- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Кофата е заключена
Има, но твоята госпожица не разбира от тях.Първоначално написано от darkPaladin
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от dirtyyy
![]()
ами Маринче да ти кажа честно наистина нас от кофата ни смятате за по нисшиПървоначално написано от LadyDi
точно така казаха някои хора в едни общи чатове преди време жалко че нямам хронология да покажа и дърти си е права за отношението на някои хора в онази тема
и щом давате пример ако кажа за някой раздел''И без това отдавна исках да се махне тази кофа с лайна - пускаме ви водата и пътувайте по каналите.''на кой ще му стане приятно?Това някакъв пример за подръжание ли е?
пп
това бяха думи на модератор ако ги повторя някъде сърдете се на него
ОДИН!!!
от цункане на задници ви порасна работата и станахте модератори
възгордяхте се още повече, лизахте още задници и шефчето ви даде права да банвате и изтривате потребители
сега дойде време на всеки, който ви се противопостави или не ви харесва, да му изтриете акаунта или да го баннете
много справедливо нали?
някаква там модераторка почна да се прави на интересна, да създава правила там, където няма такива и никога не е имало, нормално за кофата всички ѝ теглиха една майна и тя почна да циври наред и да трие потребителите, които са ѝ се противопоставили.
мачок, много разглезени модератори си навъдил, няма що
айде сега кой от мамините дечица тиренце модераторчета ще се засегне пръв и ще ми изтрие акаунта или ще ме банне?
научете се да приемате критика, това, че имате едни звездички под ника не ви прави по-различни или по-велики от другите.
мачок, ти вземи си обуздай подчинените и ги научи на уважение, че изглежда са го загубили след като са получили титлата модератор.
айде с мир.![]()
Мн ясно, че си по-нисш, една сложена запетайка нямаш.
Само това ли успя да измислиш?
Очаквам отговор от разумно същество, което заслужава ранга си на модератор.
аз чакам отговор и на моя постПървоначално написано от NaOH
ОДИН!!!
Данчо, майка ти да еба за тебе критика ли е?
Научете да търсите грешките в себе си, не само в тях.
аз какво съм сгрешил в случая?Първоначално написано от FeelMyPain
ОДИН!!!
Сега ако ми кажеш, че в кофата с "майка ти да еба" не се поздравяваме, не те познавам.Първоначално написано от FeelMyPain
Там няма разлика между модератори и потребители, всички са еднакви. Мачока си го е научил това, и той не ни остава длъжен.
МОЕТО мнение е, че модераторите трябва да се уважават.Независимо дали пишем в раздел без или с модераторски контрол.Това, че ние се поздравяваме така какво ти говори?Погледни поста на десоле-то.После се чуди защо хората имат негативно мнение относно кофата.Първоначално написано от NaOH
![]()
Аз създадох важна тема като администратор, което е достатчно, че да не се държите като, както си се държите помежду си. Не се имам за повече, но не искам да ми се говори по този начин, затова и не пиша в този раздел. Когато пиша служебно, се изисква необходимото отношение от ваша страна.
Само че и мачока смята, че сте за бан, така че не виждам обяснявате как той не бил на нашето мнение.
Да, и? Видях го. Голяма работа, жалките модераторчета не могат да поемат обиди. Трагично, нали?
Модераторите нещо повече ли са от нас, че да се държим по-различно с тях? Не. Тогава? Като не могат да понасят обиди, да не се мяркат в кофата. Ние се обиждаме за добро утро и лека нощ.![]()
Вече и администратор ли си? Накъде отива света....Първоначално написано от shadow4e
Ти ми кажи с какво си по-различен/на от другите, че да се отнасяме така с теб? За нещо повече ли се имаш? Предполагам не. Щом не искаш да ти се говори по такъв начин - казваш си каквото имаш, локваш темата и се разкарваш. Трудно ли е? Ама не, ти като мамино детенце почна да ревтунеш що аджеба са те напсували, и почна да се правиш на важен/на.
Мачока го боли фара за нас и за потребителите като цяло. Отдавна е вдигнал ръце от тоя форум, живее си живота и оставя на вас избора. Вие го питате дали да направите нещо, той 99% съм сигурен, че отговаря положително. Просто не го интересува. Но това не означава, че заради всеки потребител, който ви се е изпречил, можете да раздавате банове. Пак повтарям - ВИЕ НЕ СТЕ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ НАС!
Харли не че нещо ама как по дяволите да ги спираме?
Стига си тролил, че модовете ще заключат раздела??
Това звучи даже по-смешно отколкото е всъщност.
В крайна сметка, за да се държи форума чист не потребителите, а модовете и админите трябва да се намесят! Ние не можем да кажем на някой да не спами и да не троли, най-малкото нямаме никакво право. Всеки човек си отговаря за себе си, особено в интернет, това би трябвало да ви е ясно.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Кой се е поосрал, я малко подскажи?
В кофата всички сме интересни. Това, че вие не можете да приемате обиди, защото сте голямата работа, не означава, че имате право да раздавате наказания за това.
Банвате заради тази емотиконка:![]()
Моля ти се, това е вече малоумно.
Някой се противопоставил на модератор. И какво? Оборете му думите. За какво трябва да използвате подарената ви власт? Пак питам, за нещо повече ли се имате?!
Гнилите ябълки ние се справяме с тях. Стадото ни е разделено, не се притеснявай. Вие какви се явявате, че да решавате нещо вместо нас?
И ВИЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО ХОРАТАПървоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
-.-
О, сега заключи и другата тема за оплакване, без да е решен въпроса. Нещо много на сериозно се вземаш, не мислиш ли?
да ни припомни последната тема на предишния му акаунт като много знаеПървоначално написано от NaOH
там ругаеше наред и лейди ди го закопа като самоковец картоф
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
коефиицента ми на интелегентност ми е 148 от 156 двукратен международен шампион по шах и едно трето място 10 кратен шампион на областаПървоначално написано от HarleyFlanagan
мога доста да поспоря колко съм умничък
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Първоначално написано от producenta
![]()