.
Отговор в тема
Страница 7 от 24 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 593
    Супер фен Аватара на katericArofl
    [quote="mokka"]
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    На тебе пък не ти ли писна бе, разбрахме те!
    За кое ?
    Като начало наднорменото тегло не е здравословно.. всички знаете за проблемите, които може да нанесе и т.н. няма да изброявам..
    Второ, по-лесно е сега да отслабнеш и да се радваш на хубава фигура отклокото цял живот да го прекараш в чакане - до 20 сме рястяли, бла бла на 24-25 пък я вземеш да забременееш - изключени са диетите, като качиш едно 10 кг от бременноста вари ги сваляй.. ми по-късно няма да и е и до диети. В този случай, колкото по-рано, толкова по-добре!

Не се препоръчвали диети.. а защо никой не се замисли, че всичката захар, газирано, пържено, шушкащо не е в никакъв случай по-полезно

Казах го и за това, че винаги на чужд гръб и 100 тояги са малко. Виждала съм познати, оплакващи се я от тегло, я криви зъби, я нещо си там др .. ии веднага останалите, които нямат такива проблеми почват - абе какво ти, много си си добре така .. глупости на търкалета.. нека сме реалисти.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    катерицоо,оля се
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Титинка разликата наистина е голяма Браво

Оффф и аз скоро трябва пак да почна 90 дневната ... До сега все издържах между 4 и 8 дена и смъквах по около 0,500кг. на ден (по принцип искам да сваля около 10кг,макар че реално погледнато имам да смъквам по-малко ... казвам го за да не си помислите,че имам поне 20-тина за смъкване и за това са тия резултати),обачеее все се появяваше някое изкушение и край
    Сега съм си харесала един бял панталон и мисля да си го взема с 2 номера по-малък за да имам стимул
    Ще гледам утре да успея да се организирам и да започна,но ако не стане - започвам от петък

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ми чесно казано,сега се харесвам,но искам поне 4-5кг да сваля още,не искам много щото пък да не стана клечка,че аз съм си 1,78 висока и на нищо няма да приличам ако отслабна драстично.Засега съм решила да не правя нищо,а като дойде ноември-декември тогава да се огранича с храната,щото зимата все се качва,и да не взема да кача,че после пак мъчения пролетта.Няма да правя драстични диети,но все нещо ще измисля,най-вероятно мой си режим,да пробвам кво ще стане. Иначе благодаря на всички за милите писма

Голям фен Аватара на mokka
    Katerica не съм ти казала за наднормени тегла и прочие проблеми. Въпроса е че на момичето и личи, че е свалила. Разбрахме те че ти не виждаш разликата, че се заяждаш ама айде вече, стига детски работи.

Супер фен Аватара на Me4encety
    и аз се включвам трябва да сваля д10кг защото съм 65 а попринцип немога да си се нагледам кат съм 55 така че утре ще направя лунната диета и в събота почвам диетата на боряна и ще пия зелен чай за отслабване според вас ще сваля ли успея ли да сваля тези 10 кила?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    и аз се включвам трябва да сваля д10кг защото съм 65 а попринцип немога да си се нагледам кат съм 55 така че утре ще направя лунната диета и в събота почвам диетата на боряна и ще пия зелен чай за отслабване според вас ще сваля ли успея ли да сваля тези 10 кила?
    Аз също ще правя лунната и диетата на боряна.Когато имам време ще правя и някой упражнения.Аз имам 15 кг
    [b] Was tust du,Was f

Град
    Пловдив
    Днес мислих да спазвам Лунната диета ама се провали денят ми,,щото ме заболя мн корема и вдигнах температура и няма как трябва да се храня,макар че днес съм на две филийки и солети.

Сори за спама, ама titinka откъде си, че май веднъж те видях?

Аз и в дена друга тема те питах, ама сигурно не си видяла.

