.
Отговор в тема
Страница 14 от 24 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 593
    Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от ClemencePoesy
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    ^ ами защо не се залъгваш с чайове? понеже са топли и създават усещане за ситост. пък може и някви силни ментови бонбони без захар?
    Мерси Сигурно ще пия повече чай дори и от англичаните
    aми аз постоянно се наливам с чай поне по 3-4 големи чаши (300+ мл)

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Някой ще прави ли Лунната утре?
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Ами ако искаме да сме слаби, наистина трябва постоянен режим. Временни диети не помагат. Аз не спазвам кой знае каква диета, защото нямам нужда все още
    Обаче майка ми си е леко пълничка и внимавам. Сутринта ядох филийка, печена с кашкавал. На обяд - салатка, имаше и пиле, ма не ми се ядеее. Довечера сигурно ще хапна от пилето, примерно с доматче. :P
    Хляб ям само сутрин по принцип. Сладко не обичам, слава богу. Аааа, и пийвам винце само. Мисля, че с подобен режим няма да надебелея

Мега фен Аватара на Infinity
    ^ ами защо не се залъгваш с чайове? понеже са топли и създават усещане за ситост. пък може и някви силни ментови бонбони без захар?
    Мерси Сигурно ще пия повече чай дори и от англичаните
    aми аз постоянно се наливам с чай поне по 3-4 големи чаши (300+ мл)
    Да , и аз това ще те посъветвам- чайовете са супер залъгалка.
    Предпочитай зеления !
    To infinity and beyond.

напълняла съм ужасно, ужаааасно много, не мога да се понасям. не съм се качвала на кантар, обаче като се погледна ми става лошо, не да съм качила сланинки, а просто на широчина се виждам нещо такова като годзила, брат. а тъй като трябва да ми идва менструацията НЕ спирам да ям, буквално, баси ще се самогръмна. Миналата година изкарах 2 седмици на кисело мляко и от 59 станах 54, от тогава си ги поддържам, като ту съм 53, ту 55 но не е фатално, обаче сега имам чувството, че съм минала 55 отдавна и се плаша .. а на моите 1.57 личи всеки килограм..
    Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Аз сега само да се възстановя от операцията,да започна да си ям всичко и нормално,и ще ям следното всеки ден,за да си задържа сваленото от сега.

Закуска-филия пълнозърнест хляб със сирене или кашкавал(ще ги редувам).
    Междинно-ябълка или някакъв друг плод
    Обяд-салата домати краставици,и като дойде време ще ги заменя със зеле.
    Следобед-или плод или зеленчук
    Вечеря-квото мама сготви,но ще отбягвам пърженото,панираното и мазното

Преди време с този режим бях свалила 13кг,като всеки ден ядях едно и също,само вечерята ми беше различна.
    titinka ще почна този режим твоя но се чудя ако ям за закуската ако променя от хляб на плод или активия закуска дали ще има същия ефект?
    иии ти през това време движеше ли се?аз тренирам лека атлетика всеки ден дали това ще ми е в помощ според теб?
    Ми нз ако замениш хляба дали ще свалиш,все пак аз ям пълнозънест вътре е със семки и ядки и все пак има фибри, които са полезни,така че по-добре яж хляб имаш право на ден до 3 филийки не повече,поне 1 яж за закуска и после не яж за деня повече.Иначе аз като бях на тоя режим не съм спортувала нищо смао разходки и движение.

^^ не заменяй хляба, закуската ти трябва да е обилна, за да се чувстваш добре през целия ден, ако хапнеш 1 мляко, или 1 плод ще си като парцал, казвам го от личен опит. Хапни си към 8 сандвич, към 10 плод и ще си ок. ЗАкуската е най- важното, разберете, ако щете не яще през останалата част на деня, но закусвайте!
    Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..

