- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ аз сам на 18 години и още не сам правил секс :(
Темата е доста ФЕЙК .... немога да повярвам ,че получаваш преждевременна еаколациа... както и да е ... казваш ,че по цял ден лъскаш бастуна... еми човек аз няма да се очуда ако скоро постнеш тема "не ми става к'во да права" а от друга страна ... една чикия преди среща няма да е зле така ще си освободил напрежението и да се надяваме няма да експлодираш още преди да ти е свалила гащите![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Аз ще се прежаля за тебе щом е за каузата да ти отнема девствеността. Съвсем сериозна съм не се назикам аз не съм като останалите момичета и момчета които явно са те взели за подигравка тука. Приготви се да сбъдна всички твои желания, аз съм много палаво момиче.Пиши ми лично съобщение да се разберем за подробности, че трябва да го направиме дискретно моя приятел да не разбере.
ихааа... аре, баце, отвори ти се шансОПървоначално написано от amazingwoman
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Каква помощ точно очакваш да получиш?
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
о,Господи ...Първоначално написано от amazingwoman
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Шансо нещо дето тежи 160-70-80 килца да седне варху тебеПървоначално написано от loliii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
amazingwoman, ако това нещо с дългата коса на аватара си ти... О, БОЖЕ, МОЙ !!!![]()
Да това съм аз русата с дългата коса. Проблем ли има някакъв? Постоянно получавам някакви лични съобщения тип подигравателни бъзикала съм се била и такива подобни. Ти какво искаш? Да не си по хубава от мене? Я в лево и които не му изнася да ходи в на кучето ауспуха.Първоначално написано от tarlyo
Първоначално написано от amazingwoman
Грух?![]()
![]()
![]()
Хахаха и модераторите...Първоначално написано от ChalgaBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Господин Модератор, Бихте ли си сложил аватар, това е ТийнПроблем все пакПървоначално написано от vaseto0o0
Мега фен със снимка
Аз ли бъркам или.![]()
Развали му прикритиетоПървоначално написано от vaseto0o0
![]()
Хахах , чуствам се наистина много наблюдателна и умна..![]()
![]()
![]()
Понеже аз съм била искрена с вас и вие ми се подигравате. Ти като модератор не трябва ли да следиш за дискриминацията която се упражнява върху мене вместо да я подклаждаш. Това че съм малко по пълна от вас не ме прави различна нито пък вас ви прави нещо повече. Можеш да пи пращаш предупредителни съобщения че не спазвам правилата а ти правиш точно същото и подтикваш останалите да те ползват за пример. Що за хора сте вие?
Ама госпожице, къде сме Ви се подигравали? Вие сте невероятно красиво момиче, мисля, че съм влюбен във Вас.Първоначално написано от amazingwoman
![]()
Той не е модератор.. Има други модератори във форума , пиши на тях.![]()
П.С.
Не мисля,че е хубаво да се подигравате все пак не всеки може да избере какъв да е..![]()
ФИДАНКИ , спрамо тебеПървоначално написано от amazingwoman
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разбери ,че хората са изобретили запетаята , ЗА да се ползва![]()
![]()
Снимката едва те побира ,а казваш ,че си МАЛКО по-пълна от нас.. Аз незнам от каде имаш такова самочуствие... Аз на твое място сигорно щях да се срамувам да кача своя снимка...и да пиша в Teen форум кадето се очакват нападки в/у "ЛЕЕЕЕКO закръглените"
Абе ей, защо нападаш това ПРЕЛЕСнО създание, а? Марш от форумО, стига сте дисКУРминирали хоратаПървоначално написано от ChalgaBoy
![]()
Чакам..![]()
На 23 съм проблем ли е? Нямам нищото против да ме критикуват но не и да ми се подиграват. Вземи прочети малко да видиш че дискриминацията не е само на равнище расова основа и ще видиш че има такава. Н атебе ще ти е приятно ли да те обиждат. Еми като ме обиждат аз нали трябва да се защита и аз.Първоначално написано от vaseto0o0
Някой истински модератор трябва да се намеси..И като гледам това ще е Punisherrr![]()
Сладурано, бих изкупил всички дюшеци в света, за да мога да легна с тебПървоначално написано от amazingwoman
![]()
окепазихте на момчето темата ^^![]()
I am done!