.
Отговор в тема
Страница 15 от 24 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 593
    абе кви са тия глупости и плямпаници тука "яж един ред шоколад след за вечеря" след като е на 90 дневната не може да закусва нищо друго освен плод, тогава нека си хапне сладко по обяд, за да може през деня да го изразходи като енергия, иначе ако си хапва вечер шоколдчета няма да отслабне никога, освен това един ред е много, 1 мах 2 парченца,

Супер фен Аватара на katericArofl
    абе глупост не мн.. изобщо не е макс, ама макс 100 калории да е..
    ако е и черен ще е супер.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    абе кви са тия глупости и плямпаници тука "яж един ред шоколад след за вечеря" след като е на 90 дневната не може да закусва нищо друго освен плод, тогава нека си хапне сладко по обяд, за да може през деня да го изразходи като енергия, иначе ако си хапва вечер шоколдчета няма да отслабне никога, освен това един ред е много, 1 мах 2 парченца,
    Ти плямпаш глупости
    Черния шоколад се яде след вечеря,защото той спомага за разграждането на хранителните вещества,т.е. един вид се използва като начин за забързване на метаболизма!!!А и кое му е многото на 1 редче шоколад?!Това са 3 квадратчета ...
    Освен това по твоята логика вечер не трябва да си яде и спагетите,които имат повече калории от ред шоколад,защото няма да може да ги изразходи ...
    Май хич не си наясно с тия неща ...

ама като не съм наясно, що не почнеш да нагъваш вечер теста и слкадко да те видим пхх шоколада вечер забързвал метаболизма, не бях чувала по-голям абсурд, заклевам се!

Град
    Ти мааай не си наясно с 90 дневната диета?!При нея редчето натурален шоколад е ЗАДЪЖЛИТЕЛЕН след вечеря във въглехидратен ден!!!
    А и къде ме видя да казвам,че трябва да "нагъва" сладко и тесто?!

чела съм не веднъж указанията на 90 дневната и все пак шоколад след вечеря звучи безумно, за човек на диета, хората които познавам и са свалили с тая диета кг, във въглехидратния ден си хапваха диетични бисквити и никакво сладко, за да има ефект все пак, но вие си решавате

ri41 изказваш се супер неподготвена. От личен опит казвам, че 3oPuTy е абсолютно права. Дните се правят последователно, във въглехидратния ден аз ядях макарони със захар за обяд и по 1 цял черен шоколад за вечеря. Резултат- за 2 седмици- 6 килограма. Не се изказвайте неподготвени.
    Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..

Цитирай Първоначално написано от tonittaaaa
    ri41 изказваш се супер неподготвена. От личен опит казвам, че 3oPuTy е абсолютно права. Дните се правят последователно, във въглехидратния ден аз ядях макарони със захар за обяд и по 1 цял черен шоколад за вечеря. Резултат- за 2 седмици- 6 килограма. Не се изказвайте неподготвени.
    тъй като момичето по-нагоре попита защо не сваля кг, за това го казах, да избягва сладкото още повече вечер, не виждам как съм се изказала неподготвена

момичето не сваля, защото и е 3 ден ..

Мерси на всички =).Ами аз казах,защо ям повече на вечеря,но ще се опитам да се поправя.Спадетите тогава ще ги ям без сос.Утре ще ям ябълки,а за Белтъчния ден ще постна меню и ако го одбрите ще кажа на майка ми да го сготви на предишната вечер,че да мога да ям повече на обяд.Пия само водя и много рядко чай.По 1 литър някъде.Не се тегля всеки ден.Просто днеска реших да видя колко съм.Прави сте,че е още 3 ден.Та тя е 90 дена!!!Ядох течен шокола,защото няма друго сладко,а пък аз ако не ям сега,то сигурно утре ще оплескам диетата за 1 лъжичка.Поначало аз ям мнооогоо шоколад,то и затова ся се чудя как да отслабна

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Пий повече вода, 1.5 литра минимум!
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Голям фен Аватара на mokka
    ClemencePoesy не се отчайвай, трябва ти постоянство. Първите дни от диетата, може и седмици, организмът се пречиства отвътре и чак след това започваш да сваляш. Аз примерно седмица и нещо не мръднах и килограм, след това започнах да свалям. Така че не се стряскай че не сваляш, особено с 90 дневната с която трябва най-вече ПОСТОЯНСТВО.

Супер фен Аватара на zoreto
    аз със 90 дневната още 3-4 ден бях -2 кг,ама то е щот мн лесно свалям,както казаха по горе не очаквай чудо веднага

Град
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    момичето не сваля, защото и е 3 ден ..
    При всеки е различно
    Аз имах да свалям 7 кг. и на 3-я ден вече бях на -1,500кг.
    Просто всичко си е до организъм

да знам, че при всеки е различно..
    казах го заради изказването, че сладкото вечер е причината да не е свалила..

За белтъчения ми ден:
    Закуска : Ябълка
    Обяд : Пилешка пържола със салата зеле
    Вечеря : Половин пържола и салата зеле

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Закуската ти е твърде оскъдна, другото е ок, ако не спортуваш.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Цитирай Първоначално написано от FlowerPower
    Закуската ти е твърде оскъдна, другото е ок, ако не спортуваш.
    Колко повече да ям за закуска ???Днеска на обяд едвам изядох една ябълка(те са много големи) и чак 7 часа бях гладна.Аз ям към 12:00 и вечерям към 6:30 - 7:00.
    Ами 2 пъти в седмицата по 45 мин и 2 пъти по 75 мин.От второто понякога и 1 път.

Повече от фен
    Държа да ви се оплача, че вече шести ден съм на диета и съм свалила само килограм и половина.
    Ям сутрин една ябълка или една круша, до 7 часа нищо друго, след което две ябълки, тиква, моркови или някакви други зеленчуци.
    Пия много вода и се движа.
    Ама.... !!
    Какво още мога да направя?

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от holypotatoes
    Държа да ви се оплача, че вече шести ден съм на диета и съм свалила само килограм и половина.
    Ям сутрин една ябълка или една круша, до 7 часа нищо друго, след което две ябълки, тиква, моркови или някакви други зеленчуци.
    Ама.... !!
    тва е гладуване, не диета
    и само килограм и половина за 6 дена, омг, колко сте звеееерски тъпи

Щом се сваля за 90 дена 15-20 килограма,знчи се сваля около 5-7 килограма на месец.Аз мисля,че първите 2 седмици организма се настройва и не сваля много,но после се отслабва повече.Аз как се отчаях на 3-тия ден ама сега със нова сила започвам 2 кръг

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Jaune
    Ама.... !!

То по начина на говорене си личи кой е ' звеееерски тъп'.
    През лятото за седмица и половина свалих 5 кила по същата система, така че трай там.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Jaune
    Ама.... !!

То по начина на говорене си личи кой е ' звеееерски тъп'.
    През лятото за седмица и половина свалих 5 кила по същата система, така че трай там.
    пф, ми прецаквай си организма и се радвай там ;д

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    мхмм.. аз моя точно така го прецаках

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ас се отказах от диетите за сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си