здравейте и аз мисля да се присъединя към вас
    искам да сваля едно 5кг и ще ви помоля да ми предложите някоя не много сложна за спазване диета
    пробвах със здравословно хранене и повече движение, но в училище като огладнея и си казвам айде сега един бейкролс повече нищо няма да ям..после в къщи една бисквитка нищо няма да ми стане ии г/д не се получава :/ предложете ми някоя, аз потърсих в интернет, но все пак реших да попитам и тук

Мега фен Аватара на vagarious
    Момичета, здравосоловния сандвич в кой ден да го вмъкна !?
    А именно: Пълнозърнест хляб + пушено пуешко месо + сирене + домат.
    Става въпрос за 90 дневната диета.
    Ясно е, че щом има сирене, юе е в белтъчния, но ако сиренето го махна и го заменя с краставица ??
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Момичета, здравосоловния сандвич в кой ден да го вмъкна !?
    А именно: Пълнозърнест хляб + пушено пуешко месо + сирене + домат.
    Става въпрос за 90 дневната диета.
    Ясно е, че щом има сирене, юе е в белтъчния, но ако сиренето го махна и го заменя с краставица ??
    Дори да го замениш с краставица пак е Белтъчен,защото има месо.

Мега фен Аватара на vagarious
    Оуу да, вярно.
    Въобще не се усетих, хах.
    Big or small, lies are lies!

така, от утре започвам http://tq-jenata.com/index.php?optio...ieta&Itemid=12 защото не изглежда трудна пък и пише че се свалят 3-4 килограма колкото и искам. ако не се получи ще я направя 2 седмици. просто разгледах много диети и всички са прекалено сложни и неизпълними, тъй като у нас не си готвя аз. пожелайте ми късмет и стискайте палци да не се откажа на втория ден

Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    така, от утре започвам http://tq-jenata.com/index.php?optio...ieta&Itemid=12 защото не изглежда трудна пък и пише че се свалят 3-4 килограма колкото и искам. ако не се получи ще я направя 2 седмици. просто разгледах много диети и всички са прекалено сложни и неизпълними, тъй като у нас не си готвя аз. пожелайте ми късмет и стискайте палци да не се откажа на втория ден
    За първия ден по-добре замени Активията с нормално кисело мляко.
    За втория вместо сухари мисля, че е по-добре пълнозърнест хляб.
    Третия-доколктоо знам смесването на плодове не е полезно, а солетите е много по-добре да ги замениш със сандвич с пълнозърнест хляб, пуешко филе и домат, както някой по-горе беше писал за него, хем ще сте засити повече

Естествено, може да си я спазваш както си пише там, просто ти казвам как споредн мен ще е по-добре.

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    За първия ден по-добре замени Активията с нормално кисело мляко.
    За втория вместо сухари мисля, че е по-добре пълнозърнест хляб.
    Третия-доколктоо знам смесването на плодове не е полезно, а солетите е много по-добре да ги замениш със сандвич с пълнозърнест хляб, пуешко филе и домат, както някой по-горе беше писал за него, хем ще сте засити повече

Естествено, може да си я спазваш както си пише там, просто ти казвам как споредн мен ще е по-добре.
    мерси! аз също като се замисля така ще е по добре.

моля
    същото се отнася и за дните, в които се повтарят тези продукти..

Сбърках ли като изядох 2 филии с топено сирене(пълнозърнести са филиите) за обяд?За вечеря да ям само 1 топено сирене без филия ли?Направо искам да умра ;( Толкова съм дебела,че никога няма да отслабна.С 90 дневната диета ако отслабна 15 кг ще имам още 5 ;( Дали ще успея?Утре става ли ориз със зеленчуци?
    Много бързо се уморявам като правя упражненията,а аз ги правя 2 пъти в седмицата и мисля,че не е нормално вече сигурно за 10 път ще ги правя,а още се задъхвам.Много ми е трудно =( Направо съм се отчаяла.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    ^нещо се обсебваш. И точно защото ядеш малко нямаш енергия за спорт. Не е необходимо да се ограничаваш толкова, но трябва да имаш търпение!!!
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Сбърках ли като изядох 2 филии с топено сирене(пълнозърнести са филиите) за обяд?За вечеря да ям само 1 топено сирене без филия ли?Направо искам да умра ;( Толкова съм дебела,че никога няма да отслабна.С 90 дневната диета ако отслабна 15 кг ще имам още 5 ;( Дали ще успея?Утре става ли ориз със зеленчуци?
    Много бързо се уморявам като правя упражненията,а аз ги правя 2 пъти в седмицата и мисля,че не е нормално вече сигурно за 10 път ще ги правя,а още се задъхвам.Много ми е трудно =( Направо съм се отчаяла.
    Сигурна ли си, че ще успееш да се заситиш с това топено сирене?!
    По-добре си направи един омлет или хапни кисело мляко или пък някаква салата. Прекалено много се вманиачаваш и аз бях като тебе...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

