.
Отговор в тема
Страница 22 от 24 ПървиПърви ... 1218192021222324 ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 593
    Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Днес ми е 2-ри ден на 90-дневната, този път съм решила да я изкарам докрай и дано не проваля нещата, отново.!!!

Супер фен Аватара на Me4encety
    аз последните дни си похапвах и то доста добре.таа от утре съм на режима на titinka(пак).амм чудя се дали мога да си позволявам веднъж седмично нещо сладко(киткат,сникърс,вафл )просто не мога без сладко.и още нещо как подяволите издържате в училище се някви кльощи се тъпчат с всевъзможни боклуци не издържам някой да каже някакъв трик.че вече полудявам идва ми да се самопребия

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Вмоя режим може в седмицата по половин черен шоколад,или вафла.

Аз до вчера бях в болница с 40 градуса температура, та се чудя дали е удачно от понеделник да започна диета, или да изчакам организма ми да укрепне още?
    Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tonittaaaa
    Аз до вчера бях в болница с 40 градуса температура, та се чудя дали е удачно от понеделник да започна диета, или да изчакам организма ми да укрепне още?
    Изчакай още поне 1-2 седмици,и тогава почвай.Сега ти е слаб организма,не го мъчи с други неща.

Град
    Пловдив
    Е,момичета как върви при вас,справяте ли се и има ли резултати вече?!
    Аз от 1 седмица съм на моя режим и съм свалила 1кг и някви грамове.

да справям се, аз съм 50 кг вече преди малко унищожих половин милка с ядки, няма лошо, аз даже не чувствам вина, едно такова готско щото не съм се натъпкала с един пакет вафли както беше преди, което си беше мойта грешка, че като хапна малко и си казвам аз вече съм започнала така и така и си продължавам...

Град
    Пловдив
    ^Ее браво радвам се.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    да справям се, аз съм 50 кг вече преди малко унищожих половин милка с ядки, няма лошо, аз даже не чувствам вина, едно такова готско щото не съм се натъпкала с един пакет вафли както беше преди, което си беше мойта грешка, че като хапна малко и си казвам аз вече съм започнала така и така и си продължавам...
    а колко кг беше преди и тези които си свалила личат ли си?

бях 55, за 2 месеца свалих и си личат, още 5 ще смъкна искам 45 без глад разбира се, не обичам диети и гладувания, аз съм ящна, за тва смъквам бавно, ама славно

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    бях 55, за 2 месеца свалих и си личат, още 5 ще смъкна искам 45 без глад разбира се, не обичам диети и гладувания, аз съм ящна, за тва смъквам бавно, ама славно

и аз съм като теб (ящна ) и ми трябва -5 кг.
    сподели как го постигна ако ти се занимава....
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

закуска; пълнозърнеста филийка с кашкавал, сирене, или няколко лъжици кисело мляко много обичам, кафе без захар с мляко, никакви сметани
    на училище може пак кафе и минерална вода, никакви закуски
    обяд; нещо готвено, но не пържено или твърде мазно, или зелева салата с 2 яйца, сиренце и квото искаш
    вечеря; около 6.30-19.00 кисело мляко 1/2 и морковче, или плод, но това е пр, меню и преди ядене пия 500 мл вода, щото ако съм изгладняла се натъпквам, а така ям малко и се засищам, след хранене 30 мин и пак пия вода, вечер ако огладнея си правя айрян или чай с лимон без захар и се наливам с вода, аз до като не спрях меда, ябълките не свалях сега вече не си ги позволявам, явно са твърде сладки, знам ли? и упражнения, 200/300 коремни всеки ден и едно което е колело във въздуха, вдигаш си краката и все едно караш колело, дано си разбрала това по 10 мин го правя х3 демек общо 30 мин, много интензивно и натоварващо, махат се сланинки, коремчета, паласки, абе супер е + пътя до у-ще 1 час и после кафенца, размотаване това онова, повечко движение,

anonymous708973
    Guest
    Закуска-филийка пълнозърнест хляб+сирене/кашкавал
    Междинно-ябълка
    Обяд-краставица+сирене(може и домати,но на мен сега не ми харесват).
    Следобед-ябълка
    Вечеря-всякаква манджа,но без пържено,панирано,и мазно
    13кг за месец и половина бях свалила

Титинка, този режим видях, че спазваш?
    Моят режим в момента е под всякаква критика. Никаква вода не пия почти, тялото ми бърка жаждата с глад. Казвала съм го много пъти, на мен проблемът ми е мързелът да спортувам и липсата на течности. Ако тези двете ги оправя, шоколадът (аз вафли, бейкролси и прочее) няма да ми е проблем. Вкъщи се яде само черен хляб (някъде тук четох една глупост, че бил боядисан - ям или "Фреш"/"Вита" или го правя вкъщи в хлебопекарната, така че е истински), не пия газирано никакво.

