.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Тогава обясни като за умствено изостанали с ниско IQ защо вие сте нещо повече от нас?

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Основата е прав... вместо да направите една важна и заключена тема с предупреждение към троловете и 1-2 банна вие не издържахте на атаката на гореспоменатите и започнахте да показвате, че имате власт... със заключвания на раздели няма да стане, най-много да се разрастне проблема и по другите раздели и в крайна сметка форума да бъде затворен заради прекалено многото тролове и спамъри...

ХарлиФланаган повечето "кофаджий" (най-вече по-старите) знаят правилата и ги спазват, но дойдоха пикли и пикльовци от Секс, Любов, Фън и т.н. и направиха раздела не на Кофа, а на обществен кенеф. Съгласен съм, че трябваше да се направи някакво прочистване, но не това беше начина, защото (без да заплашвам) сега наистина всичките идиоти ще започнат да правят фейкове и да спамят колкото могат...

Надявам се да проявите малко съпричастност и към тези, които с нищо не са заслужили да бъдат "наказвани" и да върнете всичко обратно там откъдето то започна, а именно Кофата!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен
    За разлика от другите раздели, кофата с нищо не е полезна на самия сайт като цяло.Има 20 индивида, които си пишат там и тва е.Ти не осъзнаваш ли, че дори и да изтрият кофата, никoй няма да се сети дори, че сме съществували?
    Никoй не е повече от мене, тебе или който и да е било от кофата.Просто е по-полезен за форума.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    NaOH, май си чел друга тема. Къде след пъривя си пост съм заплашвала? Пука ми, че ме смяташ за надувка. Ходи прочети пак темата поне. А щом онова е било в Кофата и там е позволено, защо тук пордължаваш с обидите? Аз май не съм отправяла, а?

Темата я оставих отключена, ако имате да се изкажете по въпроса дали наистина васето не е искал да му се пускат снимките. Нито съм ви заключвала теми, нито нищо. Писна ми да ми реват хора на ЛС защо този в кофата направил това, защо направил онова.

Повече няма какво да коментирам, но не съм съгласна да ми говори по този начин.

п.п. Дискусия нямаше за оборване, имаше обиди.

Със сигурност колегите ми, писали в темата, са повече от теб.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    За разлика от другите раздели, кофата с нищо не е полезна на самия сайт като цяло.Има 20 индивида, които си пишат там и тва е.Ти не осъзнаваш ли, че дори и да изтрият кофата, никoй няма да се сети дори, че сме съществували?
    Никoй не е повече от мене, тебе или който и да е било от кофата.Просто е по-полезен за форума.
    Кофата доколкото е знам за да се преместят всички тролове от всичките други раздели на едно място и да си правят кефа там. Доколкото знам успешно, прав ли съм?
    О, ще се сетят, повярвай ми. Всичко ще се върне "back to squre one", както се казва. Троловете ще почват да тролят из секс, любов и т.н., модераторите ще имат повече работа, ще се оплакват повече и т.н. Това как ти звучи като идея?

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    NaOH, май си чел друга тема. Къде след пъривя си пост съм заплашвала? Пука ми, че ме смяташ за надувка. Ходи прочети пак темата поне. А щом онова е било в Кофата и там е позволено, защо тук пордължаваш с обидите? Аз май не съм отправяла, а?

Темата я оставих отключена, ако имате да се изкажете по въпроса дали наистина васето не е искал да му се пускат снимките. Нито съм ви заключвала теми, нито нищо. Писна ми да ми реват хора на ЛС защо този в кофата направил това, защо направил онова.

Повече няма какво да коментирам, но не съм съгласна да ми говори по този начин.

п.п. Дискусия нямаше за оборване, имаше обиди.
    Не говорих лично за теб. Виж си колегите и колежките какво правят и тогава говори.
    Ти, заедно с голяма част от онези със звездички, сте просто едни надувки, които се смятат за нещо повече, от каквото са.
    Къде видя да обиждам? Да съм ви теглил една каруцарска? Не мисля. Тива, че вие приемате думите ми за нещо вярно и обида, си е лично ваш проблем, а не мой.
    Да оставиш отключена важна тема в кофата е равносилно на лов за тролове. Ама няма как да го знаеш. Васето сам си пусна снимките -> сам си е виновен за това, което му се е случило. Лапетата реват, че не им харесвало в кофата. Ти им казваш "щом не ти харесва -> марш в другите раздели" и това е.
    Защо да не ти се говори, засягаш ли се? Нали знаеш, че човек се засяга от нещата, които са верни за него, но не иска да си го признае.
    Напротив, имаше дискусия за оборване. Мен лично къде ме видя да обиждам?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Само като гледам с кой имаш да спориш и ми става жал за теб! Тая Лейди Ди помня че преди я правеха на сол навсякъде и мачока явно я е направил модераторче защото сигурно му е писнал да и ходи по гъза,тя как ще спори като не може да мисли?

Помня че преди много хора да пропишат в кофата всичката простотия се изливаше в другите раздели и повечето модератори дори се отказаха и зачезнаха... Ако всички се измахаме от раздела то и много други хора ще започнат да си спамят в техните редовни и после ще видим дали ще смагате да триете акаунди. Лапешки работи правите!

е тоя педерунгел спамеше в другите раздели и след като го баннаха дойде в кофата и само там си изливаше простотията,но уви - вие му се вързахте на простия акъл и сега ми ревете само,така че вие сте си виновни за идиотизма и ние останалите трябва да страдаме заради вашето малоумие.
    Станислава

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Няколко пъти им го казах и останах без отговор, няма смисъл...
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Тая Лейди Ди помня че преди я правеха на сол навсякъде и мачока явно я е направил модераторче защото сигурно му е писнал да и ходи по гъза,тя как ще спори като не може да мисли?
    Очевидно имаш нужда да пиеш нещо за паметта.

Кофата е отворена.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си