.
Отговор в тема
Страница 12 от 24 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 593
    Искам да попитам при 90дневната в деня с варивата може ли да се консомират варени картофи?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от strawbery
    Искам да попитам при 90дневната в деня с варивата може ли да се консомират варени картофи?
    Да

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

Здравейте момичета, от вчера съм на 90-дневната - отново! Но този път искам да съм изрядна.. Утре ми е въглехидратен и за обяд ще ям спагети с кетчуп. Предложете ми какво да ям за вечеря, иска ми се да е нещо сладичко, но няма да имам време да си направя в къщи, така че дайте идея за нещо от магазина..
    Sve sto je srcu drago daleko je..

о, да, мойта диета си отиде в момента в който видях онези прекрасни бонбони на събора значи като ми дойде пак музата да сваля тея цели 5 кг, пак ще ви занимая с проблемите си. А между другото се чувствам ужасно дебела и подпухнала.
    Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..

Мега фен Аватара на Infinity
    sHaDy_sOuL интересно ми е как свързаваш думичката " отслабване " със вечеря съдържаща " нещо сладичко ".. ?
    Ако наистина искаш да си изрядна и изобщо да има някакъв смисъл от цялата тая работа това трябва да си го избиеш от главата според мен.
    Знам , че денят е въглехидратен , но по-добре да консумираш някакви бавни въглехидрати - ориз, картофи и т.н.
    Ако изобщо имаш толкова огромно и неудържимо желание за нещо сладко мнооого по-добре е да го ядеш сутринта , иначе гаранция ще ти се лепне на местата , на които най-малко искаш.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от tonittaaaa
    о, да, мойта диета си отиде в момента в който видях онези прекрасни бонбони на събора значи като ми дойде пак музата да сваля тея цели 5 кг, пак ще ви занимая с проблемите си. А между другото се чувствам ужасно дебела и подпухнала.
    И аз така, сдъвках една поничка и провалих всичко.
    Затова е най-добре да си направя собствен режим, така поне няма да се ядосвам след това, че за пореден път съм си провалила диетата, пък аз без всичко мога, но не и без сладко.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Здрасти! Разгледах темата и е наистина интересно. Аз самата имам нужда да сваля "няколко" кг... 1.60 съм на ръст и съм 67 кг.! На почти 13 години съм. Знам, че е вредно да се пазят диети и т.н. , но поне един път искам да се видя хубава в огледалото! Взех някакви мерки. При всяко излизане и прибиране вкъщи изкачвам стълбите. (Живеем на 5-я етаж ) Мисля, че това и ограничаването ми в яденето (МРАЗЯ хляб, чипс, газирано, пържено и СЛАДКО!!!) , но обичам студен чай (Нести хД) и т.н. Плс помогнете! Знам, че съм малка, но масата (теглото) ми е направо нечовешко!!! Найистина ще бъда много щастлива ако разбера поне 1 или 2 свестни диети, при които бързо се свалят кг! (Например за 1 месец или 15 дни). Целта ми е да отслабна поне с 20 кг за най - много 2 месеца. ПЛС ХЕЛП!!!

Цитирай Първоначално написано от SmileyzZ
    Здрасти! Разгледах темата и е наистина интересно. Аз самата имам нужда да сваля "няколко" кг... 1.60 съм на ръст и съм 67 кг.! На почти 13 години съм. Знам, че е вредно да се пазят диети и т.н. , но поне един път искам да се видя хубава в огледалото! Взех някакви мерки. При всяко излизане и прибиране вкъщи изкачвам стълбите. (Живеем на 5-я етаж ) Мисля, че това и ограничаването ми в яденето (МРАЗЯ хляб, чипс, газирано, пържено и СЛАДКО!!!) , но обичам студен чай (Нести хД) и т.н. Плс помогнете! Знам, че съм малка, но масата (теглото) ми е направо нечовешко!!! Найистина ще бъда много щастлива ако разбера поне 1 или 2 свестни диети, при които бързо се свалят кг! (Например за 1 месец или 15 дни). Целта ми е да отслабна поне с 20 кг за най - много 2 месеца. ПЛС ХЕЛП!!!
    20 кг. за 12 годишно момиче.. ехааа.Но те разбирам да ти кажа всеки иска да изглежда хубаво.Както съм написал по-отгоре е ххубаво да се яде салата поне веднъж в деня.Фитнес мисля, че ти е рано все още въпреки, че си 160, което е една доста добра височина, защото съм виждал доста нисички момиченца да тренират.За диета дамите биха ти помогнали, но според мен всеки човек трябва да тренира нещо, дори и веднъж седмично, все ще ти е от полза.Тениса е страхотен спорт за момичета, също може да ходиш да тичаш или на плуване, варианти много има, но според мен диета за 12 годишно момиче не е хубаво, но тук момичета по знаят, така че ще следя със интерес.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    хора да ви се похваля
    Отказвам сладкото до 1 ви другия месец вече 7 дни не съм яла !
    Първите 2 щях да умра но сега свикнах
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Поздравления, но не нужно да го отказваш напълно има едни фитнес барчета, обикновенно седят на рафта със мюслите, които са много вкусни, но и не са вредни, не се натъпквай, но няма да ти пречи примерно 1-2 пъти във седмицата да си хащваш.