Надъхах се да правя упражнения вкъщи. Не знам как може да ме мързи да направя 100-тина преси, при положение, че не са ми трудни и че знам, че с тях отслабвам за дни буквално. Ама то мойто мързел ли е да го опишеш...

Иначе съм висока 1.68-9 и тежа 53 кг. Имам кости като на динозавър, не съм дебела, проблемната ми зона е коремът. Искам да ги закова на 51.5-52, но коремът ми да е залепен за гърба.
    От утре почвам!

Останаха ми 8 кг.Давайте идеи как да ги сваля.Писна ми от 90 дневната диета.
    [b] Was tust du,Was f

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    само при мен ли с тая 90 дневна нищо не става...+тва уж се яде всичко пък аз гладувам тука като куче ..плодовия ден особено полудявам..и се чувствам като парцал нямам сила като идa на фитнес да правя каквото и да било .......
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

PinkPan7her коремните наистина са страхотни, иначе и мен мързи преди да ги почна, но от скоро открих, че като си пусна музика, минава много бързо и ти е кеф щото си слушаш песента и някак не ти прави впечатление, опитай

аз мразя коремни преси
    за това си карам велоергометъра
    поне 20-30 мин на ден

не спазвам никакжи диети
    не гладувам
    обаче 30 минути на велоергометара нна ден са ми задължителни
    като си имам режим
    сутрин-5 мин. най-малко -към 6.00 часа
    следобед-5 мин. най-малко-към 14.30 часа
    вечер -поне 15 мин.-след вечеря

Чувала съм,че ако повториш диета,която преди си правил ефекта е доста по-малък,защото организмът е свикнал с този режим на хранене.На мене ми останаха още килограми след 90 дневната,която направих за месец и половина и свалих 8 кг.Искам още толкова горе-долу.Може ли да ми предложите някоя друга диета.Аз се записах да спортува скоро и сега не разчитам толкова на диетата,колкото на движението и спорта.
    Кой упражнения стават за сваляне в областа на корема?Не за стягане,защото пресите са за стягане,а аз сега целя да отслабна.
    Някой правил ли е Диетата на Бо(р)яна?Искам да знам дали има последици от такава драстична диета.
    [b] Was tust du,Was f

Град
    Пловдив
    Аз моя режим го спрях преди 1седмица,защото апетита много ми се засили и всичко ям като прасе .Тъкмо бях свалила 2кг и я прекъснах.Оф много съм загубена,не трябваше да го спирам ама...

тити може ли няколко примерни менюта по твоя режим, писна ми едно и също да ям все и друго, спазваш ли час за вечеря, примерно до 6,7 часа?

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от gabito1995
    Чувала съм,че ако повториш диета,която преди си правил ефекта е доста по-малък,защото организмът е свикнал с този режим на хранене.На мене ми останаха още килограми след 90 дневната,която направих за месец и половина и свалих 8 кг.Искам още толкова горе-долу.Може ли да ми предложите някоя друга диета.Аз се записах да спортува скоро и сега не разчитам толкова на диетата,колкото на движението и спорта.
    Кой упражнения стават за сваляне в областа на корема?Не за стягане,защото пресите са за стягане,а аз сега целя да отслабна.
    Някой правил ли е Диетата на Бо(р)яна?Искам да знам дали има последици от такава драстична диета.

Ами аз правих диетата на Боряна лятото , свалих доста и не си ги върнах .. Доста се гладува и ми бяха най-трудни първите два дни, но наистина има големи резултати (поне при мен) и трябва силна воля .. След като свърших диетата не почнах веднага да се тъпча, ами малко се ограничавах и скачах на въже , тичах и тогава свалих още ..

Град
    Пловдив
    тити може ли няколко примерни менюта по твоя режим, писна ми едно и също да ям все и друго, спазваш ли час за вечеря, примерно до 6,7 часа?
    Ами при моя режим закуската,обяда и следобедната закуска са еднакви всеки ден,само вечерята може да е различна всеки ден.
    Например:

Закуска-1 филия пълнозърнест хляб+сирене/кашкавал
    2-3 часа след закуската-1 ябълка
    Обяд-салата от краставица и домат(овкусени,може и малко сиренце).
    Следобед-или един от двата зеленчука или ябълка
    Вечеря-каквото искаш,но без пържено,панирано и мазно,тестено също избягвай.
    Сладко може да си позволяваш в седмицата по 1 вафла,или по здравословно 1-2 лентички черен шоколад.И гледай да пиеш поне 1,5л вода.Иначе час за вечеря не спазвам,ама гледам след 8 да не ям.

благодаря, за инфото, а час за вечеря има ли, примерно може ли да ядеш към 7

Град
    Пловдив
    ^Еми не,но гледам след 20:00ч. да не ям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си