- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 5
Някой ще прави ли Лунната утре?![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ами ако искаме да сме слаби, наистина трябва постоянен режим. Временни диети не помагат. Аз не спазвам кой знае каква диета, защото нямам нужда все още![]()
Обаче майка ми си е леко пълничка и внимавам. Сутринта ядох филийка, печена с кашкавал. На обяд - салатка, имаше и пиле, ма не ми се ядеее. Довечера сигурно ще хапна от пилето, примерно с доматче. :P
Хляб ям само сутрин по принцип. Сладко не обичам, слава богу. Аааа, и пийвам винце само. Мисля, че с подобен режим няма да надебелея![]()
Да , и аз това ще те посъветвам- чайовете са супер залъгалка.Първоначално написано от zoreto
Предпочитай зеления !
To infinity and beyond.
напълняла съм ужасно, ужаааасно много, не мога да се понасям. не съм се качвала на кантар, обаче като се погледна ми става лошо, не да съм качила сланинки, а просто на широчина се виждам нещо такова като годзила, брат. а тъй като трябва да ми идва менструацията НЕ спирам да ям, буквално, баси ще се самогръмна. Миналата година изкарах 2 седмици на кисело мляко и от 59 станах 54, от тогава си ги поддържам, като ту съм 53, ту 55но не е фатално, обаче сега имам чувството, че съм минала 55 отдавна и се плаша .. а на моите 1.57 личи всеки килограм..
Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..
Ми нз ако замениш хляба дали ще свалиш,все пак аз ям пълнозънест вътре е със семки и ядки и все пак има фибри, които са полезни,така че по-добре яж хляб имаш право на ден до 3 филийки не повече,поне 1 яж за закуска и после не яж за деня повече.Иначе аз като бях на тоя режим не съм спортувала нищо смао разходки и движение.Първоначално написано от Me4encety
^^ не заменяй хляба, закуската ти трябва да е обилна, за да се чувстваш добре през целия ден, ако хапнеш 1 мляко, или 1 плод ще си като парцал, казвам го от личен опит. Хапни си към 8 сандвич, към 10 плод и ще си ок. ЗАкуската е най- важното, разберете, ако щете не яще през останалата част на деня, но закусвайте!
Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..
здравейте и аз мисля да се присъединя към вас
искам да сваля едно 5кг и ще ви помоля да ми предложите някоя не много сложна за спазване диета
пробвах със здравословно хранене и повече движение, но в училище като огладнея и си казвам айде сега един бейкролс повече нищо няма да ям..после в къщи една бисквитка нищо няма да ми стане ии г/д не се получава :/ предложете ми някоя, аз потърсих в интернет, но все пак реших да попитам и тук
Момичета, здравосоловния сандвич в кой ден да го вмъкна !?
А именно: Пълнозърнест хляб + пушено пуешко месо + сирене + домат.
Става въпрос за 90 дневната диета.
Ясно е, че щом има сирене, юе е в белтъчния, но ако сиренето го махна и го заменя с краставица ??![]()
Big or small, lies are lies!
Дори да го замениш с краставица пак е Белтъчен,защото има месо.Първоначално написано от vagarious
Оуу да, вярно.![]()
Въобще не се усетих, хах.
Big or small, lies are lies!
така, от утре започвам http://tq-jenata.com/index.php?optio...ieta&Itemid=12 защото не изглежда трудна пък и пише че се свалят 3-4 килограма колкото и искам. ако не се получи ще я направя 2 седмици. просто разгледах много диети и всички са прекалено сложни и неизпълними, тъй като у нас не си готвя аз. пожелайте ми късмет и стискайте палци да не се откажа на втория ден
За първия ден по-добре замени Активията с нормално кисело мляко.Първоначално написано от Kallyn4eto
За втория вместо сухари мисля, че е по-добре пълнозърнест хляб.
Третия-доколктоо знам смесването на плодове не е полезно, а солетите е много по-добре да ги замениш със сандвич с пълнозърнест хляб, пуешко филе и домат, както някой по-горе беше писал за него, хем ще сте засити повече
Естествено, може да си я спазваш както си пише там, просто ти казвам как споредн мен ще е по-добре.![]()
мерси! аз също като се замисля така ще е по добре.Първоначално написано от MissNothing
![]()
моля
същото се отнася и за дните, в които се повтарят тези продукти..
