.
Отговор в тема
Страница 16 от 24 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 593
    Претеглих се - 62 кг .Имах 1 прегрешение на плодовия ден ,но продължих.Сега ще ям бобена салта,защото майка ми пак беше забравила да сготви и от магазина си купих салата За дена - 3 кг

Мега фен Аватара на vagarious
    Включвам се и аз.
    Днес ми е 1ви ден от 90 дневната и за сега всичко е ок.
    Малко избързах с обяда - подраних с 1 час, но това ще го компенсирам някак.
    Трудно ми е, но знам, че мога.
    Миналата година изкарах 6 дена и по дрехите ми си личеше някакъв резултат - малко, но все пак си личеше.
    А и се чувствах добре.
    Така, че няма да се отказвам ТОЗИ ПЪТ и ще видим.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на Me4encety
    аммм наречете ме тъпаа,но за 90 дневната не схванах идеята дните редуват ли се? смисъл,че 1,2,3 и 4 или как?и този ден на вода след него кой ден да започна?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    аммм наречете ме тъпаа,но за 90 дневната не схванах идеята дните редуват ли се? смисъл,че 1,2,3 и 4 или как?и този ден на вода след него кой ден да започна?

Дните се карат подред:
    1 - белтъчен
    2 - бобови храни и варива
    3 - въглехидрати
    4 - плодов
    5 -белтъчен
    6 - бобови храни и варива
    .... ии т.н.повтаряш си ги.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    меченцету , денят за вода е 29тия ден и след него си се редуват както обикновенно, като се започна с белтъчния..

абе да ви питам останалите-кога започнахте да забелязвате резултатите си с 90-дневната-след седмица, след месец ?
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

SummerDream

Преди 2 седмици карах 90 дневната но нали съм без воля.. и успях само 1 седмица и за 1 седмица имаше резултат .. няколко кила по надоло и от обиколката.. От утре я почвам пак обаче с воля..
    ла-ла-ла

Повече от фен
    Осми ден - 52 кила

Супер фен Аватара на Me4encety
    аммм за обяд на белтъчения ден става ли месо и картофи на фурна?

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    аммм за обяд на белтъчения ден става ли месо и картофи на фурна?
    Картофите са за бобовия ден.
    В интернет пише кое за кой ден е.
    Как така си го пропуснала, а диета правиш ?!

ох и аз почвам целта ми е да сваля 7кг 171см съм висока и теж 59 кг таа през ден скачам на въже по 20мин въртя обръч по 20мин и зд 250коремни преси обаче като се тъпча не се получава заради тва започвам не като диета ами като хранене спрямо лунните фази :
    на лунна фаза вода и чай
    1ви ден:плодови сокове и пюрета
    2ри ден :плодове
    3ти ден:соево мляко (тъй като не ям животински продукти)
    4ти ден:зеленчуци без картофи
    5ден:ориз/овесени ядки/варени картофи
    6ти ден:плодове
    и пак лунна фаза :вода и чай ще пиша резултати през 3 дена някъде
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

Искам да ви кажа, че съм голяма патка!!!
    Онзи ден започнах много добре с 90 дневната, но всичко отиде на майната си.
    Просто нямам граници.
    Какво става с мен и откъде дойде този постоянен апетит - заклевам се, не знам.
    Може би, защото през последната година и половина постоянно съм се ограничавала и сега всичко ми се връща.
    Не знам, не знам.
    Но одеве измислих нещо - ще си направя на текстов документ кога, какво и по колко да ям и ще го спазвам.След като съм направила същото, но с маските за коса и ги спазвам по указание за кой ли път - значи и това мога!!!
    Заемам се и силно се надявам след няколко дена, седмици да се похваля с някое свалено кило.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз преядох тука трите почивни дни. И за това утре ще се самонакажа. И до края на седмицата без никакво сладко. Таа .. това от мен.
    Не , че съм качила кг , просто ми е гузно като ям повече.

Имам идеи-одобрявате ли ги На обяд на белтъчения ден може ли пържола на скара?.През денят за варива става ли ориз със зеленчуци??По време на въглехидратния ден може ли полуготови спагети?Може ли да се пие 100% сок(за диабетици е-майка ми го взе,защото беше заедно с още 2-на промоция и каза,че ако има захар диабетиците ще ги осъдет ).Ами студен чай?За вечеря ако ям различно по-малък резултат ли ще има?Ами ако пия вода по-голям ли?Нали е по-добре ябълка вместо банан за закуска.През плодовия ден става ли да ям например за цял ден 2 банана и 1 ябълка примерно или да м само ябълки,понеже нали имало много въглехидрати банана?Може ли да ми дадето още от онези съвети-примерно,че не трябва 20 минути преди и след ядене да пия

