.
Отговор в тема
Страница 20 от 24 ПървиПърви ... 10161718192021222324 ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 593
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Личи си,има разлика,може да са 7кг ама личи.

Повече от фен
    За седмица и половина. След което си ядох каквото искам. Но за тези десет дни да съм яла по не повече от 100 грама храна на ден с много вода и физическа активност.

Супер фен Аватара на katericArofl
    и преди колко време прави диетата

Повече от фен
    Три месеца. То не може да се нарече диета...

охх аз всичко оплесках и утре почвам отначало защото днес толковаа ядоох :X:X иначе за три дена диета бях отслабнала 1,5кг (Sun)
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

да ви кажа, че винаги съм мислила, че отказа от късната вечеря е обричане на глад и за това се хранех към 16/17, после към 20 ч пак, обаче ми става тежко и се подувам, а сега като хапвам към 18 и се чувствам отлично, определено от това се чувствам добре и организмът си го изисква,

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Така първо здравейте!
    Леле момичета,ако знаете как съм го закъсала,по зле няма накъде...
    Преди 2месеца и половина се разболях от гнойна ангина и бях 15 дни на системи с три венозни антибиотика и понеже не ми минаваше и един през устата и познайте колко качих?Цели 7 килограма за 15 дни!Това е невъзможно и ненормално!И не свършва дотук.След като ме изписаха недоизлекувана ме оперираха и ми махнаха най-накрая сливиците и лекарите ми казаха,че ще кача някой и друг килограм след като вече нямам сливици!Е мамка му знаете ли още колко кг качих-5,при положение,че не ям именно заради това предупреждение.Незнам направо отчаяна съм,депресирана съм!Явно защитните реакции на организма ми са в кондиция и се запасяват за бъдещи периоди!
    Пускала съм си всякакви изследвания единственото завишено ми беше СУЕ 78,невероятно, но факт!Това беше преди да ми ги махнат,сега нещата се нормализираха.
    От утре става месец от "операцията" и вече мога да започвам с упражненията,но то само със спорт няма да стане!
    Никога не съм си мислила,че тези сливици могат да ми докарат 13 кг отгоре,а и винаги съм била пухкавка,така казано .И от утре съм решила да започвам 90 дневната,дано да има резултат.
    Благодаря на всички търпеливки,които ще изчетат дългия ми пост до края!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

направо ме изплаши и на мен ми предстои махане на сливиците, напролет

Град
    Пловдив
    И на мен тая година август месец ми ги махнаха,щото всеки месец бях болна на антибиотик,но аз свалих кг,и от тогава до ся съм качила 3-4кг само от свалените.Ти кво ядеше по време на възстановяването?

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от holypotatoes
    В такъв случай ето преди :
    http://prikachi.com/images.php?images/793/2678793b.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/794/2678794M.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/795/2678795x.jpg
    Тук съм 60 кила, обърнете внимание на ръцете, при тях най-много си личи разликата.
    Ето и след, съжалявам за селските снимки в банята, нямаше как иначе да документирам.

http://prikachi.com/images.php?images/80/2483080H.jpg ТУк съм 53 кила.
    http://prikachi.com/images.php?images/819/2678819d.jpg
    Леле, мацее, все едно си свалила не 7, ами 17 кг. БРАВО =D>
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    И на мен тая година август месец ми ги махнаха,щото всеки месец бях болна на антибиотик,но аз свалих кг,и от тогава до ся съм качила 3-4кг само от свалените.Ти кво ядеше по време на възстановяването?
    При мен беше по-сложно,защото сливиците ми бяха сраснали,атрофирали,с гнойни тапи и тн.Абе направо ужас е било,късапница!И затова ми бяха изрязвали и от здравата тъкан,за да махнат налепите.
    И поради тази причина ядох 15 дни само сокове, бебешки пюрета- ябълка и бебешки каши(знам,че от тях се дебелее),ама аз от болка едвам преглъщах,така че не е от храната.
    Сега вече ям почти всичко,освен пържени неща,варива и яйца не мога да ям,както и банани-боли ме като ги ям?
    Незнам какво ми стана,но трябва да се взема в ръце!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Пловдив
    ^ И мойто положение не беше никак розово.Лявата ми сливица беше сраснала,а дясната е била цялата в гнойни налепи,от които съответно се разболявах,щото при най-малкото и те почват да работят в гърлото и се почва с хапчетата.На мен ми ги махнаха с ултразвук,а не с ножици акто едно време,нз на теб как са ти ги махали,но аз за 20 дена бях готова,само дето на мен ми казаха да ям всичко,дори от това което мама сготви за тях с тате,само да е пасирано и разредено с малко вода,за да е по кашаво и да го преглъщам,но съответно аз не го ядях това,не ми харесваше,само кренвирши пасирани ми харесваше.А през останалото време пиех протеини,за да се възстановя по-бързо,даже бях питала лекаря как така ще пия протеини ще взема да надебелея,а той ми каза,че няма да кача нищо от тях даже ми гарантираше че при всички случаи 6кг ще сваля от там нататък си е до организъм кой колко ще свали,аз свалих 10кг.И така,аз само на 2 чаши протеини бях на ден,наще ме караха да ям ама аз тръгна да ям и уж го преглъщам и след малко се закашлям и го върна всичкото,то ми се спираше в гърлото и не мърдаше и н еможех мн да ям,и само протеини пих.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    pifiella и всички останали - най-важно е здравето ви;щом оздравеете от болеста,оперират ви и т.н. започнете спорт и се хранете здравословно и ще свалите кг. Споко!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    Шоколадовия град
    ^ И мойто положение не беше никак розово.Лявата ми сливица беше сраснала,а дясната е била цялата в гнойни налепи,от които съответно се разболявах,щото при най-малкото и те почват да работят в гърлото и се почва с хапчетата.На мен ми ги махнаха с ултразвук,а не с ножици акто едно време,нз на теб как са ти ги махали,но аз за 20 дена бях готова,само дето на мен ми казаха да ям всичко,дори от това което мама сготви за тях с тате,само да е пасирано и разредено с малко вода,за да е по кашаво и да го преглъщам,но съответно аз не го ядях това,не ми харесваше,само кренвирши пасирани ми харесваше.А през останалото време пиех протеини,за да се възстановя по-бързо,даже бях питала лекаря как така ще пия протеини ще взема да надебелея,а той ми каза,че няма да кача нищо от тях даже ми гарантираше че при всички случаи 6кг ще сваля от там нататък си е до организъм кой колко ще свали,аз свалих 10кг.И така,аз само на 2 чаши протеини бях на ден,наще ме караха да ям ама аз тръгна да ям и уж го преглъщам и след малко се закашлям и го върна всичкото,то ми се спираше в гърлото и не мърдаше и н еможех мн да ям,и само протеини пих.
    Моите ги махаха по обикновения начин и след това са изгорили с лазер капилярите или нещо подобно .Леле ти и протеини си пила и си свалила килограми.Браво!Всичко си е до ораганизъм и имунна система.

