.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Мега фен Аватара на dirtyyy
    Лека нощ мила Лейди Ди.
    Цунки

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    който спори с мод бан дори и в раздел за спам да е в който НЯМА ПРАВИЛА

мили модераторчета има ли друг начин да се оправите с някой без да му затриете акаунта?
    Има, но твоята госпожица не разбира от тях.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Лека нощ мила Лейди Ди.
    Цунки

Голям фен Аватара на beb0oy
    xaxa
    -.-

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    който спори с мод бан дори и в раздел за спам да е в който НЯМА ПРАВИЛА

мили модераторчета има ли друг начин да се оправите с някой без да му затриете акаунта?
    Има, но твоята госпожица не разбира от тях.
    ами Маринче да ти кажа честно наистина нас от кофата ни смятате за по нисши

точно така казаха някои хора в едни общи чатове преди време жалко че нямам хронология да покажа и дърти си е права за отношението на някои хора в онази тема

и щом давате пример ако кажа за някой раздел''И без това отдавна исках да се махне тази кофа с лайна - пускаме ви водата и пътувайте по каналите.''на кой ще му стане приятно?Това някакъв пример за подръжание ли е?
    пп
    това бяха думи на модератор ако ги повторя някъде сърдете се на него
    ОДИН!!!

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    от цункане на задници ви порасна работата и станахте модератори
    възгордяхте се още повече, лизахте още задници и шефчето ви даде права да банвате и изтривате потребители
    сега дойде време на всеки, който ви се противопостави или не ви харесва, да му изтриете акаунта или да го баннете
    много справедливо нали?
    някаква там модераторка почна да се прави на интересна, да създава правила там, където няма такива и никога не е имало, нормално за кофата всички ѝ теглиха една майна и тя почна да циври наред и да трие потребителите, които са ѝ се противопоставили.
    мачок, много разглезени модератори си навъдил, няма що
    айде сега кой от мамините дечица тиренце модераторчета ще се засегне пръв и ще ми изтрие акаунта или ще ме банне?
    научете се да приемате критика, това, че имате едни звездички под ника не ви прави по-различни или по-велики от другите.
    мачок, ти вземи си обуздай подчинените и ги научи на уважение, че изглежда са го загубили след като са получили титлата модератор.
    айде с мир.

Мега фен
    Мн ясно, че си по-нисш, една сложена запетайка нямаш.

Град
    Варна

Град
    /dev/null
    Само това ли успя да измислиш?
    Очаквам отговор от разумно същество, което заслужава ранга си на модератор.

Цитирай Първоначално написано от NaOH
    от цункане на задници ви порасна работата и станахте модератори
    възгордяхте се още повече, лизахте още задници и шефчето ви даде права да банвате и изтривате потребители
    сега дойде време на всеки, който ви се противопостави или не ви харесва, да му изтриете акаунта или да го баннете
    много справедливо нали?
    някаква там модераторка почна да се прави на интересна, да създава правила там, където няма такива и никога не е имало, нормално за кофата всички ѝ теглиха една майна и тя почна да циври наред и да трие потребителите, които са ѝ се противопоставили.
    мачок, много разглезени модератори си навъдил, няма що
    айде сега кой от мамините дечица тиренце модераторчета ще се засегне пръв и ще ми изтрие акаунта или ще ме банне?
    научете се да приемате критика, това, че имате едни звездички под ника не ви прави по-различни или по-велики от другите.
    мачок, ти вземи си обуздай подчинените и ги научи на уважение, че изглежда са го загубили след като са получили титлата модератор.
    айде с мир.
    съгласна съм
    -.-

Град
    планета на маймуните
    Само това ли успя да измислиш?
    Очаквам отговор от разумно същество, което заслужава ранга си на модератор.
    аз чакам отговор и на моя пост
    ОДИН!!!

Мега фен
    Данчо, майка ти да еба за тебе критика ли е?
    Научете да търсите грешките в себе си, не само в тях.

Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Данчо, майка ти да е** за тебе критика ли е?
    аз какво съм сгрешил в случая?
    ОДИН!!!

Град
    /dev/null
    Сега ако ми кажеш, че в кофата с "майка ти да еба" не се поздравяваме, не те познавам. Там няма разлика между модератори и потребители, всички са еднакви. Мачока си го е научил това, и той не ни остава длъжен.

Мега фен
    Сега ако ми кажеш, че в кофата с "майка ти да е**" не се поздравяваме, не те познавам. Там няма разлика между модератори и потребители, всички са еднакви. Мачока си го е научил това, и той не ни остава длъжен.
    МОЕТО мнение е, че модераторите трябва да се уважават.Независимо дали пишем в раздел без или с модераторски контрол.Това, че ние се поздравяваме така какво ти говори?Погледни поста на десоле-то.После се чуди защо хората имат негативно мнение относно кофата.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз създадох важна тема като администратор, което е достатчно, че да не се държите като, както си се държите помежду си. Не се имам за повече, но не искам да ми се говори по този начин, затова и не пиша в този раздел. Когато пиша служебно, се изисква необходимото отношение от ваша страна.