чувството, че си на диета те вкарва в някакви мисли и депресия, защо не си направиш режим, без сладко, хляб, тестяни неща, газирано, мазно, аз така направих, без да съм се ограничавала в количеството храна, ядях си готвени неща/не пържени/, кашкавал, салатки, сладко не обичам, но всеки ден почти ядях мед месо си ядях, по две филийки пълнозърнест хляб всеки ден, ядях когато си огляднея/като се има в предвид, че бях пълничка и бях по-лакома, хапвах си добре/ по всяко време, имам в предвид по време на режима, бях 63 кг и станах 45 за 6 месеца, по 3 кг на месец, без никакъв глад, но карах си колело лятото по час, час им половина и тва беше, разбирам те много добре, и аз съм я пробвала тая диета, но не ми понесе, сега съм качила кг, защото прекалявах доста от пролетта чак до есента, но пак не съм си върнала всички кг и пак ще си сваля до 45, много дълго стана

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    anna93,диетоложката се казва д-р Нарцис Калчева намира се в Първа поликлиника.
    Мерси много.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Искам да съм на диета,защото поне знам,че 100% се отслабва.Не ми пречи да я зпазвам,а това да избирам храна.От омлета ми става лошо,а с 1 яйце няма да стане :Д .Кисело мляко не обичам.Аз съм много капризна към храната и това ми е проблема.Месо може ли да ям?Не е ли по-добре в 1 ден да е \"от един вид\"....Става ли сирене на микровълнова???

Защо не пишете вече ?? От 3 дена съм на 90 дневната и още не съм мръднала и грам Ето менюто.Ако може кажете грешките ми:
    Белтъчен:
    Закуска - Проспана
    Обяд - Пилешко бутче
    Вечеря - 2 кюфтета и салата
    После след вечеря няколко часа след нея изядох 1 ябълка
    Варива:
    Закуска - ябълка
    Обяд - боб
    Вечеря - варени картофи без нищо и салата
    Въглехидратен:
    Закуска - проспана
    Обяд:Течен шоколад (3-4 лъжички-аз поначало съм маниачка и ми беше много трудно без шоколад 2 дена) и после салата.
    Вечеря - предполага се спагети с доматен сос,з няма да ям каймата

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Ядеш страшно грешно !
    Не пропускай закуските , не вечеряй толкова много .
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Аз закуската няма как да не я пропусна,освен ако не стана по-рано.На вечеря маи наистина трябва по-малко,ама майка ми готви тогава а на обяд ям каквото има.Още не е късно.Утре е плодов-този ще направя както трябва поне .Искам да я спазвам стриктно,защото наистина имам нужда .Тука ще пиша меню предварително и ако го "одобрите" ще кажа на майка ми да готви вечерта за другия ден това и така на обяд ще ям повече от вечеря. =)

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Е ти к'во искаш?!За 3 дена да смъкнеш килограм ли?!Е почти невъзможно е с твоя режим на хранене
    1.Закуската е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!!!Тя е най-важното нещо в 90 дневната диета.
    2.Не казваш,какво количество вода пиеш.Дали пиеш други неща?!
    3.Течен шоколад?! Яж натурален и то по едно редче след вечеря.Не,че не може и за обяд да ядеш сладно,но е за предпочитане сладкото да е за вечеря,а спагетите (както е в твоя случай) да са за обяд.
    4.Щом има кайма значи не са режимни Най-малкото,защото самите спагети попиват много от другите съставки.
    5.Всеки ден трябва да ядеш по едно и също време,а не когато ти падне.
    6.Никакви течности 20-30 минути преди и след ядене.По време на ядене също!
    7.Изключително грешно е да се теглиш всеки ден Така никога няма да забележиш разликата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си