пеша, при мене беше така от 63 станх 45 кг много е хубаво да отслабнеш, да може да носиш всякакви дрехи, да се гордееш че си постигнала нещо с труд, въобще повдига самочувствието, щото да си хубава е едно, ама да си хубава и секси е друго нещо айде чао че се олях

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Бооже хора много съм зле , почнах една диета от която се отслабва и днес цял ден бях на домати , но после се натъпках с пилешко с картофи , салата снежанка и една меденка . Ужас незнам откъде дойде този глад , какво да правя според вас - да продължавам утре с диетата или да я зарежа ?

^ продължи с диетата , обаче все пак изясни в какво се изразява диетата , ако е само с домати не е здравословно
    Стреми се закуската да ти е най-богата , ако закусиш добре ще имаш енегрия през целия ден и няма да преяждаш на останалите хранения . Вечер при повечето хора апетитът се обостря , аз лично се наливам с течности близо 2 л. чай и 0.5-1л. вода и наистина помага
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Не не са само домати Всеки ден ям определено нещо в продължение на 15 дни и количество колкото поискам ... Например днес трябва само яйца да ям , и допреди малко се опитвах да ги сваря хубаво , но станаха прекалено рохки и така и се отслабва .. и преди съм я пробвала тая диета .

Мега фен Аватара на vagarious
    На мен днес ми е 1ви ден от 90 дневната диета.
    Отново.
    За сега всичко е ок, направих си вечерята, но няма да е същата, като обяда.
    Няма значение, поне всичко ми е според деня, а и е събота и ми е по-трудно с храната, защото всички са вкъщи.
    От една седмица пия поне 3 шишенца по 500мл. минерална вода и сега ще свиквам, а и дано увелича броя им.
    Е, това е от мен.
    Стискайте палци. \/
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    На мен днес ми е 1ви ден от 90 дневната диета.
    Отново.
    За сега всичко е ок, направих си вечерята, но няма да е същата, като обяда.
    Няма значение, поне всичко ми е според деня, а и е събота и ми е по-трудно с храната, защото всички са вкъщи.
    От една седмица пия поне 3 шишенца по 500мл. минерална вода и сега ще свиквам, а и дано увелича броя им.
    Е, това е от мен.
    Стискайте палци. \/
    И аз започнах 90 дневната, днес ми беше 3ти ден - въглехидратен. Ще се раздвам да споделяш как върви : )

Мега фен Аватара на vagarious
    Ооооо ми днес всичко се прецака, понеже ходих на село и имахме повод.
    Утре обаче си продължавам с белтъчния ден.
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си