.
Отговор в тема
Страница 13 от 24 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 593
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    Значи аз искам да се похваляяяяяяяяя!

Незнам колко кг съм надолу, обаче днес си обух едни дънки, в които не бях влизала от 2 години, а вярвайте ми, за тия 2 години бая бях качила.

Много съм щастливаааааааааа! Продължавам с режима
    Хах, твае супер яко да влезеш в някви стари малки дрехи.
    Браво.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз нали бях запознала диетата с плодове и чай с мед преди седмица,ама спазвах я 2-3 дена и свалих 1кг,и тея дни все съм по улиците за дрехи да ис копувам от у-ще по магазините и все огладнявам и все ям нещо набързо,я дюнер я пица иии направо вече не се понасям,че не мога да спазя една диета.Офф нз вече,кво да правя,искам да сваля още някой килограм ама е на все не мога да се спра с тая пуста храна ама ще се стегна,ще ходя на фитнес и ще огранича храната пък дано сваля нещо.

Супер фен Аватара на katericArofl
    кОпуваш си.. добре
    как може при положение, че си свалила 10 кг, да помисляш за дюнери и пици..

Град
    там някаде
    Не пиша много във форума,но доста наблюдавам темите и забелязах,че много нападате titinkaa

Не знам дали мястото е тук но да ви кажа: ВНИМАВАЙТЕ С ТЕЗИ ДИЕТИ !!!
    Аз в стремежа си да отслабна и да съм харесвана (да знам глупаво е но чак сега го осъзнавам) се подлагах на драстични диети - почти глад .. резултат - по-малко от месец минус 5-6 кг .. последствие - вече трети мeceц нямам цикъл сега ходя по лекари и пия хапчета да ми дойде .. и все още не е .. -- адски съм притиснена за здравето си .. но трябваше по-рано да мисля..
    Не причинявайте на организма си този стрес сами ... последствията не са никак приятни !!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    кОпуваш си.. добре
    как може при положение, че си свалила 10 кг, да помисляш за дюнери и пици..
    Стига бе майна,от толкова време не съм яла дюнер, ми прияде ми се и си взех,с един дюнер няма да чака 5кг,душа го иска,то ограничения ограничения и то и на орг. му писна и той си иска нещо различно.

Цитирай Първоначално написано от ri41
    Момичета,опомнете се това е убийство!

suglasna sam az taka pih chai i malko prekalih i mi doide s 10 dena po-rano i sega me boli vsichko. Ne se ozorvaite otsega shte si povredite sistemata ;]

Супер фен Аватара на kindergarden
    абе мацки не се измъчвайте така..
    преди и аз се мъчех по какви ли не начини да сваля килограми ама си е зор
    ето защо реших да посетя диетолог и съм много доволна
    вече един месец съм на специална диета изработена от него специално за подрастващи организми
    планът е да свалям по 3 кг на месец и това се постига супер лесно
    яде се нормално,полезни неща и не се чувства глад изобщо
    така че отделете 20 минути да се консултирате с диетолог

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    абе мацки не се измъчвайте така..
    преди и аз се мъчех по какви ли не начини да сваля килограми ама си е зор
    ето защо реших да посетя диетолог и съм много доволна
    вече един месец съм на специална диета изработена от него специално за подрастващи организми
    планът е да свалям по 3 кг на месец и това се постига супер лесно
    яде се нормално,полезни неща и не се чувства глад изобщо
    така че отделете 20 минути да се консултирате с диетолог
    И колко струва една такава консултация с диетолог !?
    А и откъде си ?
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на kindergarden
    Първата консултация е 20 лева
    после може да ходиш на преглед на всеки месец и е 15 лева
    аз обаче съм ходила само на един такъв преглед и ми каза че няма нужда да ходя повече докато не минат другите 2 месеца за да ми даде нещо като поддържащо меню
    и от Плевен съм

Град
    Пловдив
    Аз бях ходила на диетолог(от Пловдив съм) и бях свалила онези 13кг за които съм ви говорила преди,и онзи ден попаднах на един приятел и като се заговорихме той ми каза че е свалил 30кг,като е ходил при същата диетоложка,при която аз бях.Даже ми прати снимки от преди и сега и има огромна разлика,бил е 120кг а сега е 90кг. Мисля пак да ида при диетоложката,да видя кво ще ми каже.А и между другото неговия режим е бил подобен на моя само,че с повече неща от мен.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    все съм по улиците за дрехи да ис копувам от у-ще по магазините и все огладнявам и все ям нещо набързо,я дюнер я пица иии направо вече не се понасям,че не мога да спазя една диета.
    думата „все„ означава многократно повтарящо се действие, а не „дояде ми се дюнер и си взех „ казвам ти го като съвет, но въобще не ми пука дали ще слабееш или не, дали ще ядеш пици и дюнери, или ще се тъпчеш с плодове.
    като си ходела на диетолог и ти е дал примерно меню, защо не започнеш отново да спазваш същото.. той няма да ти каже кой знае колко по различни неща.

titinkaa, ще може ли да споделиш как се казва въпросната диетоложка (освен, ако няма някакъв проблем).
    Цяло лято се ограничавах с ядененто и от 1 юли до 13 септември (тогава за последно се мерих) бях отслабнала с 13кг. Но в последните 5-6 дни прекалих с яденето и почнах пак да ям неща, които не трябва - баничка, джоб с всички всевъзможни салати и сосове, които както всички знаем са незадравословни и калорични, но от уте мисля да започна 90 дневната диета. Този път съм по - сериозна и по - амбицирана да я направя.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Аз днес съм на въглехидратен ден и нещо не върви никак добре.
    Ям като обезумяла,ест.според деня, но все пак .. че и сладичко си хапвам
    Е т'ва каква диета е??
    Но както съм чела - дори и да прегрешаваме, не трябва да спираме.
    Та продължавам, пък ще видим.
    Като се има и в предвид, че МЦ е мноого близо, всичко се "оправдава".

