- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 5
OMG Много се извинявам не съм видяла годината![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Абе хора, на 90-дневната съм и днес ми е ден за варива.. мога ли да ям царевица от консерва.. ако я преплакна малко ..![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
Аз, лично съм яла царевица. Хапвах малко в междухраненията. 90 дневната диета е страхотна. Отслабнах с 4 кг за 5 дена. Не си личаха в началото, обаче после, иэведнъж една сутрин като станах эа дск, и дънките ми падахаПървоначално написано от sHaDy_sOuL
Проблема при мен е, че нямам постоянство, и сега пак напълнях !
Голям съм чревоугодник и не знам до къде ще я докарам
![]()
Меерси, значи това ще ми е вечерята..![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
Аз режим за сега няма да спазвам щото днес ходих по лекари и ми откриха гастрит,сега съм на ограничение от доста храни и на хапчета,така че за сега режима ще ми е ограничаването от забранените храни.
Аз сега гледам малко да се ограничавам,че супер много напълнях по тия празнициАз никога не спазвам конкретна диета , а просто си ям само полезна храна.Преди бях така около 4 месеца и си се чувствах много добре
![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
оооо, аз съм на лунна днеска и мнооооооооооого ми се яде нещо солено, но ще издържа до утре![]()
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
90 дневна - въглехидратен ден
Засега нищо не съм яла, обаче много ме притеснява факта, че съм качила половин килограм от началото на диетата.![]()
аз съм на режим от днеска уж![]()
закуска в 8: активия с мюсли и банан
междинно банан
сега ще видя кво ще ям![]()
Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..
И на мене днес ми е въглехидратен, но мисля че прекалих със спагетите за обяд.Първоначално написано от ThroughStruggle
![]()
Здравейте мадами, изчаках да минат празниците за да се заемам и аз усилено със свалянето на килцатапо миналото лято си бях отслабнала 13 кг и бях 62 при ръст 168 и изглеждах перфектно, но уви, не съумях да си ги запазя и качих доста
сега чета тука и се надъхвам от вас пак да започна някакъв режим и да спортувам
ще намеря да се претегля някъде и да видим на какви кг ще започна и докъде ще стигна
![]()
Здравейте, и аз се присъединявам към вас!Преди празниците бях на режим без сладко и тестено. Така свалих 2 кг за около месец, но след това се разболях, а и дойдоха празниците и започнах да ям както преди. Сега съм си върнала килограмите и дори съм наддала с още един...
Тъй като и без това си имам за сваляне започнах 90-дневната диета и днес ми е 2-ри ден. За сега всичко върви добре.
![]()
Прочетох темата и всички тези добри отзиви наистина много ме надъхаха, мисля че ще успея!
Успех на всички със свалянето на килограмите!![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
имам въпроси ;д относно 90 дневната
събота и неделя ако си пропускам закуска (плод) проблем ли е?
чай със захарин проблем ли е?
по филия (максимум 2) пълнозърнест без брашно (бонус) хляб вредно ли е?
и добре ли е велоергометъра-днес започвам с 15 минути за да нямам мускулна (не ми понася аспирин да пия), от утре ще увеличавам с 5, докато стигна 40 и там спирам, че нямам време да се усмихна ... ;д
Не пропускай закуската! Тя е от съществено значение във всеки един режим. Има жени, които дълго време са нямали резултат от 90-дневната (или е бил малък), защото са пропускали точно това плодче. Ставай, примерно, към 11 часа... Или пък дори да станеш към 12-13 часа, хапни първо плод. После изчакай два часа и се прехвърли на каквото трябва да ядеш. Само изключи спане от 16-17 часа от графика си.![]()
Според мен медът е по-добър заместител, но не съм проучвала. Не е желателно да пиеш така чая, но ако не можеш по друг начин- гледай да ограничиш и тази напитка като цяло. Така би било най-добре. Иначе няма да е чак толкова вредно, ако консумираш захарин, предполагам. Пак би трябвало да има ефект.
Хлябът по принцип е вреден.В режима се позволява във всеки един ден освен в плодовия като е желателно да не се консумира на вечеря в белтъчния ден и този на варивата.
Всякакви физически упражнения са добре.![]()
имаше едно момиче във форума дето беше свалило доста кг с 90 дневната и каза, че като и пригладнее изяжда половин ябълка
Ако наистина не издържаш, може да си хапваш по един плод, но само в началото... докато свикнеш.Първоначално написано от bloodyF
Хубаво е да включиш и салати в менюто си, хем ще те засищат повече.
ТИ ЛУДА ЛИ СИ?!!!! Хлябът има вещества,които не може да си набавиш от никъде другаде .Точка и гледай само да ми оспориш.аман от необразовани парчета,сори ама си е така.Първоначално написано от geranium