.
Отговор в тема
Страница 8 от 24 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 593
    Супер фен Аватара на Me4encety
    ох хора аз на кат съм в даскало ми е по лесно да издържа обаче вкъщи напрао едвам едвам държа и колкот ми е трудно баба кат почне през 5 минути да ми предлага се ени фкусни неща абе ужас я кажете вие как се справяте вкъщи с диетите?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз като реша,че трябва наистина да отслабна и квото и да ми предлагат нашите,казвам Не,не искам и толкова,ако настояват го казвам същото,инат и тва е,ако искаш да постигнеш нещо,иначе няма как,ако се поддава човек на изкушенията.Пък като си ида на село,пак хапвам от на баба манджите,но по-малко,и гледам да ям 1 път през останалото време си ям квото трябва за диетата.Пък ако знам,че вкъщи има сладко просто гледам да не мисля за него,или пък хапвам 1 лъжица мед.

За съжаление от днес и аз се присъединявам към отслабващите. Всъщност не съм дебела, но съм качила 2-3 кг и се чувствах много по-добре, преди да ги кача, и сега съм решилада ги сваля. Имах си изграден режим на хранене, както и спортувах, но лятото спря спорта и се тъпчех с 200-300 гр шоколад на ден (да, точон толкова) и това си каза думата. Но поне знам, че спра ли с тези глупости, отслабвам лесно до 1 месец ще съм си перфектна. Всъщност всичко вредно съм го изключила от много време, само шоколада не можех, но от днес-край.

Присъединявам се и аз.titinka браво за постигнатите резултати .
    Аз съм 65 кг.Целта ми са 45-50 кг.
    Трудна работа .
    Напълно нова съм в диетите,така че ако може ми предложете някоя лесна диета от която няма да припадам от глад или да ям от типа "сутрин взумаш яйце,на обяд го вариш а вечерта го хвърляш".Искам като отслабна да си е завинаги,а не да стана зависима от диетите.Няма значение за колко време.Гледах 90 дневната диета,но не мисля,че ще мога да я спазвам.

Град
    Пловдив
    ClemencePoesy,добре дошла при нас.
    По въпроса за 90-дневната и аз мислих че няма да мога да я спазвам,но успях и я изкарах цялата,свалих само 6кг,но откакто съм я спряла не съм качила нищичко,майак ми свали с нея 11кг и тя ги задържа.Вече мина доста време,3 месеца и половина откакто я спазвах.Пък и е добре,че поне ядеш всичко,и не се лишаваш,макар че на мен вече последния месец едвам го избутах да се минава,че ми беше омръзнало хем да се чудя кво да си готвя хем и да редувам дните,накрая вече бърках дните,добре че майка ми беше с мен и ми напомняше на кво съм.

Иначе момичета аз тея дни карам на филийки със сирене и съм свалила 1кг,знам че не е полезно,но ми с еналага,пия антибиотик и гледам да не си дразня стомаха.
    Иначе сега дас е оправя и мисля да правя диета според Кръвната група.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз попринцип съм си перфикционист ии .. съм решила да сваля 2 - 3 килограма. Макар , че нямам нужда.
    От утре ще съм си на някакъв мой режим и сутрин ще правя някакви упражнения. И смятам да ги сваля до някоя седмица.
    Гледам за лунната диета , че я хвалите. Мисля да я направя на 15.10.2010, петък, 00:27 часа . И никога не съм правила лунната.. та какво трябва да пия ? Ясно е , че не се яде. А какво да пия ? И вие до колко сте смъквали от лунната ?

Супер фен Аватара на zoreto
    ^пиеш вода ,чай и в краен случай плодови сокове,че са тъпкани освен с боклуци и със захар

Мега фен Аватара на Infinity
    ^ Ако си направиш фреш няма да е тъпкан със захар и оцветители.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на zoreto
    е да,така може,ама купените........

Мега фен Аватара на iiordanova
    Благодаря , момичета!
    А чая Нести не може да се пие нали ? И той е със захар май ?
    Някой друг ще лунува ли ?
    И правилно ли съм разбрала - петък цял ден само на течности .. ?

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    По въпроса за 90-дневната и аз мислих че няма да мога да я спазвам,но успях и я изкарах цялата,свалих само 6кг,но откакто съм я спряла не съм качила нищичко,майак ми свали с нея 11кг и тя ги задържа.Вече мина доста време,3 месеца и половина откакто я спазвах.Пък и е добре,че поне ядеш всичко,и не се лишаваш,макар че на мен вече последния месец едвам го избутах да се минава,че ми беше омръзнало хем да се чудя кво да си готвя хем и да редувам дните,накрая вече бърках дните,добре че майка ми беше с мен и ми напомняше на кво съм.
    Точно заради това,че трябва да внимавам кой ден е,защото аз разчитам на майка ми да готви,а не мога да я занимавам всеки ден.
    Гледах една Витамино-протеинова и тя ми допадна,защото и аз обичам да си хапвам често по малко,но не мога да я разбера много-много.
    8:00 – протеинов компонент
    10:30 – витаминен компонент
    13:00 – протеинов компонент
    15:30 – витаминен компонент
    18:00 – протеинов компонент
    20:30 – витаминен компонент