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    все съм по улиците за дрехи да ис копувам от у-ще по магазините и все огладнявам и все ям нещо набързо,я дюнер я пица иии направо вече не се понасям,че не мога да спазя една диета.
    думата „все„ означава многократно повтарящо се действие, а не „дояде ми се дюнер и си взех „ казвам ти го като съвет, но въобще не ми пука дали ще слабееш или не, дали ще ядеш пици и дюнери, или ще се тъпчеш с плодове.
    като си ходела на диетолог и ти е дал примерно меню, защо не започнеш отново да спазваш същото.. той няма да ти каже кой знае колко по различни неща.
    Не че на мен ми пука за твоето мнение за мен,но както и да е.Нали ти не ги ядеш дюнерите и пиците тогава няма смисъл на мен да ми казваш какво да ям,все пак аз си решавам дали ще рискувам да кача 1кг или не,нали после аз ще се трудя да си го свалям а не ти,така че...

добре дее мамка му, цял живот ли ще си играеш на качване и сваляне?
    и ще спазваш тъпи диети протеинови, плодови, 90 дневни и прочие.. това не е решение. просто трябва да се откажеш веднъж завинаги от някои неща и това е. аз също не ям боклуци и смея да кажа, че въпреки мн изкушенията запазвам едни кг без да прегрешавам. защото 10 пици ги изяждаш за 10 дни , ама 10 кила.. хм мнооого повече.

Град
    Пловдив
    ^Добре бе майна,все пак не ям всеки ден пица и дюнер,за да кача 10кг,един път да кажа че съм яла нещо калорично и все ще се намери някой да ме ядоса,че съм изяла еди кво си.Оф вече нз,чудя ви се как може всеки път в който някой прегреши веднага да му се хвърляте с упреците си...

Стига сте се "заяждали" де, момичета.

Град
    Пловдив
    anna93,диетоложката се казва д-р Нарцис Калчева намира се в Първа поликлиника.

Днеска бях толкова гладна Ядох пиле върху сол(малко бяло месо) и пържени картофки и половин пакет семки .Бахти как погълнах толкова храна .Остана пиле - за утре на обяд,а за вечеря каквото сготви майка ми .Възможно ли е с 90 дневната от 65кг да стана на 40-45?Аз където правих 5 дена 90 дневната и после няколко дни се тъпках и явно тялото ми е полудяло и изглежда съм качила 5 кг Дебелея много.На диетолог ме е срам Упражнения от 1 седмица не съм правила,защото имах много тестове и едвам намирах време за почивка,а сега няма начин в 10 часа да правя .Вие как успявахте да издържите когато например все много гладни,а след 1-2 часа може да ядете Аз явно съм безволева.В началото си казах-Постигам всичко,защо не и това да мога?!Ама това ми е адски,страшно много трудно.Ще почна да се храня часово,а не когато ми се яде.Ще почна отначало 90 дневната,но този път ще се надявам волята ми да е по-силна .Упражнения ще правя.За бога-как се свалят 25 кг

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ ами защо не се залъгваш с чайове? понеже са топли и създават усещане за ситост. пък може и някви силни ментови бонбони без захар?

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    ^ ами защо не се залъгваш с чайове? понеже са топли и създават усещане за ситост. пък може и някви силни ментови бонбони без захар?
    Мерси Сигурно ще пия повече чай дори и от англичаните

^Добре бе майна,все пак не ям всеки ден пица и дюнер,за да кача 10кг,един път да кажа че съм яла нещо калорично и все ще се намери някой да ме ядоса,че съм изяла еди кво си.Оф вече нз,чудя ви се как може всеки път в който някой прегреши веднага да му се хвърляте с упреците си...
    Не ти се карат, опитват се да ти обяснят ( на теб и на много други), че за да отслабнеш здравословно и дългосрочно, трябва да си промениш хранителният режим. Тоест, целта не е да се храниш по образец 2 месеца примерно и после да се върнеш на дюнери и торти, а постепенно да изключиш от менюто си подобни храни. Примерно заместваш дюнера със сандвич с пуешко филе, а тортата с шоколад. По този начин се постигат трайните резултати. В самата тема имаше няколко момичета, отслабнали с по 20 килограма за година точно по този начин, на които обаче никой не обърна внимание, защото се търсят резултати за една седмица. Е, не може.

Град
    Пловдив
    ^Знам,че го казва заради това,но един път да реша да си позволя нещо мазно и калорично иии се почва с упреците,то човек нищо да не споделя вече,всеки напада....

Супер фен Аватара на Me4encety
    Аз сега само да се възстановя от операцията,да започна да си ям всичко и нормално,и ще ям следното всеки ден,за да си задържа сваленото от сега.

Закуска-филия пълнозърнест хляб със сирене или кашкавал(ще ги редувам).
    Междинно-ябълка или някакъв друг плод
    Обяд-салата домати краставици,и като дойде време ще ги заменя със зеле.
    Следобед-или плод или зеленчук
    Вечеря-квото мама сготви,но ще отбягвам пърженото,панираното и мазното

Преди време с този режим бях свалила 13кг,като всеки ден ядях едно и също,само вечерята ми беше различна.
    titinka ще почна този режим твоя но се чудя ако ям за закуската ако променя от хляб на плод или активия закуска дали ще има същия ефект?
    иии ти през това време движеше ли се?аз тренирам лека атлетика всеки ден дали това ще ми е в помощ според теб?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си