.
Отговор в тема
Страница 2 от 24 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 593
    Голям фен Аватара на Stellsy
    Здравейте момичета И аз се присъединявам към вас. От няколко месеца не си купувам вафли, чипсове и подобни. Отначало не свалях .. бях 56-55 с впремето килограмите падаха.. бях на диети, но не издържах много и просто не ядях сладко, пържено(отбягвах го, но организма се нуждае и от мазнини) и тестени изделия. От хляба се отказах най-лесно. От време на време ям, защото не може и без него. Шоколад не обичам много, но понякога ми се дояжда и ям натурален. Днес се премерих и съм 50 Целта ми е 45.. Сега ще е по-трудно на училище, защото цяло лято не съм закусвала. Ставах направо за обяд и вечерята понякога я пропусках. Ще следя темата и дано да достигнем желаните килограми Успех на всички
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    и за колко време беше свалила 13 кг
    "
    Месец и половина

На мен ми мина първият ден от диетата.. Днес ядох доста нискокалорични неща, но сега идват големите мъки, защото по принцип започва да ми се яде вечер, а искам да спра да ям след 20ч, че имам навика да се тъпча по нощите.. ще видим какво ще стане сега вечерта..

Сега се връщам от фитнес и се чувствам много добре.. даже мисля всеки ден да започна да ходя.

здравейте.. искам до 15 да сваля понее 3 кг, но нямам нужната воля... преди време бях на диета с която за по- малко от 4 дена свалих 3 или 4 кг, но не издържах и си върнах 1,5 кг .. цяло лято се тупча като невидяла и сега искам наистана да се стегна и да сваля ненужните кг. мисля за започна точковата диета има много добри отзиви за нея.. не знам какво да правя, че за толкова кратък период да ги сваля някой знае ли някоя наистина ефикасна диета .. благодаря предвартелно

Супер фен Аватара на katericArofl
    карай 10 дена на вода, ще отслабнеш 100 % .. може по някое време и в болницата да влезеш
    сега сериозно.. няма смисъл да се напрягаш за 10 дена.. няма как да свалиш толкова.. само ще си преебеш организма или каквонто отслабнеш ще си го качиш. започни някакъв режим за по-дълго време и за по-добри резултати.

Голям фен Аватара на bet3to
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Аз сега само да се възстановя от операцията,да започна да си ям всичко и нормално,и ще ям следното всеки ден,за да си задържа сваленото от сега.

Закуска-филия пълнозърнест хляб със сирене или кашкавал(ще ги редувам).
    Междинно-ябълка или някакъв друг плод
    Обяд-салата домати краставици,и като дойде време ще ги заменя със зеле.
    Следобед-или плод или зеленчук
    Вечеря-квото мама сготви,но ще отбягвам пърженото,панираното и мазното

Преди време с този режим бях свалила 13кг,като всеки ден ядях едно и също,само вечерята ми беше различна.

A за колко време си ги свалила

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bet3to
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Аз сега само да се възстановя от операцията,да започна да си ям всичко и нормално,и ще ям следното всеки ден,за да си задържа сваленото от сега.

Закуска-филия пълнозърнест хляб със сирене или кашкавал(ще ги редувам).
    Междинно-ябълка или някакъв друг плод
    Обяд-салата домати краставици,и като дойде време ще ги заменя със зеле.
    Следобед-или плод или зеленчук
    Вечеря-квото мама сготви,но ще отбягвам пърженото,панираното и мазното

Преди време с този режим бях свалила 13кг,като всеки ден ядях едно и също,само вечерята ми беше различна.

A за колко време си ги свалила
    За месец и половина.

Цитирай Първоначално написано от galencetoo
    здравейте.. искам до 15 да сваля понее 3 кг, но нямам нужната воля... преди време бях на диета с която за по- малко от 4 дена свалих 3 или 4 кг, но не издържах и си върнах 1,5 кг .. цяло лято се тупча като невидяла и сега искам наистана да се стегна и да сваля ненужните кг. мисля за започна точковата диета има много добри отзиви за нея.. не знам какво да правя, че за толкова кратък период да ги сваля някой знае ли някоя наистина ефикасна диета .. благодаря предвартелно
    Аз за десетина дена на една екскурзия отслабнах с около 2 кг. Просто по цял ден ходене, а и не бях много гладна през това време...
    Абе спортът си му е майката. Аз от утре други ден почвам да спортувам пак, че това лято спрях, нещо ме мързеше.

Да, определено спортът му е майката и аз съм на това мнение. Иначе аз сега освен диетата и спортът си взех и Fat Attack и Carnitin на Peak и се надявам ефектът да стане по- голям и да сваля по- бързо.

И аз искам да сваля доста килограми. В началото почнах да не ям нищо сготвено (с няколко изключения). Карах на варени картофи, варени яйца, домати, сиреме, краставици. Понякога си хапвах по някой плод. След това се отказах и сега ям по мъничко сговтено, а за закуска ябълка. Правя упражнения вкъщи, а и вече мисля да правя PUMP IT UP. Решила съм на 14 септ. да отида да се меря да видя с колко съм отслабнала.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

С каква диета си ги свалила тези 4 кг за толкова кратко нуждая се от спешно отслабване за да се вмъкна в едни дрехи на рождения ми ден

Здравейте момичета!
    От мнооооого време искам да почна разделно хранене, но само се назландисвам и май май няма да стане, но пък трябва да сваля 10-15 кг. за около 2-3 мес.
    Чудя се него ли да почна или 90 дневната диета
    намерих това в интернет http://razd-hranene.hit.bg/Tablica.htm