![]()
Сбърках ли като изядох 2 филии с топено сирене(пълнозърнести са филиите) за обяд?За вечеря да ям само 1 топено сирене без филия ли?Направо искам да умра ;( Толкова съм дебела,че никога няма да отслабна.С 90 дневната диета ако отслабна 15 кг ще имам още 5 ;( Дали ще успея?Утре става ли ориз със зеленчуци?
Много бързо се уморявам като правя упражненията,а аз ги правя 2 пъти в седмицата и мисля,че не е нормално вече сигурно за 10 път ще ги правя,а още се задъхвам.Много ми е трудно =( Направо съм се отчаяла.
^нещо се обсебваш. И точно защото ядеш малко нямаш енергия за спорт. Не е необходимо да се ограничаваш толкова, но трябва да имаш търпение!!!
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Сигурна ли си, че ще успееш да се заситиш с това топено сирене?!Първоначално написано от ClemencePoesy
По-добре си направи един омлет или хапни кисело мляко или пък някаква салата. Прекалено много се вманиачаваш и аз бях като тебе...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
чувството, че си на диета те вкарва в някакви мисли и депресия, защо не си направиш режим, без сладко, хляб, тестяни неща, газирано, мазно, аз така направих, без да съм се ограничавала в количеството храна, ядях си готвени неща/не пържени/, кашкавал, салатки, сладко не обичам, но всеки ден почти ядях медПървоначално написано от ClemencePoesy
месо си ядях, по две филийки пълнозърнест хляб всеки ден, ядях когато си огляднея/като се има в предвид, че бях пълничка и бях по-лакома, хапвах си добре/ по всяко време, имам в предвид по време на режима, бях 63 кг
и станах 45 за 6 месеца, по 3 кг на месец, без никакъв глад, но карах си колело лятото по час, час им половина и тва беше, разбирам те много добре, и аз съм я пробвала тая диета, но не ми понесе, сега съм качила кг, защото прекалявах доста от пролетта чак до есента, но пак не съм си върнала всички кг и пак ще си сваля до 45, много дълго стана
![]()
Искам да съм на диета,защото поне знам,че 100% се отслабва.Не ми пречи да я зпазвам,а това да избирам храна.От омлета ми става лошо,а с 1 яйце няма да стане :Д .Кисело мляко не обичам.Аз съм много капризна към храната и това ми е проблема.Месо може ли да ям?Не е ли по-добре в 1 ден да е \"от един вид\"....Става ли сирене на микровълнова???
Защо не пишете вече ?? От 3 дена съм на 90 дневната и още не съм мръднала и грамЕто менюто.Ако може кажете грешките ми:
Белтъчен:
Закуска - Проспана
Обяд - Пилешко бутче
Вечеря - 2 кюфтета и салата
После след вечеря няколко часа след нея изядох 1 ябълка
Варива:
Закуска - ябълка
Обяд - боб
Вечеря - варени картофи без нищо и салата
Въглехидратен:
Закуска - проспана
Обяд:Течен шоколад (3-4 лъжички-аз поначало съм маниачка и ми беше много трудно без шоколад 2 дена) и после салата.
Вечеря - предполага се спагети с доматен сос,з няма да ям каймата
Ядеш страшно грешно !
Не пропускай закуските , не вечеряй толкова много .
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
![]()
Аз закуската няма как да не я пропусна,освен ако не стана по-рано.На вечеря маи наистина трябва по-малко,ама майка ми готви тогава а на обяд ям каквото има.Още не е късно.Утре е плодов-този ще направя както трябва поне
.Искам да я спазвам стриктно,защото наистина имам нужда
.Тука ще пиша меню предварително и ако го "одобрите" ще кажа на майка ми да готви вечерта за другия ден това и така на обяд ще ям повече от вечеря. =)
Е ти к'во искаш?!За 3 дена да смъкнеш килограм ли?!Е почти невъзможно е с твоя режим на хранене
1.Закуската е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!!!Тя е най-важното нещо в 90 дневната диета.
2.Не казваш,какво количество вода пиеш.Дали пиеш други неща?!
3.Течен шоколад?!Яж натурален и то по едно редче след вечеря.Не,че не може и за обяд да ядеш сладно,но е за предпочитане сладкото да е за вечеря,а спагетите (както е в твоя случай) да са за обяд.
4.Щом има кайма значи не са режимниНай-малкото,защото самите спагети попиват много от другите съставки.
5.Всеки ден трябва да ядеш по едно и също време,а не когато ти падне.
6.Никакви течности 20-30 минути преди и след ядене.По време на ядене също!
7.Изключително грешно е да се теглиш всеки денТака никога няма да забележиш разликата
![]()