- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 5
Да, ти на тези снимки си или в профил, или отрязана от тук от там, или я ръка я яке те скриват..нямаш ли една нормална снимка в цял ръст преди > след да сравним..
и бтл съветваше някой да си прави собствен режим, като намали храните, от които пълнее, а същевременно постоянно си на някакви смахнати диети..![]()
п.п. нищо лично, не се сърдии![]()
Няма да коментирам,щото пак ще ми се нахвърлите,ама то се знае,че все някой ще се намери да ми намери косури.![]()
Е колкото и да се крие с ръце и якетаима видима разлика от преди (;
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
нормално 10 кила няма начин да не личат, но аз предишни нейни снимки само на аватара съм виждала..Първоначално написано от FlowerPower
охх мн си се радвам как отслабнахне мога да си се нагледам ( не,че преди можех)
( реклама тайм)
В първия ден на 90-дневната мога ли да ям зеле със свинско на фурна?!
Sve sto je srcu drago daleko je..
даПървоначално написано от sHaDy_sOuL
Ето снимка като бях пълна.
http://prikachi.com/images/522/2557522X.jpg
аз не виждам разлика
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Е как има разлика. На снимката ''преди'' има коремче и бузи.Няма как 10 килограма и да няма разлика![]()
Ако заедно с това направя лунната диета???Разболях се от грипа и нямаше как да я спазвамПървоначално написано от gabito1995
Сега съм 63
![]()
Ами тая лунна диета не я разбрах много- На дните според каленсара не трябва да ям нищо и да пия само вода и фрешове,нали?
[b] Was tust du,Was f
Как ще няма разлика бе, вие луди ли сте !?![]()
![]()
Аз диета отдавна не съм спазвала.
А е време вече да се замисля сериозно.![]()
Иначе, от 1 седмица не ям след 18ч. и се чувствам много добре.Смисъл по-леко ми е.
Ограничавам се откъм сладко, хляб и пържено.Газирано отдавна не пия.
И смело мога да твърдя, че усещам 3 чифта дънки по-широки.![]()
Big or small, lies are lies!
Еми някои не забелязвате разликата ама определено има.Много хора,като ме видят и ме хвалят,че мн съм отслабнала,пък да не говорим на първия учебен ден,че целия клас ме похвали колко мн съм свалила.![]()
Абе момичето си има цифра разликата преди-след. Тряя си сляп, за да не го видиш о.О
Аз сега нещо малко качих 2-3 килца и от 3 дена съм на диета, ама по принуда, трябваше да съм и трите дена белтъчен, щото съм 'баси каръка просто, ама се едно :Д.
Тия тъпи варива ще ги прескоча тоя път, въобще не ми се занимава с тях - утре направо въглехидратен, после плодов. То и без т'ва неска го карах плодов поради ЛИПСАТА НА ОРИЗ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ о.О
Пф .. дано да си ги сваля тия килца, че и 1-2 отгоре, поне после да не се тормозя :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Добре бе хора как ги сваляте тези килограми![]()
. Аз мисля, че съм дебела обаче всички ми казват, че не е вярно.За 1 седмица свалих 3 килограма ( просто не мога да ви опиша какво е да ядеш плодове, а сестра ти около теб да подскача с мазна баничка
![]()
). От 60 килограма станах 57
![]()
. Обаче после за 3 седмици от свалените 3, качех 2
![]()
. На тази снимка съм аз ( от ляво с черната рокля
![]()
)
Някой ще лунува ли утре почва в 21.40 , тоест в петък ?
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Почва утре в 21:40 и свършва в петък в 21:40 нали така беше?Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
Аз ще правя Лунната утре.
В списанието ми пише, че започва от 21:44 до 22:32 на следващия ден.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Здравейте момичета и аз съм в клуба.. От тези диетки по 2/3 дни не успях да си докарам нищо друго овен анемия.. и то не ги спазвах докрай .. Както и да е , решена съм от утре 90 дневната - сега си изготвям менюто за около 10тина дни .. Имам няколко въпроса:
- Позволени ли са дъвките или лютите бонбонки?
- Кои от напитките също са позволени ?
- Всеки ден различен ли вид плод трябва да консумирам?
Мечтаните ми килограми са 55 . Висока съм 174 и 64 кг.
Стремя се към 55,защото преди бях толкова и наистина се харесвах.
ла-ла-ла
titinka, много си отслабнала! и излъчването ти е по- свежо сега. мисля, че изглеждаш добре и е време да спреш с диетите.
Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..
На тебе пък не ти ли писна бе, разбрахме те!Първоначално написано от katericArofl