- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 5
искам да попитам един лекооо тъп въпрос .. тъй като няма кой да попитам в моето обкръжение ,а и знам че давате добри съвети .. : )
значи храня се нормално ,,
за нормално го водя както при повечето познати ..
закуска: някоя филиика със лютеница/сладко или каквото се намери ..
обяд:готвено със 1 филия хляб + сирене
и за вечеря също .. + сирене
мога да си позволя понякога вафла или баничка / особено когато съм в цикъл / таа да минем към въпроса:
от няколко дни си попиивам така алкохол от всякакъв вид .. / и съм в МЦ/ подува ми се стомаха , но не мога да разбера от какво от всичко ?
от цикъла ,, от храненето ,, от алкохола ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ако ядеш 800гр плодове на ден, няма начин да не отслабнеш и то много. За мен няма смисъл да гладуваш, примерно, 20 дена и после 20 дена да се "захранваш", вместо 40 дена да ядеш с ограничения, нормално и пълноценно - по този начин пак ще отслабнеш, може би по-малко, но трайно.Първоначално написано от Infinity
20 дена само вода , чай , 800 гр. плодове и след това 20 дена захранване ... може би за един напълно развит организъм е полезнo и ще подейства пречистващо , но за подрастващи е изключително вредно . Сега организмът има нужда от всичко , не трябва да бъде подлаган на такива шокове . Правете си експериментите , карайте на чай и половин килограм плодове дневно , пък след няколко години ще си търсите и метаболизма , и здравето с което ще разберете , че сте си играли дори гаврили .
Потърсете в гугъл информция за лечебното гладуване на Лидия Ковачева , заедно с хвалебствените статии присъстват и някой с реални статистики , като че 60 % от случайте завършват със смърт имам предвид 20 дневния цикъл , 40 % от случайте хората не се пречистват , а си докарват анемия . При неправилно захранване някой хора получават пълно разтройство на метаболизма , хронична мигрена , запек или диария , подуване и болки в стомаха от почти всички храни , нередовна менструация при жените . Статистиките обхващат възрастни хора , представете си какви може да са последствията за един подрастващ . Все пак изборът си е ваш , надявам се поне на някой да му светне лампичката .![]()
една съседка преди около 10 години след бремеността е била нали с повечко кг и постъпва в клиниката на др. Емилова, която лекува по методите на Л. Ковачева и след такова лечебно гладуване с цел отслабване умира от анемия, не си играйте със здравето което имате
Днес ми е първият ден от " 90 дневната диета "
закуска- [10:30pm] ядох 2 ябълки.
обед- [1:00pm] ядох една пилешка пържола и една салата с домати нарязани чушки , лук и малко сирене.
Следобяд- [16:00] една ябълка.
за вечеря oколо [19:00pm] ,ще хапна половината от това ,което съм яла на обяд.
Според вас добре ли е ?Днеска ми е БЕЛТЪЧЕН ДЕН.
![]()
+ скачане 1 час и половина пред компютара с упражненията [ pump it up ]![]()
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
^ абе добре е, бе..само поемай повечко течности и всичко ще е наред..
аз да попитам във въглехидратния ден следобед между основните хранения може ли да се хапва примерно пак нещо сладко-вафла, кроасан, 2-3 парчета шоколад ?
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
какво мислите за нашумелите напоследък бонбони за отслабване „Формасуит”? някой пробвал ли ги е и какви резултати имаше?
Според мен щом като си 170 и си 56 килограма хич не си дебела!!!Аз съм 170 и съм 57-58 килограма и всеки ми акзва, че просто няма смисъл да отслабвам, а ти даже си малко по-малко от мене и нямаш нужда.Просто ще станеш кльощава ако свалиш 5-7 килограма.Ако ще сваляш си свали 2-3 кила , поне да не станеш прекалено слаба.Но това е съвет, ти си знаеш...Първоначално написано от Nadunda
Само да попитам през въглехидратния ден какво да закусвам , защото не пише.![]()
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Ее плодове.Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
Big or small, lies are lies!
Мерси,защото тогава съм на училище и хубавото е ,че в магазина до училището продават плодове
ако не ,ще си нося от вкъщи.
Утре имаме 7 часа и ще се наложи и спагетите с кетчупа да си ги носа в раницата
и кам 1 да ям , но поне имаме малко междучасие.
![]()
![]()
![]()
Това за плодовете е ок.Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
А защо не си хапнеш спагетите като се прибереш !?![]()
Знам, че беше хубаво обяда да е най-рано в 12ч, но пък по-важното е да спазваш часовете между обяда е вечерята.Мисълта ми е, изяж си ги вкъщи примерно към 14ч. и към 19ч. ще вечеряш.Ти си знаеш де.Аз уж спазвам часовете, но как ги спазвам само аз си знам.И пак има ефект.![]()
ем да ама в 2 свършваме даскало и след това съм на тенис и немога![]()
14 ден минус 5-6 килограмаА пък аз толкова много прегрешения съм правила
За въглехидратен ден става ли парче бисквитена торта
![]()
Може, стига да няма яйца, мляко и т.н.А като се замисля - в крема със сигурност ще има, ако е купешки.![]()
нали има крем с нишесте и мляко, а млякото е от протеини, дефакто неПървоначално написано от ClemencePoesy
Майка ми я направиС шоколд,бисквити....и кисело мляко и т.н
Оф....
![]()
бе я изяж една вафличка, пастичка и си готова пак ще е вкусно![]()
здравейте и от мен
днес се качих на кантара и осъзнах че съм напълняла с цели 5 кгв момента съм 1.61 и тежа 67 кг и искам да отслабна. може ли да ми препоръчате някаква диета.
![]()
![]()
![]()
Аз бях 65 килограма и за 14 дни от 90 дневната диета съм 59-60.Много прегрешавах,но явно лесно отслабвамПървоначално написано от sladuranata1112
Лека е диетата,а пък и се отърваваш т вредните навици от нея
Аз почнах да ям 2-3 пъти по малко
![]()
За 90-дневната във въглехидратния може ли да ям бисквити чаени без захар или освесени .. шоколадови предполагам не ?!
Sve sto je srcu drago daleko je..
Хора и аз почвам 90-дневната диетаАз съм 1,60 и 56 кг, искам да стана някъде 45 кг , не бързам.А и 3 пъти в седмицата ще правя кардио.Късмет на всички. :P