протеинови компоненти : яйца, чисто месо и риба, извара, сирене (нискомаслено), варени колбаси (с ниско съдържание на мазнини).
    протеинови компоненти : плодове, сурови или варени зеленчуци без подправки (като захарно цвекло, моркови, краставици, домати, чушки, и т.н.).
    Става ли за витаминов компонент зелена ябълка и може би 1 банан?
    Какво ще рече "варени колобаси"?
    За 10 дена и се прави?Ако ще я правя ще я направя 2 пъти,но почивката колко дни да е и какво да ям през това време?
    Изобщо мислите ли,че е добра идея да я направя?Аз поначало само трябва да спра сладкото-няма да се промени много това как се храня само,че подредено така ще отслабна
    Ами ако съчетая лунната диета с витамино-протеиновата ще се провали ли ефекта на витамино-протеиновата?

Град
    Пловдив
    ^Може да ядеш банан,все пак е плод,варени колбаси нз кво означава,аз като я спазвах колбаси не съм яла.Според мен направи поне 5 дена почивка,и по-добре изкарай диетата и после прави лунната,за да не вземе да спреш свалянето на витаминно-протеиновата.С тая диета свалих 4-5кг.

Супер фен Аватара на katericArofl
    а след тази витамино-протеинова диета качват ли се килограмите ( любопитство)

Град
    Пловдив
    Ми аз не качих нищо,спазвах я януари месец,след това диета спазвах март ама малко така че не се брои за диета,беше мой режим за няма и една седмица,и чак април почнах една друга диета,и дотогава не бях качила нищо.

а след като я направиш тази диета се предполага да си ядеш нормално от всичко? така ли

Град
    Пловдив
    Ми да,аз ядях всичко.

Оф може ли да ми дадете съвет как да сваля към 10 кг. за възможно най-кратък период. Висока съм към 1,69 и тежа 59-60 кг. Искам минимално да сваля 10 кг. Готова съм на всякакви диети и съвети,просто искам да ми е по-леко и на мен и да изглеждам добре. Също така не мога да ходя на фитнес , нямам време да тичам, защото целия ден ми е зает в учене и т.н., кажете ми някави упражнения за стягане на корема и задните части . Просто ако някой от вас може да ми отдели мъничко време да ми направи някакъв график или да ми даде някакъв полезен съвет ще съм му безкрайно благодарна. Много пъти съм тръгвала да си правя графици и др. неща, но въпроса е, че сама не мога да си организирам нещата. И този път съм сериозна . Просто искам да сваля тези прекалено излишни килограми .. Благодаря предварително, ще чакам с нетърпение : ))!

Мега фен Аватара на Infinity
    Мисля да започвам вече някаква диета за качване на килограми ,защото не е шега работа при мен ..
    После ще видя какво ще бъде точно и ще споделя.
    To infinity and beyond.

Колко си висока и колко кг си?

Ако питаш мен, висока съм 1,69 и съм 59 кг. ;ДД ама май не питаше мен , ама аз да си кажа ;Д.

а някоя от вас момичета отслабнала ли е като пропуска вечерята, тоест храни се до 16/17 часа, четох за това, че било адски ефективно и се сваляло що годе бързо

Цитирай Първоначално написано от ri41
    а някоя от вас момичета отслабнала ли е като пропуска вечерята, тоест храни се до 16/17 часа, четох за това, че било адски ефективно и се сваляло що годе бързо
    Ми аз съм го пробвала това и при мен няма ефект, но при мен почти нищо няма ефект, тъй като много трудно вече свалям.Стигнах до едни килограми и вече свалям много трудно... За това при тебе може и да стане, пробвай, при много хора си действа

Цитирай Първоначално написано от ri41
    аз отслабнах с режим + мн упражнения, но повече от месец не ям след 6 и определено ми е по-добре.
    предполагам, че и само с това може да се отслабне..

не аз не мисля да разчитам само на това, като го комбинирам с ограничения/които и в момента спазвам/ мисля, че ще е по-добре, мойта генерална грешка е, че цял ден нямам много апетит и вечер огладнявам като вълк и за тва свалям бавно, ама пак свалям де

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ^Може да ядеш банан,все пак е плод,варени колбаси нз кво означава,аз като я спазвах колбаси не съм яла.Според мен направи поне 5 дена почивка,и по-добре изкарай диетата и после прави лунната,за да не вземе да спреш свалянето на витаминно-протеиновата.С тая диета свалих 4-5кг.
    Мерси.И аз няма да ям колбаси,просто не обичам месо(само пилешко и риба ям ).Ами по време на почивката нормално ли да си ям?Ще я направя 5 дена през който няма да ям след 19:00,няма да ям сладко,тестено и пържено.После още 10- дена и воала - около 10 кг по-малко.За останалите ще му мисля после .Първо тези да махна.
    Ами ако правя упражнения 3 пъти в седмицата по 90 мин ще се увеличи ли ефекта?Сещам се 2009 август месец като тренирах 2 пъти по 90 мин в седмицата и
    отслабнах с 8 кг за 1 месец,а ядох дюнери всеки ден и сладко... Бахти като се сетя и се кефя направо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си