.
Отговор в тема
Страница 24 от 24 ПървиПърви ... 142021222324
Резултати от 576 до 593 от общо 593
    Повече от фен Аватара на VikitoRia
    OMG Много се извинявам не съм видяла годината

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

Абе хора, на 90-дневната съм и днес ми е ден за варива.. мога ли да ям царевица от консерва.. ако я преплакна малко ..
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от sHaDy_sOuL
    Абе хора, на 90-дневната съм и днес ми е ден за варива.. мога ли да ям царевица от консерва.. ако я преплакна малко ..
    Аз, лично съм яла царевица. Хапвах малко в междухраненията. 90 дневната диета е страхотна. Отслабнах с 4 кг за 5 дена. Не си личаха в началото, обаче после, иэведнъж една сутрин като станах эа дск, и дънките ми падаха Проблема при мен е, че нямам постоянство, и сега пак напълнях ! Голям съм чревоугодник и не знам до къде ще я докарам

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

Меерси, значи това ще ми е вечерята..
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз режим за сега няма да спазвам щото днес ходих по лекари и ми откриха гастрит,сега съм на ограничение от доста храни и на хапчета,така че за сега режима ще ми е ограничаването от забранените храни.

Аз сега гледам малко да се ограничавам,че супер много напълнях по тия празници Аз никога не спазвам конкретна диета , а просто си ям само полезна храна.Преди бях така около 4 месеца и си се чувствах много добре

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Повече от фен
    оооо, аз съм на лунна днеска и мнооооооооооого ми се яде нещо солено, но ще издържа до утре
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

90 дневна - въглехидратен ден

Засега нищо не съм яла, обаче много ме притеснява факта, че съм качила половин килограм от началото на диетата.

аз съм на режим от днеска уж
    закуска в 8: активия с мюсли и банан
    междинно банан
    сега ще видя кво ще ям
    Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
    90 дневна - въглехидратен ден
    И на мене днес ми е въглехидратен, но мисля че прекалих със спагетите за обяд.

Град
    Хасково
    Здравейте мадами, изчаках да минат празниците за да се заемам и аз усилено със свалянето на килцата по миналото лято си бях отслабнала 13 кг и бях 62 при ръст 168 и изглеждах перфектно, но уви, не съумях да си ги запазя и качих доста сега чета тука и се надъхвам от вас пак да започна някакъв режим и да спортувам ще намеря да се претегля някъде и да видим на какви кг ще започна и докъде ще стигна

Здравейте, и аз се присъединявам към вас! Преди празниците бях на режим без сладко и тестено. Така свалих 2 кг за около месец, но след това се разболях, а и дойдоха празниците и започнах да ям както преди. Сега съм си върнала килограмите и дори съм наддала с още един... Тъй като и без това си имам за сваляне започнах 90-дневната диета и днес ми е 2-ри ден. За сега всичко върви добре.
    Прочетох темата и всички тези добри отзиви наистина много ме надъхаха, мисля че ще успея!
    Успех на всички със свалянето на килограмите!
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    имам въпроси ;д относно 90 дневната
    събота и неделя ако си пропускам закуска (плод) проблем ли е?
    чай със захарин проблем ли е?
    по филия (максимум 2) пълнозърнест без брашно (бонус) хляб вредно ли е?
    и добре ли е велоергометъра-днес започвам с 15 минути за да нямам мускулна (не ми понася аспирин да пия), от утре ще увеличавам с 5, докато стигна 40 и там спирам, че нямам време да се усмихна ... ;д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Фен
    Град
    Добрич
    Не пропускай закуската! Тя е от съществено значение във всеки един режим. Има жени, които дълго време са нямали резултат от 90-дневната (или е бил малък), защото са пропускали точно това плодче. Ставай, примерно, към 11 часа... Или пък дори да станеш към 12-13 часа, хапни първо плод. После изчакай два часа и се прехвърли на каквото трябва да ядеш. Само изключи спане от 16-17 часа от графика си.
    Според мен медът е по-добър заместител, но не съм проучвала. Не е желателно да пиеш така чая, но ако не можеш по друг начин- гледай да ограничиш и тази напитка като цяло. Така би било най-добре. Иначе няма да е чак толкова вредно, ако консумираш захарин, предполагам. Пак би трябвало да има ефект.
    Хлябът по принцип е вреден. В режима се позволява във всеки един ден освен в плодовия като е желателно да не се консумира на вечеря в белтъчния ден и този на варивата.
    Всякакви физически упражнения са добре.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    1ви ден от 90 дневната
    2 ябълки
    омлет с гъби и 2 яйца
    половин чаша мляко (знам че не трябваше ама..)
    и за вечеря пак омлет обаче с 1 яйце

и я кажете нещо за междухраненията за този (и другите дни)
    че направо издивявам в момента от глад..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

имаше едно момиче във форума дето беше свалило доста кг с 90 дневната и каза, че като и пригладнее изяжда половин ябълка

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    1ви ден от 90 дневната
    2 ябълки
    омлет с гъби и 2 яйца
    половин чаша мляко (знам че не трябваше ама..)
    и за вечеря пак омлет обаче с 1 яйце

и я кажете нещо за междухраненията за този (и другите дни)
    че направо издивявам в момента от глад..
    Ако наистина не издържаш, може да си хапваш по един плод, но само в началото... докато свикнеш.
    Хубаво е да включиш и салати в менюто си, хем ще те засищат повече.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от geranium
    Хлябът по принцип е вреден.
    ТИ ЛУДА ЛИ СИ?!!!! Хлябът има вещества,които не може да си набавиш от никъде другаде .Точка и гледай само да ми оспориш.аман от необразовани парчета,сори ама си е така.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си