Град
    niderlandia
    Аз имам сериозен проблем със сладкото хахаха
    ям ли ям много сладко това е ....
    а не обичам такива барчета
    Шапкарю .....

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    хора да ви се похваля
    Отказвам сладкото до 1 ви другия месец вече 7 дни не съм яла !
    Първите 2 щях да умра но сега свикнах
    Абе аз на тебе все като съм ти чела менюто не си яла сякаш сладко..
    По колко си яла?
    И аз го отказвам уж..

Град
    niderlandia
    последния месец не пиша много тук
    нямам време от лекции и не съм описвала какво съм яла
    иначе примерно поне вафла на ден + още нещо + може малко шоколад
    просто не искам да се тровя чак така ....
    сега до първи няма да ям сладко и после на 3 дни ще ям по малко
    Шапкарю .....

Хах, аз какво да кажа, като съм яла и по 200-300 грама на ден, даже им губа бройката.
    Но осъзнавам, че това не е правилно, не само заради някакви тъпи килограми, то добре че с тях нямам проблеми, та спираам.

момичета, верно ли като почнеш някъв режим и колкото и да е строг, организма стига до едни кг и привиква, тоест отказва да сваля още, значи сега за начало да си карам без много строгости, един вид да си ям здравословно но да не се придържам към часове за хранене и някви минимални количества, а след няколко месеца да премина към по-строг режим, за да досваля кг, според вас?

Супер фен Аватара на katericArofl
    мн ясно, аз и в др тема за диети го обеснявах на някой..
    не, означава по някое време да направиш захранване, където си ядеш по-нормално известно време, че после да има какво данамаляваш.. то ако караш се на намаляване намаляване.. накрая фотосинтезираш

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Днес съм на варивата от 90 дневната..

Закуска Банан и един натурален сок от банан..
    Обяд купичка и полувина леща - малко се олях .. хаха
    вечерята я направих късно към 20:00 ,защото имах ангажименти и не успях да се прибера към 18:00 ..
    Вечеря- малка чинийка леща ..

За утре менюто мисля да ми е
    Закуска 2 банана
    Обяд от готовите спагети на пакетчета,мъничките дето са.. без подправките ест.. подправени с смляни домати ( салса)
    и вечеря сигурно половин пакетче спагети с доматки

Мале, незнам .. обаче имам навика да не ям когато а съм гладна а квото ми се прияде.. квот видя ми минава през акъла що пък да не го изям.. хладилника е пълен с вкусотийки но се сдържам.. Е как мислите момичета, за 90 дневната много ли ми е храната в менюто,защото на мен сякаш ми изглежда много .. Искам съвет,защото това е ''първата по- сериозна '' диета, която спазвам
    ла-ла-ла

Еххх, хора завиждам ви, че поне вие обичате сладко! Аз ям сладко (шоколад) само когато ме боли гърлото. И наистина помага в спирането на болките!

и аз смятам да си направя собствен режим.. тия дена
    Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..

Голям фен Аватара на mokka
    Цитирай Първоначално написано от tonittaaaa
    И аз бях на събор, ама не ядох сладко, само с едно парче баница се изкуших, ама кво да правиш баницата на баба

9:00 Мюсли със данон за пиене.

14:30: Супа топчета със 1-на филия пълнозърнест хляб.

И за вечеря:Пилешки филенца (100 гр.) 1 филия пълнозърнест хляб, варени картофи (около 80 грама) и салата.

Днес малко по-малко ядох, но нищо, просто така се случи...

Абе направо ми писна тази 90 дневна диета И аз ще си направя режим.Ще спра сладко,тестено.. тоест ще ям зеленчуци,чисто месо.Ще гледам на обяд да ям месото,а за вечеря салатка.Ще продължа да правя Pump It Up.Заради тази 90 дневната диета направо ужас !!Трябва да внимавам какво ям всеки ден и направо се стресирах .Яде ми се мусака-белтъчен ден(не може) .
    Какво ще ми предложите за обяд-да се нахраня,но да става за отслабване ? Пържоли не мога.Филе-трябва да кажа на майка ми да купи(тя ги разбира кои са хубави).Може да не е месо,но просто да става

въпроса ми предполагам че е за тук ,, незнам .. искам до лятото да бъда стегната и да си личи че имам мускули /просто ми харесват такива момичета , не казвам такива мн мускулести но да не личи че са кожа и кости / таа ,, според вас за колко време /месеци/ могат да се оформят мускули на краката,коремчето и тка нататък ,, ? / мисля да ходя на фитнес , ноо никакво време не ми остава ,, а и сега откакто дойде този студд,, още повече
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен Аватара на mokka
    Значи аз искам да се похваляяяяяяяяя!

Незнам колко кг съм надолу, обаче днес си обух едни дънки, в които не бях влизала от 2 години, а вярвайте ми, за тия 2 години бая бях качила.

Много съм щастливаааааааааа! Продължавам с режима

Голям фен Аватара на eminemfenka
    mokka Браво, браво ...

Хора аз не мога да се похваля днес ми беше въглехидратен ден, а аз с моята лакомия..
    за закуска половин банан .. + 1но натурално сокче + пакетче фъстъци ..
    ( с тия фъстъци прегреших)
    обяд пакетче спагети с доматки ..

вечеря праскова и грозде .. (ето и с тях прегреших..)

Утре карам плодовия ден и я пак от начало,обаче ще си го смятам , като ден 1
    ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си