- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 5
а какво си трениралаПървоначално написано от ClemencePoesy
БалетОтказах се,защото всички преди мене бяха тренирали гимнастика и аз имах чувството,че не съм на място,но иначе беше адски изморително
![]()
Да,нормлано си яж през почивката,и със спорт ще е по-голям ефекта.Първоначално написано от ClemencePoesy
^Мерси.Има ли някой който да отслабва сега,не е задължително с тази диета,просто да пишем за окуражаване![]()
АзПървоначално написано от ClemencePoesy
Обаче съм на мой си режим, не на диета. Да ти кажа незнам колко съм свалила, защото нямам кантар, но вчеча си обух едни дънки , в които преди изобщо не можех да вляза, стигаха ми до бедрата. И представи си моята изненада когато ги обух! Остават ми още 2 см и ги закопчавам
![]()
Аз! От утре..Първоначално написано от ClemencePoesy
Пустите му 2 - 3 кг искам да ги сваля.
![]()
Пфу , да видим каква ще я свърша де.![]()
аз съм на 90 дневната от днесПървоначално написано от ClemencePoesy
ти ?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
И аз съм на 90-дневната от утре.
Като отслабнете показвайте снимки да ме стимулирате![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
аз от утре започвам пак 90 - дневната! Успех на всички![]()
![]()
![]()
Аз съм на Витамино-протеинвата диета,но ще я направя 2 пъти с 5 дена почивка и после имам още 5-10 кг за сваляне(след тази диета)Първоначално написано от POLLINA
Абе тази есен/зима ще имам занимание-да отслабна
![]()
Късмет с отслабването.Снимки няма да пускам,че тука съм инкогнито![]()
Имам един въпрос и ще го задам тук. Та...има ли момичета, които правят упражнения и ако да, може ли да ми препоръчате някакви за дупе,които имат ефект.Мерси.
Не започнах да се храня така с цел отслабване , но май стана нещо такова , храня се разделно закусвам 1 ябълка , обядвам към 2 и после в 17.30 изяждам пак 2 ябълки и това е всичко и наистина се чувствам много по-добре . Коремчето се скри, днес си обух едни стари дънки , които ми седяха много зле някак правеха ме доста пухкава и краката ми изглеждаха доста къси и широки, а дупето голямо , ама днес като ги обух и една гордост ме обхванана кантар не съм се качвала винаги ме разочарова , по-важно е на външен вид според мен .
Успех на всички захванали се с отслабване , стягане и всичко свързано с поддържането на доборо здраве и красива фигура .![]()
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p188.htmlПървоначално написано от Ankh
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p13984.html
Трябва обаче да ги правиш минимум по 30 мин дневно, всеки ден. Ефект имат![]()
утре ми е втория ден от 90 дневната диета
не мога да си хапна малко маруля нали ?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Защо да не може?Първоначално написано от POLLINA
Първите два дни към обяда винаги ям зелена салата...![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
От днес и аз съм на 90 дневната!!!
Този път мисля да се задържа повече от редовните 4-8 дена![]()
![]()
Стискайте палци!!!
По принцип не ми е проблем да я спазвам,защото е адски лека,а и от нея свалям доста бързо,но понякога лесно се поддавам на изкушенията и точно в това ми е проблема![]()
За щастие до декември има само 3-4 рождени дни и изкушенията ще са доста по-малко![]()
Не устоях на изкушениетоВидя се,че не е лесно.И аз почвам в омагжосаният кръг "от утре съм на диета"
![]()
Ще ти кажа какво правя аз. Съветвам те да не се занимаваш с диети, а да си създадеш постоянен режим... Малко е трудно човек да свикне с мисълта, че никога повече няма да яде сладко на корем, но се искат и жертви. Относно храненето не ям сладко, колабаси, тесто, разни мазнотии като пици и такива, пакетирано, бял хляб, газирано, разни масла и маргарини. Избирам си един ден в седмицата, в който ям сладко. Закусвам или овесени ядки с мед, стафиди и кисело мляко, или някакъв пълнозърнест сандвич с кашкавал. За обяд нещо готвено или месо със зеленчуци, а вечерята гледам да я ограничавам, но не винаги успявам. Нали знаеш, че не е добре да ядеш след 19h? За междинни най-често ядки, сушени плодове, по една лъжица мед или плод. Ограничавам банана, защото е бърз въглехидрат. Същото се отнася и за гроздето. Съветвам те да не ядеш обезмаслено мляко, защото е много вредно и голям боклук като цяло. За храната друго не се сещам... Спортът е много важен. Лятото тичах всеки ден, постепенно увеличавах натоварването по 30-40 минути. Допълнително 3 пъти в седмицата играех тенис и от време на време коремни преси и гирички всяка по 3 кг. Сега нямам толкова време, тичам веднъж или два пъти в седмицата, втора смяна съм. Всеки ден правя по 40 минути упражнения, които включват много видове коремни преси ( виж това http://www.vbox7.com/play:c500421d) правя ги по 20 всяко и после допълнително 100-200 обикновени преси и гирички... Понякога разнообразявам с нещо различно.. Днес например играх футбол (момиче съм), също така обичам да вървя и ако имам време изминавам големи дистанции... За упражненията правя и дъска, ако знаеш какво е .. Тренирам главно горната част на тялото, а за долната разчитам на тичането и тениса. Както и да е, отнесох се доста, успех!Първоначално написано от eskimoy
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
GunSnSteelflowers,тва от колко време е така,да ис на режим и спорт,и свалила ли си или просто задържаш теглото си?!
няма излизане от тоя кръг повярвайПървоначално написано от ClemencePoesy
![]()
![]()
Я някой да ми каже бисквити Хогареназ мога ли да ям? Не съм на някаква диета а на мой режим, до сега дава резултати, но просто не виждам в университета какво друго мога да ям.
От края на юли. Попринцип не го започнах с цел сваляне на килограми, а защото исках да променя начина си на живот.. И да изглеждам по точно определен начин.. Килограми да ти кажа не знам колко съм свалила, не ми е хубав кантарът, но дънките ми повечето вече са ми широки. Не съм била пълна преди, нормално телосложение имам. В началото е трудно, но после свикваш и мога да кажа даже, че не мога да се върна към предишните си навици.. Сладко може понякога много да ми се прияжда, но ми стига малко, за да ми мине... http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983 . тази тема ме инспирира така да се каже, много можете да намерите в неяПървоначално написано от titinkaa
![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Тази Витамино-протеиновата не мога да я правя-ставам към 10 и 30;на училище съм и не става стриктно.....На обяд изядох 2 кюфтетаи ся за вечера предполагам 1 кюфте или нещо подобно(на 90 дневната ще бъда).За утре става ли царевица в копнсерваАми пюре??
оххх спазвам си диетата на боряна вече 6 ден и от свалените 4 съм качила 3 наново как е станало така не знам но съм бясна ще почна дръга диета тази витаминопротеинова има ли ефект за колко време колко кила се свалят и колко тряа да се спазва и да не направя мусколи от нея?