- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 5
[quote="mokka"]За кое ?Първоначално написано от katericArofl
Като начало наднорменото тегло не е здравословно.. всички знаете за проблемите, които може да нанесе и т.н. няма да изброявам..
Второ, по-лесно е сега да отслабнеш и да се радваш на хубава фигура отклокото цял живот да го прекараш в чакане - до 20 сме рястяли, бла бла на 24-25 пък я вземеш да забременееш - изключени са диетите, като качиш едно 10 кг от бременноста вари ги сваляй.. ми по-късно няма да и е и до диети. В този случай, колкото по-рано, толкова по-добре!
Не се препоръчвали диети.. а защо никой не се замисли, че всичката захар, газирано, пържено, шушкащо не е в никакъв случай по-полезно
Казах го и за това, че винаги на чужд гръб и 100 тояги са малко. Виждала съм познати, оплакващи се я от тегло, я криви зъби, я нещо си там др .. ии веднага останалите, които нямат такива проблеми почват - абе какво ти, много си си добре така .. глупости на търкалета.. нека сме реалисти.![]()
катерицоо,оля се![]()
Титинкаразликата наистина е голяма
Браво
Оффф и аз скоро трябва пак да почна 90 дневната ... До сега все издържах между 4 и 8 дена и смъквах по около 0,500кг. на ден (по принцип искам да сваля около 10кг,макар че реално погледнато имам да смъквам по-малко ... казвам го за да не си помислите,че имам поне 20-тина за смъкване и за това са тия резултати),обачеее все се появяваше някое изкушение и край![]()
Сега съм си харесала един бял панталон и мисля да си го взема с 2 номера по-малък за да имам стимул![]()
Ще гледам утре да успея да се организирам и да започна,но ако не стане - започвам от петък![]()
Ми чесно казано,сега се харесвам,но искам поне 4-5кг да сваля още,не искам много щото пък да не стана клечка,че аз съм си 1,78 висока и на нищо няма да приличам ако отслабна драстично.Засега съм решила да не правя нищо,а като дойде ноември-декември тогава да се огранича с храната,щото зимата все се качва,и да не взема да кача,че после пак мъчения пролетта.Няма да правя драстични диети,но все нещо ще измисля,най-вероятно мой си режим,да пробвам кво ще стане.Иначе благодаря на всички за милите писма
![]()
![]()
Katerica не съм ти казала за наднормени тегла и прочие проблеми. Въпроса е че на момичето и личи, че е свалила. Разбрахме те че ти не виждаш разликата, че се заяждаш ама айде вече, стига детски работи.
и аз се включвам трябва да сваля д10кг защото съм 65 а попринцип немога да си се нагледам кат съм 55 така че утре ще направя лунната диета и в събота почвам диетата на боряна и ще пия зелен чай за отслабване според вас ще сваля ли успея ли да сваля тези 10 кила?![]()
Аз също ще правя лунната и диетата на боряна.Когато имам време ще правя и някой упражнения.Аз имам 15 кгПървоначално написано от Me4encety
![]()
[b] Was tust du,Was f
Днес мислих да спазвам Лунната диета ама се провали денят ми,,щото ме заболя мн корема и вдигнах температура и няма как трябва да се храня,макар че днес съм на две филийки и солети.
Сори за спама, ама titinka откъде си, че май веднъж те видях?
Аз и в дена друга тема те питах, ама сигурно не си видяла.
![]()
Аз пък от почти месец може да се каже,че съм на диетаНе ям сладко,освен плодове и мед по малко и тестено с 2-3 изключения,но по малко,не ям пържено,мазни храни,правя упражнения по малко,доста ябълки като цяла хапвам,а няма никаква разлика и не знам какво да правя
Някой,ако има съвет?
От Пловдив съм.Първоначално написано от MissNothing
Грешките ти може да са многоПървоначално написано от alwaysremember
-Да пропускаш закуската,а тя си е задължителна!
-Да не ядеш по едно и също време,а когато ти се прияде.
-Да хапваш повече вечер или да ядеш късно вечер.
-Вечер да наблягаш на въглехидратите.
-Пиеш малко вода.
-Пиеш много газирано и/или алкохол.
-Смесваш прекалено много групи храни.
-Консумираш течности по време на хранене.
-Не спазваш правилото за "Закуска,Обяд,Вечеря",т.е. пропускаш някое от храненията.
-Правиш упражнения за развиване на мускулите,а не кардио.
...
Рано ми е още за мисленеЗа сега се сетих за тия,но 100% има и още неща
![]()
Днес за втори път правя Лунната диета и от миналата седмица до сега, въпреки че не се ограничавам от яденето съм свалила 4 см от талията си.Тва за мене е рекорд![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Toва за водата е вярно,наистина не пия много вода,а само по няколко чаши(най-много литър може би)Не пропускам закуска,защото като стана и направо се запътвам към хладилника
Газирано от години не пия,алкохол много рядко
Вече не ям толкова много като количество,но още се иска,а като цяло,да,вечер понякога ям,но не по-късно от 8-9
Днес се замислих да започна 90-дневната диета,така и така съм се отказала вече от сладкото,остава ми само да си подредя дните с храните и готово
Дано да се получи този път,защото много дълго не можех да остана на диета повече от 3 дни,а сега....пък няма ефект
![]()
Абе я ми кажете, възможно ли е диетата да ми е повлияла на цикъла?
Дойде ми няколко дни по-рано, не ми върви както по принцип..
Някой беше казал че ако не консумираш мазнини това може да повлияе нещо, бихте ли ми разяснили?
А мен ми е закъснявал или намалял, ако съм отслабнала много.Първоначално написано от mokka
ами на мен ми закъсня 3-4 дни, но все пак е в границите на нормалното ( макар, че се бях шашардисала от др теми във форума)..Първоначално написано от mokka
Все пак не би трябвало да имаш проблеми ( освен, ако не го караш на 1 ябълка и 1 кафе примерно) и ако успяваш да си набавиш от всички видове хранителни в-ва дори и в малки количества всичко ще е наред !
Тва според мен е от смяната на сезоните и климата,защото на мен септември месец ми дойде 1 седмица по рано.Да видим тоя месец кога ще дойде,макар че днес е 8-ми и утре трябва да дойде уж.
и това може да е причината.. един ден 25 градуса на другия 10![]()
Ами дано е от времето, иначе режима ми е нормален, не ям по 1 ябълка на ден. Пък и не съм толкова отслабнала, да не кажа че аз даже не забелязвам де, но в сантиметрите разлика има. Иначе не ми притеснява че ми дойде по-рано а че ми е намалял, но се надявам времето да е причината..
Спокойно, не може всеки път да е еднакво.. ако има някаква покъртителна разлика идва ти през няколко месеца, не ти идва, идва ти през 2 седмици тогава има повод за притеснение.
От няколко отслабнати кг нищо няма да стане.
Тея дни съм се поограничила с храната,има още 20 дена до сватбата и ще гледам до тогава да се ограничам малко,та да сваля кило две три.
Познах,че днес ще ми дойде и така и стана.Голяма врачка съм.
![]()