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от ClemencePoesy
    Имам идеи-одобрявате ли ги На обяд на белтъчения ден може ли пържола на скара?.През денят за варива става ли ориз със зеленчуци??По време на въглехидратния ден може ли полуготови спагети?Може ли да се пие 100% сок(за диабетици е-майка ми го взе,защото беше заедно с още 2-на промоция и каза,че ако има захар диабетиците ще ги осъдет ).Ами студен чай?За вечеря ако ям различно по-малък резултат ли ще има?Ами ако пия вода по-голям ли?Нали е по-добре ябълка вместо банан за закуска.През плодовия ден става ли да ям например за цял ден 2 банана и 1 ябълка примерно или да м само ябълки,понеже нали имало много въглехидрати банана?Може ли да ми дадето още от онези съвети-примерно,че не трябва 20 минути преди и след ядене да пия
    Ами аз във въглехидратния обядвам полуготови спагети с доматен сос ( салса) Иначе ако пиеш повече вода, опр. резултатът ще бъде по - голям) За ябълката да по добре е , но дали те засища е отделен въпрос.. През плодовия ден може да съчетаваш плодовете както си решиш .. ами до колкото знам по време на и 20 мин след не трябва да се пие вода .. Не успях да ти отг. на всички въпроси,защото не съм наясно 100% .. наддявам се да съм ти била отполза.. А колкото до съфоромничките,ако някъде бъркам - поправете ме
    ла-ла-ла

Повече от фен
    и аз почнах уж режима на Лидия Ковачева -... но освен нтия 800 грама плодове си хапвам 1 кафена чашка мед с орехи и моооооже би 1 пакет солети.. как мислите ще мога ли за 1 месец да махна 5 -7 кг...

тежа 56, висока съм 170

и колко средно коремни трябва да правя на ден ?!
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Nadunda
    и аз почнах уж режима на Лидия Ковачева -... но освен нтия 800 грама плодове си хапвам 1 кафена чашка мед с орехи и моооооже би 1 пакет солети.. как мислите ще мога ли за 1 месец да махна 5 -7 кг...

тежа 56, висока съм 170

и колко средно коремни трябва да правя на ден ?!
    Един пр я спазваше 20 дни стриктно и свали 10кг

Цитирай Първоначално написано от eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от ClemencePoesy
    Ами аз във въглехидратния обядвам полуготови спагети с доматен сос ( салса) Иначе ако пиеш повече вода, опр. резултатът ще бъде по - голям) За ябълката да по добре е , но дали те засища е отделен въпрос.. През плодовия ден може да съчетаваш плодовете както си решиш .. ами до колкото знам по време на и 20 мин след не трябва да се пие вода .. Не успях да ти отг. на всички въпроси,защото не съм наясно 100% .. наддявам се да съм ти била отполза.. А колкото до съфоромничките,ако някъде бъркам - поправете ме
    Мерси =).Ами ти колко кг си отслабнала от диетата?Аз -3 на 8 ден,а пък всеки ден имах прегрешения.Днеска нямах.На обяд - пържола,а за вечеря сирене по шопски и после пих зелен чай,а общо съм изпила сгурна по-малко от 1 литър...просто не мога да пия повече Купувам си вода и сигурно цял ден я пия и не ми се пие изобщо.Вечерта пия зелен чай(всяка вечер) ама то сигурно е 500ml свс 250
    А каква е тази диета на Ковачева??За първи път го/я чувам

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Диетата на Ковачева е само на чай и плодове,като закусваш чай и след 2 часа плод,след още 2ч. чай и така редуваш цял ден.Плодовете за деня не трябва да са повече от 800 гр.Спазваш я колко дена искаш,но после още толкова дни правиш захранване.В нета прочети за него подробно.

това не се ли води млечебно гладуване?

Супер фен Аватара на katericArofl
    нещо това плодове и чай не ми звучи най-полезно, ноо няма да я правя а з

Мега фен Аватара на Infinity
    Нарича се лечебно гладуване , а след това правилното захранване е задължително !!
    Целта е пречистване , а при наистина изрядно захранване има полезен ефект за организма.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на katericArofl
    да, то е ясно ама не би ли трябвало да е само 1-2 дена месечно или нещо такова за да е пречистващо, а не 20 дена да е диета..

Вие сте луди да карате на чай и плодове...все искате да става бързо, после ревете, че е краткотрайно.
    Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..

Мега фен Аватара на Infinity
    Мм , аз не смятам , че за ден-два ще се пречистиш и пак повтарям , че режима се спазва основно с цел пречистване , а пък вече , ако някой цели да отслабва с него основно , то това си е негова грешка.
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си