Аз пък от почти месец може да се каже,че съм на диета Не ям сладко,освен плодове и мед по малко и тестено с 2-3 изключения,но по малко,не ям пържено,мазни храни,правя упражнения по малко,доста ябълки като цяла хапвам,а няма никаква разлика и не знам какво да правя Някой,ако има съвет?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing

От Пловдив съм.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от alwaysremember
    Аз пък от почти месец може да се каже,че съм на диета Не ям сладко,освен плодове и мед по малко и тестено с 2-3 изключения,но по малко,не ям пържено,мазни храни,правя упражнения по малко,доста ябълки като цяла хапвам,а няма никаква разлика и не знам какво да правя Някой,ако има съвет?
    Грешките ти може да са много
    -Да пропускаш закуската,а тя си е задължителна!
    -Да не ядеш по едно и също време,а когато ти се прияде.
    -Да хапваш повече вечер или да ядеш късно вечер.
    -Вечер да наблягаш на въглехидратите.
    -Пиеш малко вода.
    -Пиеш много газирано и/или алкохол.
    -Смесваш прекалено много групи храни.
    -Консумираш течности по време на хранене.
    -Не спазваш правилото за "Закуска,Обяд,Вечеря",т.е. пропускаш някое от храненията.
    -Правиш упражнения за развиване на мускулите,а не кардио.
    ...
    Рано ми е още за мислене За сега се сетих за тия,но 100% има и още неща

Град
    Пловдив
    Днес кантара ме показа минус 2кг

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing

От Пловдив съм.
    Мх, припознала съм се.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Днес за втори път правя Лунната диета и от миналата седмица до сега, въпреки че не се ограничавам от яденето съм свалила 4 см от талията си.Тва за мене е рекорд
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Toва за водата е вярно,наистина не пия много вода,а само по няколко чаши(най-много литър може би) Не пропускам закуска,защото като стана и направо се запътвам към хладилника Газирано от години не пия,алкохол много рядко Вече не ям толкова много като количество,но още се иска,а като цяло,да,вечер понякога ям,но не по-късно от 8-9 Днес се замислих да започна 90-дневната диета,така и така съм се отказала вече от сладкото,остава ми само да си подредя дните с храните и готово Дано да се получи този път,защото много дълго не можех да остана на диета повече от 3 дни,а сега....пък няма ефект

Абе я ми кажете, възможно ли е диетата да ми е повлияла на цикъла?
    Дойде ми няколко дни по-рано, не ми върви както по принцип..
    Някой беше казал че ако не консумираш мазнини това може да повлияе нещо, бихте ли ми разяснили?

Цитирай Първоначално написано от mokka
    Някой беше казал че ако не консумираш мазнини това може да повлияе нещо, бихте ли ми разяснили?
    А мен ми е закъснявал или намалял, ако съм отслабнала много.

Цитирай Първоначално написано от mokka
    ами на мен ми закъсня 3-4 дни, но все пак е в границите на нормалното ( макар, че се бях шашардисала от др теми във форума)..
    Все пак не би трябвало да имаш проблеми ( освен, ако не го караш на 1 ябълка и 1 кафе примерно) и ако успяваш да си набавиш от всички видове хранителни в-ва дори и в малки количества всичко ще е наред !

Град
    Пловдив
    Тва според мен е от смяната на сезоните и климата,защото на мен септември месец ми дойде 1 седмица по рано.Да видим тоя месец кога ще дойде,макар че днес е 8-ми и утре трябва да дойде уж.

и това може да е причината.. един ден 25 градуса на другия 10

Ами дано е от времето, иначе режима ми е нормален, не ям по 1 ябълка на ден. Пък и не съм толкова отслабнала, да не кажа че аз даже не забелязвам де, но в сантиметрите разлика има. Иначе не ми притеснява че ми дойде по-рано а че ми е намалял, но се надявам времето да е причината..

Спокойно, не може всеки път да е еднакво.. ако има някаква покъртителна разлика идва ти през няколко месеца, не ти идва, идва ти през 2 седмици тогава има повод за притеснение.
    От няколко отслабнати кг нищо няма да стане.

Град
    Пловдив
    Тея дни съм се поограничила с храната,има още 20 дена до сватбата и ще гледам до тогава да се ограничам малко,та да сваля кило две три.

Град
    Пловдив
    Познах,че днес ще ми дойде и така и стана. Голяма врачка съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си