.
Отговор в тема
Страница 5 от 24 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 593

Hybrid View

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    ^ Всеки път като ти погледна профила си на някакви диети, то е някакво чудо .. Изобщо сваляш ли нещо, виждаш ли прогрес или как ..?
    Да свалям,и не съм все н адиети,от 3-4 месеца не съм спазвала диета.

Град
    Пловдив
    ааа, хора, много съм щастлива
    дотук съм на - 11кг !!!
    В сантиментри това ще рече: -7см от талията; - 11см от ханша ; -6см от бедрото; е....и -4см от бюста
    3 номера по-малки са ми дънките вече....докато не можех да се пъхна в старите, сега точно те са ми големи :d Много съм горда, щом тръгнах и да се хваля, мани, мани Утре започвам студентството си в тъй бленуваните килограми, ех, ех!
    Впрочем аз си продължавам с внимателното хранене и всичко останало, все пак още пия разни тъпи хАпчетЪ и не искам пак да чупя кантара....
    От 53 ще пробвам да стигна 50, макар че при мен това е доста, ама достаааа трудно, нищо де

Моето мнение е,че не трябва да се поддаваме (визирам всички, които имат нещо излишно по себе си) на идеите за бързи диети....здравето е най-важното, което имаме! не си струва да го рискуваме!
    (е, аз все още се поддавам чат-пат на някое шоколадово изкушение...ама тези моменти са все по-голяма рядкост)
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Град
    Пловдив
    ^Браво за постигнатите резултати!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Titinka и тя е станала яка мацка
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    там някаде
    Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    ааа, хора, много съм щастлива
    дотук съм на - 11кг !!!
    В сантиментри това ще рече: -7см от талията; - 11см от ханша ; -6см от бедрото; е....и -4см от бюста
    3 номера по-малки са ми дънките вече....докато не можех да се пъхна в старите, сега точно те са ми големи :d Много съм горда, щом тръгнах и да се хваля, мани, мани Утре започвам студентството си в тъй бленуваните килограми, ех, ех!
    Впрочем аз си продължавам с внимателното хранене и всичко останало, все пак още пия разни тъпи хАпчетЪ и не искам пак да чупя кантара....
    От 53 ще пробвам да стигна 50, макар че при мен това е доста, ама достаааа трудно, нищо де

Моето мнение е,че не трябва да се поддаваме (визирам всички, които имат нещо излишно по себе си) на идеите за бързи диети....здравето е най-важното, което имаме! не си струва да го рискуваме!
    (е, аз все още се поддавам чат-пат на някое шоколадово изкушение...ама тези моменти са все по-голяма рядкост)
    Поздравления!!
    Четох твоя по - стара публикация и не можах да разбера някаква диета ли спазваш или ядеш по един път на ден

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Titinka и тя е станала яка мацка
    мерсии

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    titinkaa станала си наистина уникална!Мн голяма промяна...Как го постигна?И успя ли да запазиш килограмите след ваденето на сливиците?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Пловдив
    М от свалените 10кг съм качила само 2кг,демек 8кг засега съм задържала,а колкото до външния вид нищо не съм правила,явно просто съм се разхубавила,освен че бретона смених настрани,с което мисля че повече ми отива отколкото прав,и друга промяна нямам,не съм правила нищо друго по външния вид.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз направих Лунната диета и тази седмица пак има, ще продължавам така, и ще се храня по-малко докато не се харесам най-накрая, защото не мога да се понасям вече...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз направих Лунната диета и тази седмица пак има, ще продължавам така, и ще се храня по-малко докато не се харесам най-накрая, защото не мога да се понасям вече...
    Тая седмица кога се пада да е Лунната и от колко до колко часа?В петък я изпуснах,забравих и не можах да я спазя?!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    моля ви кажете някоя по-приятна диета,да не се гладува много.. но и да върши работа..
    просто вече ми се гади от 90 дневната...

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Тая седмица кога се пада да е Лунната и от колко до колко часа?В петък я изпуснах,забравих и не можах да я спазя?!
    Ето тук има :] http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p12245.html

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    моля ви кажете някоя по-приятна диета,да не се гладува много.. но и да върши работа..
    Може Витаминно-протеиновата да почнеш или просто се ограничи в някои неща,създай собствен режим,махни нещата от които пълнееш.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    охх горката ти за стотен път питаш и све нямаш отговор, ти нали имаше някви мижави 2 кг да сваляш, увеличи физическата активност и си готова

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    нее, искам диета
    казват ми ,че нямам нужда, не си личало, ама нли знаете как човек не се чувства добре в себе си.. е и при мен е така като ги сваля ще ми е по-добре дори и да съм кльощава
    КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Пловдив
    pErFeKt_GiRl , НЕ спазвам диети, мразя ги. Внимавам какво ям, по колко ям и кога го ям.... Ограничих така любимите ми пици, вафлички, кроасанчета...Спрях да консумирам тестени изделия, шоколад (понякога се глезя с 1/2 шоколад милка милкинис, а от Пепси-Колата още не мога да се откажа съвсем...) избягвам мазни храни и т.н. Наблягам на пилешко, плодове, зеленчуци, правя си огромни разходки ежедневно, велоергометър вкъщи...нормални неща А, не ям след 17ч.

Само да се похваля вчера си купих първите дънки размер 26 (тези от преди година са 31-30)
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Град
    Пловдив
    Момичета,вижте кво намерих,погледнете в Резултати.

http://www.otslabni.org/index.php

titinka, я пусни една снимка в цял ръст, струваш ми се отслабнала в лицето.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Момичета,вижте кво намерих,погледнете в Резултати.

http://www.otslabni.org/index.php

Струва ми се много интересно и полезно , разбира се за човек с време и финансова възможност.
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

определено изглеждаш по-слаба от предишните ти снимки които съм виждала тук във форума и определено така си по-добре, просто човек като отслабне си личи и в лице, променя се облика

Град
    Пловдив
    Еми не напразно мрънках тука,че трябва да сваля,пък и аз по слаба се харесвам повече,някак си по свежа изглеждам в лицето,пък и много ми се променя изцяло външността.

и аз съм така пълнея в лицето, правя бузки знам какво е

Град
    Карлово
    Определено има разлика. Браво.
    Аз квото и да правя свалям само в бузите и гърдите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си