- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 5
Да свалям,и не съм все н адиети,от 3-4 месеца не съм спазвала диета.Първоначално написано от DarkKisss
ааа, хора, много съм щастлива![]()
дотук съм на - 11кг !!!
В сантиментри това ще рече: -7см от талията; - 11см от ханша ; -6см от бедрото; е....и -4см от бюста![]()
![]()
3 номера по-малки са ми дънките вече....докато не можех да се пъхна в старите, сега точно те са ми големи :d Много съм горда, щом тръгнах и да се хваля, мани, маниУтре започвам студентството си в тъй бленуваните килограми, ех, ех!
Впрочем аз си продължавам с внимателното хранене и всичко останало, все пак още пия разни тъпи хАпчетЪ и не искам пак да чупя кантара....
От 53 ще пробвам да стигна 50, макар че при мен това е доста, ама достаааа трудно, нищо де![]()
Моето мнение е,че не трябва да се поддаваме (визирам всички, които имат нещо излишно по себе си) на идеите за бързи диети....здравето е най-важното, което имаме! не си струва да го рискуваме!
(е, аз все още се поддавам чат-пат на някое шоколадово изкушение...ама тези моменти са все по-голяма рядкост)
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Titinka и тя е станала яка мацка![]()
Поздравления!!Първоначално написано от PepSsSi
Четох твоя по - стара публикация и не можах да разбера някаква диета ли спазваш или ядеш по един път на ден![]()
titinkaa станала си наистина уникална!Мн голяма промяна...Как го постигна?И успя ли да запазиш килограмите след ваденето на сливиците?![]()
М от свалените 10кг съм качила само 2кг,демек 8кг засега съм задържала,а колкото до външния вид нищо не съм правила,явно просто съм се разхубавила,освен че бретона смених настрани,с което мисля че повече ми отива отколкото прав,и друга промяна нямам,не съм правила нищо друго по външния вид.![]()
![]()
Аз направих Лунната диета и тази седмица пак има, ще продължавам така, и ще се храня по-малко докато не се харесам най-накрая, защото не мога да се понасям вече...![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Тая седмица кога се пада да е Лунната и от колко до колко часа?В петък я изпуснах,забравих и не можах да я спазя?!Първоначално написано от billytalent
моля ви кажете някоя по-приятна диета,да не се гладува много..но и да върши работа..
просто вече ми се гади от 90 дневната...
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ето тук има :] http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p12245.htmlПървоначално написано от titinkaa
Може Витаминно-протеиновата да почнеш или просто се ограничи в някои неща,създай собствен режим,махни нещата от които пълнееш.Първоначално написано от POLLINA
охх горката тиПървоначално написано от POLLINA
за стотен път питаш и све нямаш отговор, ти нали имаше някви мижави 2 кг да сваляш, увеличи физическата активност и си готова
![]()
нее, искам диета
казват ми ,че нямам нужда, не си личало, ама нли знаете как човек не се чувства добре в себе си.. е и при мен е така като ги сваля ще ми е по-добре дори и да съм кльощава![]()
КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
pErFeKt_GiRl , НЕ спазвам диети, мразя ги. Внимавам какво ям, по колко ям и кога го ям.... Ограничих така любимите ми пици, вафлички, кроасанчета...Спрях да консумирам тестени изделия, шоколад (понякога се глезя с 1/2 шоколад милка милкинис, а от Пепси-Колата още не мога да се откажа съвсем...) избягвам мазни храни и т.н. Наблягам на пилешко, плодове, зеленчуци, правя си огромни разходки ежедневно, велоергометър вкъщи...нормални нещаА, не ям след 17ч.
Само да се похваля![]()
вчера си купих първите дънки размер 26
(тези от преди година са 31-30)
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Момичета,вижте кво намерих,погледнете в Резултати.![]()
http://www.otslabni.org/index.php
titinka, я пусни една снимка в цял ръст, струваш ми се отслабнала в лицето.![]()
Първоначално написано от titinkaa
Струва ми се много интересно и полезно , разбира се за човек с време и финансова възможност.![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
определено изглеждаш по-слаба от предишните ти снимки които съм виждала тук във форума и определено така си по-добре, просто човек като отслабне си личи и в лице, променя се облика![]()
Еми не напразно мрънках тука,че трябва да сваля,пък и аз по слаба се харесвам повече,някак си по свежа изглеждам в лицето,пък и много ми се променя изцяло външността.
и аз съм така пълнея в лицето, правя бузкизнам какво е
![]()
Определено има разлика. Браво.
Аз квото и да правя свалям само в бузите и гърдите.![]()