Само че и мачока смята, че сте за бан, така че не виждам обяснявате как той не бил на нашето мнение.

Град
    /dev/null
    Да, и? Видях го. Голяма работа, жалките модераторчета не могат да поемат обиди. Трагично, нали?
    Модераторите нещо повече ли са от нас, че да се държим по-различно с тях? Не. Тогава? Като не могат да понасят обиди, да не се мяркат в кофата. Ние се обиждаме за добро утро и лека нощ.

Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Аз създадох важна тема като администратор, което е достатчно, че да не се държите като, както си се държите помежду си. Не се имам за повече, но не искам да ми се говори по този начин, затова и не пиша в този раздел. Когато пиша служебно, се изисква необходимото отношение от ваша страна.

Само че и мачока смята, че сте за бан, така че не виждам обяснявате как той не бил на нашето мнение.
    Вече и администратор ли си? Накъде отива света....
    Ти ми кажи с какво си по-различен/на от другите, че да се отнасяме така с теб? За нещо повече ли се имаш? Предполагам не. Щом не искаш да ти се говори по такъв начин - казваш си каквото имаш, локваш темата и се разкарваш. Трудно ли е? Ама не, ти като мамино детенце почна да ревтунеш що аджеба са те напсували, и почна да се правиш на важен/на.
    Мачока го боли фара за нас и за потребителите като цяло. Отдавна е вдигнал ръце от тоя форум, живее си живота и оставя на вас избора. Вие го питате дали да направите нещо, той 99% съм сигурен, че отговаря положително. Просто не го интересува. Но това не означава, че заради всеки потребител, който ви се е изпречил, можете да раздавате банове. Пак повтарям - ВИЕ НЕ СТЕ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ НАС!

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Харли не че нещо ама как по дяволите да ги спираме?
    Стига си тролил, че модовете ще заключат раздела??
    Това звучи даже по-смешно отколкото е всъщност.
    В крайна сметка, за да се държи форума чист не потребителите, а модовете и админите трябва да се намесят! Ние не можем да кажем на някой да не спами и да не троли, най-малкото нямаме никакво право. Всеки човек си отговаря за себе си, особено в интернет, това би трябвало да ви е ясно.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Град
    /dev/null
    Кой се е поосрал, я малко подскажи?
    В кофата всички сме интересни. Това, че вие не можете да приемате обиди, защото сте голямата работа, не означава, че имате право да раздавате наказания за това.
    Банвате заради тази емотиконка: Моля ти се, това е вече малоумно.
    Някой се противопоставил на модератор. И какво? Оборете му думите. За какво трябва да използвате подарената ви власт? Пак питам, за нещо повече ли се имате?!
    Гнилите ябълки ние се справяме с тях. Стадото ни е разделено, не се притеснявай. Вие какви се явявате, че да решавате нещо вместо нас?

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Някои човечета малко се поосрахте, а?

Ще си изтърпите наказанията, а тези, които се мислят за много интересни ще си поемат и по-тежките...

Да се защитават решенията не е онеобходимо - бяхте предупредени официално, а продължихте с наглото отношение. А относно оплакването, че заради няколко гнили ябълки ще страдат всички - така е, време е да се научите, че и вие трябва да си държите стадото чисто, за да не трябва да се намесваме ние.
    И ВИЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО ХОРАТА
    -.-

Град
    /dev/null
    О, сега заключи и другата тема за оплакване, без да е решен въпроса. Нещо много на сериозно се вземаш, не мислиш ли?

Голям фен Аватара на producenta
    О, сега заключи и другата тема за оплакване, без да е решен въпроса. Нещо много на сериозно се вземаш, не мислиш ли?
    да ни припомни последната тема на предишния му акаунт като много знае

там ругаеше наред и лейди ди го закопа като самоковец картоф
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Голям фен Аватара на producenta
    Май вие сте се взели много насериозно, а най-жалкото е, че живеете в интернет форум.

Правилата на форума не важат само за другите раздели и когато решите да се правите на интересни след подобно официално предупреждение е нормално да има последствия. А най-редно е да се научите, че не може всичко да се прави.

Най-лесно е да се правите на жертви, но вината си е ваша. Самият факт, че нямат А и грам common sense си е ваш проблем.
    коефиицента ми на интелегентност ми е 148 от 156 двукратен международен шампион по шах и едно трето място 10 кратен шампион на областа

мога доста да поспоря колко съм умничък
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от producenta
    Май вие сте се взели много насериозно, а най-жалкото е, че живеете в интернет форум.

Правилата на форума не важат само за другите раздели и когато решите да се правите на интересни след подобно официално предупреждение е нормално да има последствия. А най-редно е да се научите, че не може всичко да се прави.

Най-лесно е да се правите на жертви, но вината си е ваша. Самият факт, че нямат А и грам common sense си е ваш проблем.
    коефиицента ми на интелегентност ми е 148 от 156 двукратен международен шампион по шах и едно трето място 10 кратен шампион на областа

мога доста да поспоря колко съм умничък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си