немога да спра да ям :X:X:X мисля да направя лунната и след това почвам 90дневната сериозно вече
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

момичета, докога с тези диети, днес една, утре друга, трябва ви режим на хранене за цял живот, а така вечно гладни и дебели, аз по себе го разбрах, цяло лято тъпчене с обещанията, че е за последно и от утре на строга диета, гладувам и в един момент се нахвърлям на всичко, добре, че този период мина и сега нещата се нормализираха

Днес ми е въглехидратен ден и съм много затруднена.. В 10,11 часа ядах попара, което си беше леко прегрешение, защото има сирене. Но този ден просто ми е адски трудно менюто. Вчера малко прегреших в бобовия ден, защото не вечерях същото, което и на обяд. Както и не беше половината Но поне беше към 5:30. Честичко прегрешавам и после ми е адски гадно, но не е нещо много фатално.
    Таа сега моля за идеи какво да ям денс.. ?

Супер фен Аватара на cyclops
    за мен най ефикасния начин за стопяване на мазнини са ориенталските(арабски) танци(бели денс). Освен, че се стягаш, си извайваш тялото и стопяваш целулита ! И преди някой да се нахвърли - този танц няма нищо общо с чалгата(аз самата не слушам чалга)

Иначе добър хранителен режим е необходим,в който не е задължително да се лишават задължително от сладко. Просто заменете вафлите с чист, по възможност натурален шоколад, а белия хляб с черен. Просто хапвайте редовно и по-малко. Обилна закуска, обилен обяд, следобедна закуска и ЛЕКА вечеря.

сутрин мога ли да ям един пакет обикновени солети, вместо филййка с кашкавал в къщи, адски е тъпо моите съученици да ядат, а аз нищо, според мен калориите и от филийката с нещо си и солети не са с голяма разлика а и имам по 1 час път на ден до училище и обратно, мислите ли, че ще повлияе на отслабването?

Град
    Пловдив
    ^Кой режим спазваш?

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    сутрин мога ли да ям един пакет обикновени солети, вместо филййка с кашкавал в къщи, адски е тъпо моите съученици да ядат, а аз нищо, според мен калориите и от филийката с нещо си и солети не са с голяма разлика а и имам по 1 час път на ден до училище и обратно, мислите ли, че ще повлияе на отслабването?
    разбира се, че не.. най-малкотко ти си човекът, който окуражва останалите да похапват сладичко, а защо самата ти не си позволяваш да се „поглезиш„
    дори по-малко ще ти излязат, но въпросът е там, че няма да те нахранят..

абе те, че няма да ме нахранят майната му, става въпрос да не ми пречат, иначе режима ми е, без сладко, хлаб, мазно, газирано, това ме вълнуваше дали са подходящи солетите за закуска всеки ден без уйкенда

Град
    Пловдив
    По-добре без солети,щото ще те заситят за час и после пак си гладна,по-добре яж пълнозърнест хляб,хем има фибри вътре и те засищат и няма да огладнееш бързо.

По-добре без солети,щото ще те заситят за час и после пак си гладна,по-добре яж пълнозърнест хляб,хем има фибри вътре и те засищат и няма да огладнееш бързо.
    а той черния хляб не се знае какво има в него и колко е по-полезен от солетите, казвали са ми, че единствената разлика е, че е боядисан
    въпроса е, че на у-ще всички ходят купуват си насам натам, аз аз без нищо, просто е гадно да се делиш от другите и за това питам, дано не ми пречат, а и не искам бързо сваляне, по3/4 кг на месец и понеже свикнах да не ям след 17.30 също не виждам пр, но все пак исках вашето мнение, като експерти тей да се каже и ви благодаря за отговорите

Повече от фен
    Круша, ябълка, печена тиква, авокадо, микс сушени плодове и щолен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си