- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 5
Напълно, напълно достатъчно! Ше успееш със сигурност.Първоначално написано от ri41
Ох де да имах и аз такава воля.. : (
днес ми е първи ден от 90дневната и май се справихкъм 10 изядох 4малки мандаринки и после обаче ядох чак в 5 крем супа от карфиол и 4кисели краставички тъй като чак сега се прибирам ще пропусна вечерята :P и направо лягам
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Ееееее доживях и аз да НЕ направя грешки в режима сии.![]()
Айде, надъхала съм сеи няма да се деля от колектива. =D>
![]()
Big or small, lies are lies!
и втори ден минат успешнона закуска банан на обяд грх и вечерта не беше пак грах а супа с гъби и варени картофи но беше преди 7 :P
и този ден се будиш
объркан се чудиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
Леле,хора,като ви гледам как сте се захванали с тея диети,се надъхвам супер многоАз съм 167 и съм 59 кг..Искам да стана към 52-53..54 МАКС ! Ама не искам да ги свалям бързо за 2 седмици например..2-3 месеца ще е добре..Знам,че трябва да спра захарта,мазното,пърженото ..ама не мога да се лишавам толкова.Ако си хапвам сладко примерно 2 пъти в седмицата ще е проблем ли?Е сладко имам превдид една вафличка..А как да се стегна,защото аз сега съм отпусната,а не искам и да знам ако сваля тези килограми какво ще стане..
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
[quote="xdennyx"]Леле,хора,като ви гледам как сте се захванали с тея диети,се надъхвам супер многоАз съм 167 и съм 59 кг..Искам да стана към 52-53..54 МАКС ! Ама не искам да ги свалям бързо за 2 седмици например..2-3 месеца ще е добре..Знам,че трябва да спра захарта,мазното,пърженото ..ама не мога да се лишавам толкова.Ако си хапвам сладко примерно 2 пъти в седмицата ще е проблем ли?Е сладко имам превдид една вафличка..А как да се стегна,защото аз сега съм отпусната,а не искам и да знам ако сваля тези килограми какво ще стане..[/quote
Аз съм със абсолютно същите размери и кг.
За стягане - помагат кляканията.От опит казвам.
Друго не съм правила, не съм се интересувала.![]()
въглехидратния ден малко го поолесках на закуска ядох мандаринки но към 11 пак ядох и то 180гр сурови ядки :X:X:X поне ще се пробвам до утре повече нищо да не ям
и този ден се будиш
объркан се чудиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
И на мен ми е въглехидразтния. Сутринта пропуснах, защото бях на даскало и се чудех какво да ям и нищо не измислих :d Пък и не бях много гледна. Kато се прибрах съм 2, 2:30 ядoх попара-тук малко прегрешихИи сега за вечеря ще ям бисквитена торта, мама специално заради мен я направи
![]()
Аз съм на варива днес.
Закуска: 2 банана
Обяд: Картофи на фурна
Междинно: Портокал
Вечеря: Ще е ориз на фурна
А да попитам единия банан го изядох в 8, а другия в 11 (с цел да не огладнея до 2, когато се прибирам от даскало), нали няма проблем, пък и има 3 часа м/у храненията ?!?!?! :P
Sve sto je srcu drago daleko je..
Предполагам, че всички сте минавали през етапа на диетите, в който с дни не смъкваш нито грам и накрая си -1-2 кг.. та въпросът ми е може ли същото да се отнася и за качването на тегло.. един ден да си си твоите кг и след няколко..
Я дайте предложения за въглехидратния ден, че там ми е най-трудно менюто..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ми аз днес ядох кроасани с шоколад и 1 бейк ролс(знам, че е пържено и не трябва) .. и това ще ми е.Утре не знам как ще го избутам този плодов.Първоначално написано от LovelyGirl
Или пък яж спагети със зеленчуци.Аз досега само такова съм яла.![]()
Аз все спагети ям във въглехидратния, омръзнаха ми вече и исках да разнообразяНо аз дори и в този ден не си позволявам сладко, затова и кроасанът не ме устройва.
Ем, не знам тогава.Аз и аз скоро време трябва да се поразровя за примерни менюта, че за всеки определен ден ям почти едно и също ...![]()
Аз за белтъчния и за варивата си ги разнообразявам, там нямам проблемиИначе и аз тъкмо гледах примерни менюта, ето, ако си харесаш нещо : http://www.momentofpeace.net/2010/pr...nuta-90-dnevna
Уууу мерсииииииииииииии.
Много ще ми е полезно.![]()
![]()
Мога да дам снимки с преди и след, защото ми писаха хора във връзка със слабеенето?
Дай. И ако може кажи как си го постигнала.Първоначално написано от holypotatoes
давай насам, че много обичам да виждам резултати, не само говоренеПървоначално написано от holypotatoes
![]()
Ох днес ми е плодов ден и направо съм съсипана.. Едвам издържам. Цял ден съм на няколко парчета круша, защото повече не можех да изям ;x много ми е отпаднало.. Не знам как ще ги карам тези плодови дни. : ( То се едно е воден.. Сега ще хапна малко ябълка и това ще бъде.
а тези които сте на 90 дневната какви кг сте свалили до сега и за колко време
На мен ми е десети ден и съм минус 2кг. Иначе на мен плодовите са ми лесни, но аз много обичам плодове.Ям най-често портокали и ябълки в тези дни.
В такъв случай ето преди :
http://prikachi.com/images.php?images/793/2678793b.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/794/2678794M.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/795/2678795x.jpg
Тук съм 60 кила, обърнете внимание на ръцете, при тях най-много си личи разликата.
Ето и след, съжалявам за селските снимки в банята, нямаше как иначе да документирам.
http://prikachi.com/images.php?images/80/2483080H.jpg ТУк съм 53 кила.
http://prikachi.com/images.php?images/819/2678819d.jpg
а как и за колко време свали 7 кг, упражнения, спорт, вечерно хранене имаше ли?Първоначално написано от holypotatoes