- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 5
Оххх... хора препоръчайте ми диета, без 90-дневната, защото вече не издържам.
Всеки ден се виждам все по-дебела и по-дебела, направо ще се гръмна. Ограничавам се от към храна, сладко си позволявам много рядко вече и пак нищооо...![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз съм на 5 ти ден от 90 дневната диета и съм -3 кг.Засега съм доволна записах се и на кикбокс ходя и на тенис .. според вас ще отслабна ли ако тренирам тези 2 спорта или ,ще натрупам повече мускулна маса от колкото да сваля?
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Добре дееееееееееееееее, как ядеш по дяволите !?Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявай, ама ще се гръмна вече.И аз уж я спазвам и да, правя грешки, но не някви хипер фатални, но не мърдам.Аз ли съм бъгава или кво !?Отчайвам се вечеее.![]()
![]()
Ти правиш ли грешки !? Изобщо трудно ли ти е, как се залъгваш и т.н ?!![]()
Big or small, lies are lies!
Първоначално написано от vagarious
уф до днес не бях правила грешни ама ..одеве изчоплих сигорно полвин пакет семки след тва изпих и един данон с ягоди за пиене и изядох и няколко бисквити.. и ся чувствам някфо супер тъпо ,че съм прегрешила ,а да също днес изядох след обяда веднага един портокал и пих вода а след яденето нетрябваше.
Ужас днеска прекалих :х утре ще си карам вече без прегрешения.Ем не се залъгвам просто сутрин за училище не си зимам пари защото взема ли си веднага съм изяла 1 сандвич и вместо да си зимам пари си слагам 1 ябълки в раницата и така ама днеска майка ми беше накупила вкусотии уж ги беше скрила и прегреших ужас
![]()
![]()
и не не ми е трудно ама някои път сам доста гладна ама се иска воля ;д то си зависи от организма колко бързо ще сваляш. Aз бързо свалям но и бързо качвам.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
^ Аз бавно свалям, но бързо качвам.![]()
Не, шегувам се.
Ако искам - ще съм стриктна, но нали се поддавам на глезотийки и то за това не се получава.
Иначе това за парите е мнооого добра идея, но на мен ми трябват, за да си купя ядене според деня.![]()
Никъде до нас не продават готови храни и ми е наложително да си купя от центъра.![]()
Жалко, жалко.
Аз много зор виждам, а знам, че е супер елементарна "диетка".![]()
тъй като почнах да ям много ,, ама буквално много .. /само две банички и разни сладки работи са ми за закуска само ;xx / ии съм гладна на 2 часа /буквално/ реших да ям по малко ,но често ... ии да ходя поне 1-2 пъти в седмицата на фитнес .. според вас ще отслабна ли така ?
и още един въпрос: като казвам често и малко .. колко малко ,, смисъл какво да ям /дайте ми някво примерно меню ако може .. : )
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
амии примерно за закуска си изяж един плод или някаква нествита или сандвич(ама не от тези мазните тостери,джобове и т.н.) след 1-2 часа хапни плод или нещо лекичко.за обяд нещо готвено ако имаш възможност следобяд пак нещо лекичко и вечерта готвено,таратор,супа и т.н. надявам се да съм ти била полезна
Оф аз тея дни пак се отпуснах и нз кво ми става ама все ми се яде нещо.Ще спирам тва ядене от утре окончателно,ще се стегна и няма да се поддавам на изкушенията.Ще се взема в ръце и ще си правя моя режим.
а какъв е твоя режим и колко си свалила с него преди?Първоначално написано от titinkaa
забравете го това „утре„ бе хора, всичко се почва от „днес „
Закуска-филийка пълнозърнест хляб+сирене/кашкавалПървоначално написано от ri41
Междинно-ябълка
Обяд-краставица+сирене(може и домати,но на мен сега не ми харесват).
Следобед-ябълка
Вечеря-всякаква манджа,но без пържено,панирано,и мазно
13кг за месец и половина бях свалила
.......
при мен като кажа от утре действа, стига да имам воля
+1 и при мен действа,само трябва да си го поставя за цел.Първоначално написано от ri41
успех Титинка и на всички отслабващи, надявам се зимния сезон да не влияе на отслабването![]()
охх и аз от утре започвам 90-дневната ,защото положението се влошава :X
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Страхотно! И аз от утре я започвам, ще се раздвам да пишеш и да споделяш как върви. По - лесно е когато не си сам, поне на мен.Първоначално написано от zarety
Леле последните три седмици се улях ужас - само сладко,тестено пържено кво ли не . Скоро ще почвам диета![]()
Аз спазвам мой си режим, подобен на този на Титинка, но си хапвам и малко сладко- не мога просто да го спра и днес като се премерих съм свалила 2 см. от талиятаПък след това може отново да мина на 90-дневната, въпреки че след Въглехидратния ден винаги се провалям.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
дам ок ще споделям дано успея да я спазвам и ти от време навреме пиши как вървиПървоначално написано от DanIto0ooo
успех (sun)
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Днес ми е 14 ден от 90 дневната диета.
Хич не съм стриктна, така, че не ми гледйате менюто(за тези които я спазват)
Днес съм на белтъциии:
з - 3в1 (не закусвам, особено с плодове)
о - пил.пържола и половина със залата от зеле, моркови и майонеза
в - същото, но наполовина.
За кг не знам дали съм свалила, ако изобщо съм де.Но на см определено съм смъкнала.Довечера ще измеря и ще видим след някой друг ден резултата какъв ще е.
ох, искам пак да си ям здравословно![]()
сега само с боклуци се храня и ако не е в шушкащи пакетчета ще е нещо др мн калорично.. не, че съм качила ама все пак![]()
Леле, ама и аз направо съм прекалила.
Имам една приятелка, с която доскоро бяхме с еднакви килограми и телосложение...но днес се мерим на кантара и аз съм 4кг. отгоре...направо ужасАз съм си виновна де, тъй като напоследък се тъпча, тъпча, тъпча и не мога да се спра...Ноо от утре пак почвам 90-дневната. Преди ми е помагала, сега дано отново проработи...Надявам се само да издържа повече от седмица и резултата да е траен.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
от няколко дни скачам на въже по 30 мин 2х15 серии, правя по 300 коремни всеки ден+ други упражнения за бедра, корем и такива за разтягане, събота и неделя съм планирала да скачам по 1 час на въже и освен това ходя по един час всеки ден и не ям след 18.00 а вечерята често е плод или салата, мислите ли, че е достатъчно искам да сваля 10 кг, но никак не бързам най-много по 3/4 кг на месец![]()