Град
    sofiq
    Здравейте,момичета! Реших и аз да се присъединя..дано никой няма нищо против..Исках да споделя ,че и аз свалих 17кг,ноо за доста повече време..близо 7-8 месеца..
    Висока съм 175см и тежах(срам ме е да кажа чак) 75 кг...Да..Станах 58-59кг,но напоследак се усещам,че често си позволявам да хапвам забранени храни-Маретки например...Месеците ,в които бях на по-сериозна диетка на ден хапвах 1 кофичка мляко-обезмаслено 0,1% и по 6-7-8-9 или колкото ми се ядат ябълки-нищо друго.Така беше около 5-6 месеца и след това започнах да ям и шоколад(който обожавам).В момента не съм само на мляко и ябълки,но и не ям готвено,пържено,тестено,па ирано или каквото и да било.Гледам да съм само на плодове и зеленчуци,но както споменах от доста време-може би 2-3 сед. ям и тези маретки..и разбира се съм качила 3 кг..
    Присъединявам се към вас,за да слабеем заедно и да споделяме какво правим и какъв е резултата.
    Днес ми е Първия ден..ям само ябълки !!! Дано имам успех ! )

Цитирай Първоначално написано от InfiNity09
    С каква диета си ги свалила тези 4 кг за толкова кратко нуждая се от спешно отслабване за да се вмъкна в едни дрехи на рождения ми ден
    http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p6494.html ами с ето тази .. спазвах само закуската и обяда .. вечерята е пропусках, също така 2 дни ходих да бягам по 20 - 30 мин .. имаше леко чувство за глад, но не и да ми е прилошавало нещо .. мисля пак да я почна и за 15 да сваля още 3 4 кг ( ако мога де )

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от InfiNity09
    http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p6494.html ами с ето тази .. спазвах само закуската и обяда .. вечерята е пропусках, също така 2 дни ходих да бягам по 20 - 30 мин .. имаше леко чувство за глад, но не и да ми е прилошавало нещо .. мисля пак да я почна и за 15 да сваля още 3 4 кг ( ако мога де )
    В тази диета не можах да разбера на обяд може ли да се яде пиле + зеленчуци .. или само едното и вечерята яде ли се вареното зеле или се пие водата му.. нещо не схващам Малко съм неориенирана..
    ла-ла-ла

емм за обяд и двете аа вечерята не знам мисля, че само сокаа.. то зелето попринцип прочиства аз едвам го ям аа да пия тая гадост

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Единствената диета, която "уважавам" така да се каже е точковата.
    Невероятни резултати за много кратко време.
    Бях свалила около 4 кг. за седмица. Е, естествено .. аз съм спортистка. Плувам почти всеки ден. Но и ям нормално, поради което свалянето на тези килограмчета не мога да го отдам на тренировките. Ако имате нужда от бързи и трайни резултати .. ви я препоръчвам. С малко повече упражнения или дълги разходки .. ще постигнете доста.
    В момента имам чувството,че трябва да сваля 2-3 кила и отново я започнах. Ще се присъединя към вас.
    Успех, момичета!

Момичета, здрасти, искам да ви питам, нормално ли е около цикъла да съм гладна като вълк и постоянно да ми се яде? Днес прегреших с едно парче торта, решавайки, че ще ми мине и просто организмът ми има нужда от сладко (торта не съм яла от сума време), ама не - пак съм гладна, само дето изпитвам много силно чувство за вина. Какво да правя, вие как се справяте с този проблем?
    I wanna be a billionaire so fucking bad
    Buy all of the things I never had
    I wanna be on the cover of Forbes magazine
    Smiling next to Oprah and the Queen!

^ Да,нормално е.И при мен понякога е така,но като ми дойде и гладът за сладко спира.Ако през останалото време не прекаляваш със сладкото едва ли ще е проглем 3-4 дни да си похапваш

Кажете моля ви някои храни, подходящи за междинно хранене. Доколкото знам яддките ставаха, кои по-точно видове?

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от adelina1996
    Момичета, здрасти, искам да ви питам, нормално ли е около цикъла да съм гладна като вълк и постоянно да ми се яде? Днес прегреших с едно парче торта, решавайки, че ще ми мине и просто организмът ми има нужда от сладко (торта не съм яла от сума време), ама не - пак съм гладна, само дето изпитвам много силно чувство за вина. Какво да правя, вие как се справяте с този проблем?
    ако си на диета е нормално дори да не обичаш сладко да ти се прияжда, защото кръвното ти пада. така че не се притеснявай - от време на време трябва и нещо сладичко

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Кажете моля ви някои храни, подходящи за междинно хранене. Доколкото знам яддките ставаха, кои по-точно видове?
    Да чските стават, но да не изяждаш 100 грама щом е междинно, а само 40-50 грама са достатъчни.По принцип е добре те да са сурови, тъй като са по полезни, подходящи са бадемите, лешниците и орехите, семки също.Чувала съм обаче, че кашуто и фъстъците не са много препоръчителни при диетите, а пържена царевица даже хич не трябва, защото е пържена.Иначе освен ядки за междухранене, може и вместо тях плод или зеленчук.Подходящо е дори да пиеш чаша прясно мляко или плодов сок.

Голям фен Аватара на DesSsi
    Моля ви ,, кажете нещо наистина изпитано - диета имам предвид, с която да сваля за 2 седмици 10 кг.
    Съдбата помага на смелите !

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Витамино протеиновата .

Диетата На Борята .

Японско чудо.

За момента се сещам за тия,но не е полезно да отслабваш толкова бързо
    ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си